• bobanzg
    9
    Jeste se uzjebali bez razloga. Onda bolje da ništa ne pričam o Godi :)
  • Mr Anderson
    13.6k
    Po mom dojmu s tribine ovo nam je najbolja ili najkompletnija utakmica ove sezone. Apsolutna dominacija od 1. do 90. minute, kontrola igre, do sada najbolji gegenpresing kak bi Klopp rekao.
    Naravno, ovdje se uvijek nađe onih koji vide bijele miševe, neki nakon 15 minuta, neki na kraju utakmice, neki bleje bezveze u ekran pa ne vide Ljubičića, ali to nije ništa novo.
    Idemo dalje jako, dobiti Varaždin pa onda mini pripreme. Ovaj put ćemo barem biti na okupu.
  • El Madrigal
    567

Bas sam htio reći, 4 kola - 10 zabijenih golova, 0 primljenih, 12 bodova i svaka tekma 60% vremena dominacija. Pa da smo savršeni u svemu, M. City, Real i Barca bi bili k...c za nas. Nije savršeno, ali ta se ekipa kompletna prije 2 mjeseca tek počela okupljati, uključujući i trenera. Imamo mjesta za napredak, do Europe i Hajduka točno mjesec dana. Bit ce sve dobro. Pa tko ne gleda utakmicu, a čita Zonu prolazi rollercoaster emocija, a Dinamo ispada kao da je u najmanju ruku Varaždin...
  • bobanzg
    9
    Imam jedno pitanje, na stranu Ljubo. Po mom nekom nogometnom znanju, nije li kod prvog gola trebao biti suđen penal i žuti golmanu. Koliko znam u 16ercu nema prednosti.
  • DiddyGuela
    4.1k
    Pitanje za statisticare.

Koliko ukupno imamo udaraca na gol i udaraca u okvir gola nakon odigranog 4. kola?
  • veselko tenžera
    5.5k
    u teoriji da, ali pametan sudac sačeka 2 sekunde. Vidi se da je Strukan krenuo rukom pokazati na 11m, pa ju je povukao kad js vidio da Beljo ima loptu pod kontrolom na prazan gol.
  • FelceAzzurro
    608

Rajoviću, kad će novi album?
  • bobanzg
    9
    A je zguglo sam ipak može pustit prednost.
  • rokikaciga
    4.9k
    Nek se nitko ne uvrijedi, ali tko god tu misli da Ljubo igra loše pojma o nogometu nema. Ne pojma, nego blage veze.marcio amoroso

Takvima je i pikado prenapredan sport za pratiti.
  • Mr Anderson
    13.6k
    Onda bolje da ništa ne pričam o Godi :)bobanzg

Ako misliš da je Goda loše odigrao, onda bolje šuti.
  • rokikaciga
    4.9k
    Bolje da je stavio nickname "vejicst" koliko se razumije u nogomet.
  • Time
    1.4k

77 udaraca na gol,28 u okvir
  • bobanzg
    9
    Goda je odigrao bezveze. Posrano i bez ikakvog napadačkog učinka. Dvaput ispao, jednom kao nešto spasio. Eto sad me poserite i recite kako nemam pojma o nogometu.
  • rokikaciga
    4.9k
    Razumiješ se u nogomet kao Marica u krivi kurac.
  • FazeN
    1.6k
    Goda je odigrao bezveze. Posrano i bez ikakvog napadačkog učinka. Dvaput ispao, jednom kao nešto spasio. Eto sad me poserite i recite kako nemam pojma o nogometubobanzg

Najlošija utakmica Gode danas otkad je došao istina, a to "jednom kao nešto spasio", spasio čistu šansu da Lawal ide sam na Nevistića, i to je kao nešto..

Ne znam čemu potreba za takvim komentarima, 4 tekme, 12 bodova, žarimo i palimo, a Goda došao bez odštete i po meni zasad u vrhu pojačanja a zasigurno možda i najisplativiji na tablici "koliko smo dobili, a koliko platili"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.