• Dragon1Warrior123
    4.6k
    Tomić bi trebao dobiti vremena, za Gregurinu nisam siguran da je kapacitet, ali moramo i priznati da ima PUNO lošiju momčad naspram prošle sezone.
  • FazeN
    1.5k
    Gregurina ako preživi reprezentativnu pauzu bit ću iznenađen
  • Fatos Beqiraj
    29
    Ocekujem jednog od dvojca Zekic ili Toplak
  • hardek
    5.7k
    Valjda treći ili četvrti put da pišem da Istra treba napenalit ovu prevaru Tomića i dovest Carevića. Svaki dan koji provede na klupi je izgubljeno vrijeme jer se vidi da je čovjeka pregazilo vrijeme i nema nikakav osjećaj za vlastitu ekipu.
  • Pacho
    4.1k
    Rebic mjesec dana out po novinarima. Mislim da ce biti i vise.
  • Jos-Optimus
    7.2k
    Ponavljam: Garcia je imao duplo bolju Istru prošle godine, a sad imaju i lošijeg trenera. Belupo? Belupo bi se i prošle godine borio za opstanak da nije došao Kova. Kova je čudo
  • Dadox
    804
    Kandidata za otkaz sa trenerske klupe ima nekoliko.Usput.Sopiću se isto trese stolica u Poljskog tako da ga očekujem u Hnl-u do zimske pauze.
  • crophantom
    1.7k
    ne želim to Sopi, nije ničim zaslužio, "naš" je, ali onaj pokvareni dio mene to želi Paušiću :D
  • veselko tenžera
    5.5k
    Dobar Rebić, dugo je izdržao bez ozljede. Čak je i Pero Bočkaj nagurao na 3 nastupa prije rupture.
    Inače, imam info od Rebićevog poznanika da je Antiša malo prije potpisa ugovora jasno rekao svom društvu: "Fizički sam ok spreman, ali ne da mi se više." Ako se po jutru dan poznaje (trud u Tirani i brza ozljeda) to je baš tako.
  • Crusades
    18.2k
    Ono kad je Petar Bočkaj spremniji od tebe.
  • rioda
    9.9k
    Rebić i Sigur ozljeđeni, Rebić ruptura mišića, sigurno propušta sljedeće dvije.Omake

Što bi tek bilo da se Rebić nije "jebački spremija". Ruptura mišića, ovisi kakva je, ali najmanje 3-4 tjedna neće igrati... Iako bih volio da igra, s obzirom na dosad prikazano :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet