• marcio amoroso
    45.1k
    Nek se nitko ne uvrijedi, ali tko god tu misli da Ljubo igra loše pojma o nogometu nema. Ne pojma, nego blage veze.
  • FazeN
    1.5k
    Potpisujem.
    Nakon odlaska Sučića mislio sam da nikad radilicu na terenu nećemo naći ni blizu, a onda se pojavio Ljubo
  • veselko tenžera
    5.5k
    Fino kontrolirana utakmica, s tim kad propustiš dati drugi onda strepiš od zalutalog metka. Pogotovo nakon trauma iz prošle sezone.

Mišiću je očito sugerirano da ne komplicira jer je šestica i fino to primjenjuje. Jednostavan i konkretan.

Ljubičić dobar, kako netko reče radilica i sekundarni kreator. Tu je puno bolji nego kad ostaje kao desetka.

Sergi imponira lakoćom igre, čitanje, iskakanje, brzina, odigravanje s obje noge.

Lisici je svirano zaleđe, al kad se onako presječe svatko će reći da treba pucati.

Kule je zabio 3 gola s ukupne udaljenosti od 4 metra :smile:

Beljo bravo za gol, al kod 1-0 je 2 puta sebično pucao umjesto čistog pasa na drugu. U redu da je 3 razlike, ali ovdje se utakmica mora prelomiti na najsigurniji način.

Bakrar zanimljiv u ovo malo vremena.

Bravo za Soldu, jednostavno mu se mora naći minuta. Jedini naš veznjak koji ide u igrača, ne čeka da mu ovaj dođe ili ide na presjecanje. Ni blizu nespretan pred golom kako se na prvu čini, minijatura za 10.

Goda otklonio jednu potencijalno veliku opasnost, a skuhao dvije. Sreća pa ovi ne znaju. Djeluje malo spor, nisam nešto impresioniran. Opet s druge strane, kakvi su nam sve igrali lijevog beka...
  • marcio amoroso
    45.1k

Čovjek je cijelu tekmu u nuđenju, uvijek u prilasku lopti, prvi u presingu, ne gubi lopte, ima jebeni nogometni IQ na najvišem nivou. Ljubo je igračina!
  • bobanzg
    9
    Još će ispast da je bolji od Sučića...
  • El Madrigal
    566

Pa to bi napravio BP, a ovo radi pravi sportaš i napadač. Svaka mu čast!
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    bezveze, time bi samo Boban pljunuo u lice sebi i svemu cemu se zalaze, onda mozemo i Orsica komotno vratiti nek igra zadnjih pola sata...
  • đole
    476
    2011./12. 4-0-0 11-0Krizy

Išao sam sad pogledati tu sezonu. Zanimljivo imali smo 16:0 gol razliku u prvih šest kola, u 7. kolu smo (baš kao i ove sezone) išli na Poljud i odigrali 1:1. Sezonu smo završili s 21 bodom ispred drugoplasiranih tovara.
  • Jay
    2.5k
    Lisica mi zeznuo predictor, jedina zamjerka veceras.
    Neopisivo je dobar osjecaj mirno gledati utakmicu na svadbi i ne strahovati da ce nam uvalit neki krumpir jer imamo samo 1:0 do 80'. Samo to kad usporedim sa zadnjom utakmicom protiv varazdina gdje mi je srce stalo da cemo zavrsit treci svaki put kad su nam presli centar... Ovo je bilo mirno, znas da bude dosao drugi. 3-4 vrhunske obrane kolica, bomba do bombe.

Molim da netko iskopa podatak kad smo zadnji put imali 4 uzastopne HNL utakmice bez primljenog gola :pray:
  • rakurs
    1.7k
    Još će ispast da je bolji od Sučićabobanzg

Neće, ali nije ni taraba kakvom ga pokušavaš prikazati. To što nije atraktivan igrač ne znači da ne doprinosi ničemu. Ljubo će nam biti zlata vrijedan.
  • FazeN
    1.5k
    Još će ispast da je bolji od Sučićabobanzg

Totalno bespotreban komentar.
    Ljubo je svagdje na terenu, čovjek započinje naše akcije, pa u idućem napadu ih i završava.
    A o trci i borbi na terenu mislim da ni ne trebam.
    I G R A Č I N A
  • bobanzg
    9
    Ja se nadam. Ali ne bi škodilo malo objektivnosti i kritičnosti, ja sam očekivao više, ali ima vremena.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    ne kaze nitko da će isoast niti da je bolji od Sučića koji je postao po svemu sudeći prvotimac Intera.

Samo se baš previše jadi da ne kažem sere čovjeku. Nogomet nije samo statistika, golovi i asistencije, može Hoxha zabit 20 golova do kraja, ne mjenja činjenicu da je igrač koji zna i može samo trčat i ima oke jačinu desne noge(u velikoj većini slučajeva beskorisno).

Ljubo je radilica tipa Valverde, Mac Alisster, ili što smo imali i što sam napisao stranicu prije(Šunjić/Moro).

To su igrači čiju igru,kvalitetu i doprinos ne možeš kroz podatke i statistiku iznjet, ali golim je okom vidljivo kakav doprinos ostavlja na suigrače i cijelu ekipu, odnosno koliko takav jedan tip igrača znači za cijelokupnu momčad.
  • Zvonkec
    331
    obrambeno trenutno je sučko je mlađi i ima puuuno viši plafon ali kod nas je često znao plivat
  • Jos-Optimus
    7.2k
    jedno je kritika, a drugo je trolanje. Protiv Osijeka je drugo poluvrijeme bio dominantan, protiv Vukovara isto. Protiv Rijeke je doslovce sam iskreirao gol. Tko nam je prodao kontru kao prošle godine? Čovjek vrhunski radi točno ono što i treba raditi, ali uvijek se nađe neki filozof koji zna bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.