• rokikaciga
    4.8k
    Opa, kako se trguje sa kontinentalnom sekicom...jos i poguranac od sudaca
  • Mlađi referent
    13.9k
    Pretjerujete, i to tjerate ga baš do ibera
  • NORTE
    18.7k
    i 3 juniora iz Hajduka u Lokomotivu....znači razmjenjeno u oba smjera 5 igrača.Lokomotiva zbilja postaje nova sestrica blitvarimaOdani Zgd

Nekad ljute parole s bine i tribine...
    Sad je dobra i filijala u 1.hnl :cool:
    2417669.jpeg?cropId=3335662

Sad sam pogledao, ostalo je još samo ulaznica za domaću navijačku tribinu (jug gdje je Kohorta), navodno koja stotina možda još.

Vrlo bitna utakmica i za nas, da fenjeraš kojem bježimo 7 bodova (i imamo bolji omjer) zaustavi klub koji ima jednako bodova kao mi.

Nadam se pobjedi Osijeka i poprilično sam uvjeren da Hajdug neće pobijediti tamo.
  • Bryan
    45
    Koliko se da pročitat iz medija ispada da su naši u klubu strašno nesposobni jer smo svog španjolca platili 3 milje € a Hajduk besplatno dobije mlađeg, vrijednijeg i boljeg..
    Ako je kod njih sve javno i transparentno. A kažu da su takav klub. ;)
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Nikica Jelavic, nogometas, to dobro hendla. Gregurina i s ovim vikanjem izgleda totalno izvan elementa.
  • Zg123
    2.4k
    Kako mene nerviraju nasi neambiciozni klubovi, umjesto da je Slaven nadogradio ekipu iz prosle sezone i nastavio u istom ritmu oni sve sta im je valjalo prakticki za dzabe dali, a doveli su mozda 2 ozbiljna igraca
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Dobar ovaj Stojakovic iz Lokse
  • Dadox
    802
    meni nimalo,dapačeGledao ga u sve 3 teme i čini se da igra dok ne dođe ozbiljnija špica….
  • rokikaciga
    4.8k
    Trudi se, grize ali još po meni nije za HNL. Ali je sve bolji iz kola u kolo
  • Ivdzo11
    8.2k
    Niko Kristian Sigur propustit će utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Hajduka koja se u nedjelju (18.30 sati) igra na Opus Areni.

Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske, a danas reprezentativac Kanade 'prijavio' je lakšu ozljedu te nije s momčadi otputovao prema Slavoniji.

Njegov neodlazak na put mnogi će protumačiti kao potvrdu njegovog odlaska iz Hajduka, ali zasad nema naznaka da je transfer blizu. Nije tajna da za Sigura postoji interes nekoliko klubova, ali nešto se u cijeloj priči pita i 'bijele'...
  • vjeko1701
    17.8k
    Slaven napada, Lokomotiva zabija.
  • Zvonkec
    330
    Koji raspad ovaj belupo ni blizu prošloj sezoni, a kaj za lokomotivu reć imaju igrača više uleti im gol i onda panika s 11 igrača 16ercu i bacaj u aut samo
  • Omake
    11.5k
    Rebić i Sigur ozljeđeni, Rebić ruptura mišića, sigurno propušta sljedeće dvije.
  • Pacho
    4.1k

To je od premalo masti
  • Omake
    11.5k
    Bome Grgurina i Tomić opasno pretekli Đalovića. Rekao bih da su dva uvjerljiva kandidata za prvi otkaz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet