• bobanzg
    9
    Kakve to veze ima ? Neznam jel vam to radi neka subjektivnost, ali i po ocjenama i nije neka sreća.
  • Svi na Sjever
    3k
    I meni je dojam da bi Pjaca pasao ovoj ekipi, Hoxha jednostavne situacije gdje ima prednost, ne uspijeva ni šut uputiti.

Vratio bih Pjacu.
  • Olmic
    5.1k
    znaci nisi, onda ne mozes vidjet 90% toga kaj on odradi, ocjene su bezvezne
  • crophantom
    1.7k
    Puno pitanja je bilo zakaj Goda igra, 2 jedine situacije di su mogli biti opasni tamo po desnoj strani, obje je riješio bez jebem ti.

Kaj se mene tiče top utakmica, mogli smo zabiti 6, a njima nista nismo pustili, za 4. Tekmu koju dečki igraju skupa top.

Možda nebi bilo lose da i primimo neki gol prije gostovanja u Splitu da vidimo i tu kak ekipa reagira, protiv Gorice idealno, njima cemo ionak 5 zabiti :D
  • blue heart 72
    2.5k
    Pošto ne čitam, ni ne pišem za vrijeme tekme, kao prvo se nadam da nije bilo previše kritika ovdje na forumu. Kaj se same tekme tiče, odgledal sam je baš v miru. Apsolutno nijednog trenutka nisam osjetil ni najmanju dozu skepse da bi nekaj moglo krenuti po zlu. Veseli opet zaključana mreža, kao i to da smo konačno opasni u 16. Nakon četiri kola dvoboj DDB-Kulen 4:3, uopće nije loše. Jedino kaj me danas šokiralo je jer sam kolko se zmislim zaprimil informaciju da smo prodali Spikhinha, a on se opet ukazal u jednoj situaciji na desnom krilu. Iz one situacije jednostavno mora biti gajba i šlus.

U ovoj večerašnjoj, po meni vrlo dobroj predstavi izdvojil bi dva imena, a to su Profesor Okultis (Miško) i Blek McStena. Njihove maestralne partije
  • bobanzg
    9
    Jel bio danas dobar ?
  • bobanzg
    9
    Ok, složit ćemo se da se ne slažemo :)
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Ljubičić je meni igrač tipa Moro,Šunjić. Box to box, radi kao osigurač playmakerima(Stojke i Mišić), obavlja prljavi posao i može poslužit kao sekundarni razigravač u sredini ako ti treba jos kreativnosti, ili ako ti protivnik markira primarne razigravače. Tipa protiv Rijeke, što je bio slučaj kad je i (pred)asistirao za prvi gol ako se ne varam.
  • PetkoDaniOršaGol
    640
    Divna maksimirska večer. Obrana granit, a sve ono kaj je moglo biti bolje, će doć na svoje. Villar, Villar, Villar. Kakva bombetina.

... a sad, jedna zanimljivost. Ispod Zapada smo uspjeli upecat našeg Dabca za sliku... faca na slici ista kao na svih 17 slika ulaznih transfera. :rofl: Kaže lik, "pa kaj se sa mnom slikate, morate se s igračima slikat?" Objasnili smo mu da je on najveća zvijezda prelaznog roka :cool:
  • BPAM
    312
    Jel netko skuzio zbediranog Belju ili mi se čini?
    Kad je izlazio nekako nikakav i na kraju tekme ga je kamera uhvatila kak sjedi i dalje na klupi i tupo gleda u pod.
  • CerealKiller
    32
    Dva puta ga je prosao onaj španjolac kao da ga nije bilo. 5/12 dueli. Nije bio dobar danas budimo realni
  • Masto
    75
    željan zabijanja
  • ToTo96
    82
    gladan golova, zna svoju kvalitetu, zeli vise , bit ce prilika za sve, moguce da cemo imati 45+ utakmica ove sezone, i klupa ce se ‚naigrati‘
  • BPAM
    312
    Ako je to, onda nek samo bude takav!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.