• M94
    1.9k
    Ova utakmica denes me podsecala na neke prijasne u HNLu kad nam niste nije mogel nis.Facke

Potpis, to me veseli.
    U doba dominacije, nekad se znalo preko one stvari odigrat, igrat nešto slabije pa se dobivalo u hendikepu jer smo bili razina više u usporedbi sa ostalima. Ko da se trening odrađivao. Rutinski.

e: Goda djeluje obrambeno bolje, zato dobiva priliku. Iako bi njega više koristio u derbijima, a Vinlofa u ovakvim utakmicama.
  • Zagi
    11.3k
    Ovaj stoperski par je brutala.
  • Dani Olmić
    2k
    Ovo nam se u povijesti jos nije dogodilo da nakon 4 tekmi (kola) ne primimo pogodak … svaka cast momcima na ovoj veceri :cool:

I opet kazem: piši 3 boda, idemo dalje :100:
  • hardek
    5.7k
    Malčice me brinu te rupe u kojima ne možemo stvarati šanse. Treba odraditi i dobar razgovor sa ekipom danas jer bilo je barem 4,5 situacija gdje se nije ispostovao suigrač u boljoj poziciji

Mislim da smo već u 55. minuti bili spremni za dvostruku zamjenu Villar i možda Vinlof. Da se razumijemo obrambena faza je danas bila vrhunska i tu apsolutno palac gore stručnom stožeru.
  • Praskaton
    4.4k
    Glupo i deplasirano je uopce tražit mane nakon 3:0 i još jedne utakmice bez primljenog gola.Ali kao svaki pravi navijač cu to napraviti :lol:

Kad krene ritam europe i nakupi se umor Lisica nece bit covjek koji radi razliku na krilu,jednostavno nije navikao imat toliku minutažu u sezoni.Mozda se stvarno Bakrara razmatra kao drugo krilo.Nemam nista protiv ako je to procjena trenera.Kako bilo moramo tu imat raznovrsnija rjesenja.
    Ni lijevo ne obecava,Vidovic u kombinaciji sa Stojkovicem je ok al dugoročno gledano ni to nije najsretnije rjesenje.Hoxha odigra 1 od 10 i to je premalo za Dinamo.Baš glupo što Pjaca nije imao sluha pa ostao,imam dojam da bi se odlično uklopio.

Puno je odličnih stvari.Beljo i Kule u utrci za prvog strijelca Hnl-a,stoperčine vrhunske za sad,Neva siguran,Miške doktorski.Bekovi jako dobri prema nazad vjerujem da može bolje prema naprijed.
    Vidi se ideja,energija je tu al trebat ce vremena dok svi skupa ne vidimo za što je sposobna ova grupa igrača.
  • Heisenberg1986
    377
    Top na terenu, top na tribinama!
    Kako igramo!

Gospodin Mario Kovacevic!
    Gospodin Zvonimir Boban!
  • Zvonkec
    331
    A spori smo bili do ulaska villara recimo da su umjesto kokse ušli varela i villar za ljubu kad je vida išo van to bi mi na vrijeme bilo i pogođeno, uglavnom ne tražim dlaku u jajetu 3:0 je milina plovimo suvereno, samo smo se možda mrvicu predugo ''tresli'' sa samo 1:0.
  • Krizy
    60.6k
    Ovo nam se u povijesti jos nije dogodilo da nakon 4 tekmi (kola) ne primimo pogodak … svaka cast momcima na ovoj veceri :cool:Dani Olmić

2011./12. 4-0-0 11-0
  • bobanzg
    9
    Ljubičić zasad u 4 kola ništa. Villar pokazao kalsu. Nadam se da će se pokrenut. Lisica danas podsjetio na Špikića.
  • dzis
    1.2k
    Bobanovo gledanje ekipe u lozi nakon villarovog gola.
    U stilu “ jesam vam reko “
  • Benito
    1.3k
    Kad su u prvom poluvremenu Stojke i Vidović zamijenili poziciju u jednom trenutku dobio sam dojam da se tu tekma okrenula skroz u našu dominaciju jer mi je Vidović puno bolji tehnički u tim među prostorima u kojima se traži lopta i puno bolje i mirnije rješava situacije u tim pozicijama...moj dojam
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Ljubicic u 4 kola ništa? Loš trol
  • Dani Olmić
    2k
    aaaaa ok sorry, nisam našao to, ali ipak, super stvar
  • Fatos Beqiraj
    29
    Mislim da je Goda starta samo zato jer je Istra najopasnija po krilu, mislim da ce mozda protiv Varazdina i sigurno protiv Gorice startati Vinlof.
  • Olmic
    5.1k
    samo me zanima si gledao koju tekmu uzivo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.