• ZGWest
    680
    Loša igramrgud

Zelim svaki vikend ovako losu igru.
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Jedino me brine reakcija krila u zavrsnicama. Ako je ikako moguce utrzit barem Hoxhu i dovest nesto stabilnije, ucinkovitije. Lisica ce vjerujem nadoc, ali ovaj njegov strah u zavrsnici je previse ako je i s druge strane tupa ostrica.
    Kule ne da Belji spavat, a Villar laganini opet mjesa karte.
    Dosta spora utakmica vecinom na postavljenu obranu, slijedi Varazdin koji izgleda bolje, organiziranije u tranziciji.
  • runtothehills
    516
    Mckenna stup, top top top.
    slv-gld.gif
  • Keyser Soze
    15.7k
    Ja sam jako zadovoljan što se dižemo kroz utakmicu umjesto da padamo što je bio slučaj prošle sezone. Za sad to izgleda jako dobro, a klupa opet potvrđuje pobjede.
  • Filip85
    598
    Dobra tekma, sigurna pobjeda, opet zabijali igrači s klupe. Villar golčina ! Jedino me Hoxa živcira do te mjere da bi se odrekao svojih štraca samo da ga se makne iz Dinama.
  • Zvonkec
    331
    Ja iz kola u kolo ne shvaćam koksu ispred varele plašljiv mi je kova s klincima ne kužim ni kaj se s vinlofom događa kaj je ispo iz rotacije i zakaj se kasni s izmjenama zadnje 2 tekme stišće malo veličina dinama kovu ali clean sheet je tu 10:0 gol razlika obrana nije dala niš danas jedna poluprilika doslovno 3 smo utrpali ajmooo :clap: :clap: :clap:
  • MarK
    997
    Foxu treba netko reći da ne glumi Špiku ako misli biti igrač za Dinamo. Vidović je baš slab na krilu i tu smo jako tanki. Ostalo sve ok. Ovako lošu Istru je prava šteta ne natrpati, a još su i dobro prošli. Villaru čestitke na potezu utakmice.
  • Facke
    6.5k
    4 utakmice , 4 pobjede i bez primlenoga gola. Od prve minute je teren bil nas. Potpuna dominacija. Mogel je rezultat biti dosta vislji da sme neke prilike male bole koristili. Ja sam zadovoljen. Ova utakmica denes me podsecala na neke prijasne u HNLu kad nam niste nije mogel nis. Jake sme dobre krenuli u HNLu i nek decki same tak nastaviju. Velika je borba za pozicije i to je dobre. Si grizeju, si imaju volju i jaka je konkurencija.
  • Davieboy86
    900
    Idemo jako dalje!!! Bravehearth apsolutno stopercina! Svi imamo osjecaj da Lisica moze puno bolje samo da se rjesi straha. Stojkovic :lol: brate mili dragi skuliraj . Klupa vrh. Osim Hoxhe. Taj decko nije za Dinamo.Misic po meni Man of the Match. Jednostavno doktorski i u napadu i u obrani. DZIS!!!
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Odlicna tekma, jedina zamjerka je sto Kova jos uvijek ne kuzi da Vidovic nije krilo i da bi bio puno bolje rijesenje u veznome redu, ostalo bez primjedbi. Do kraja sezone Beljo/Kulenovic 30+ golova.
  • Jaro
    10.6k
    Vinlofu se desio Goda jbg... Kako se kasni s izmjenama nakon 4/4 i 0 primljenih golova?
  • CerealKiller
    35
    Goda po nicemu nije bolji od Vinlofa ali nema veze. Bit ce minuta za sve
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Ova utakmica nam je pokazala brdo stvari. Kao prvo, imamo puno jaču klupu nego što mislimo. Drugo, Villar ipak nije tako loš kao što su neki prikazivali. Isto tako i RPV mora igrati u prvoj, kao i što RPG isto tako može vrlo lako upast umjesto Valinčića koji dosta griješi. Četvrto, treba nam rotacijsko krilo oglavu, a Hoxha na prodaju.

Ali ono najbitnije, pokazala je da smo favoriti za naslov jer jedna utakmica može biti slučajnost, tri su već naknap, ali četvrta pokazuje da ovo više nije slučajno!
  • San Lorenzo
    21.2k
    Moram priznat da sam do drugog gola opasno gubio živce zbog kompliciranja s loptom u nogama i ulaženja u nepotrebne duele kao i generalnog donošenja odluka pred protivničkim golom.

S druge strane, defenzivno je ovo bila najstabilnija utakmica ove sezone, bez greške, McKenna zasad izgleda kao cheat code.
  • Bratić
    105
    Goda igra kad igra stojke jer se onda Stojke izvlaci lijevo kad Vidovic ode u sredinu. Kad igra Villar, ob ostaje na osmici pa ima smisla ofenzivniji lijevi bek koji drzi liniju dok Vidovic ide unutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.