• Filip85
    596
    Sebe predlažem za moralno-političkog "vaspitavača" :razz:
  • NitkoBitan
    30.7k
    Lako je skupit 500 glasova, uvijek ce biti onih koji ne zele zaokruzit jednu listu pa bi zaokruzili bilo koju drugu. Po meni je veci problem skupit 50tak koliko toliko relevantnih ljudi da se slozi lista.
  • The Undertaker
    8.6k
    50 relevantnih ti ne treba. Nema ih nitko ni na državnim izborima. Trebaš (druga lista) 5-6 vodećih koji su poznatiji, ostalo mogu biti i susjedi. Iza 5. (maks 10.) ionako neće ući u Skupštinu.
  • LM1995
    2.1k
    Po meni, sa 500 glasova će se već moći računati na pokoje mjesto.The Undertaker

Ako na izbore izađe 10.000 ljudi (zadnji puta je, ako se ne varam, oko 9.000 ljudi izašlo na izbore), a bira se 50 skupštinara, onda je za jednog skupštinara dovoljno 200 glasova.
    Dakle, 2% glasova=1 skupštinar
  • Enco
    541
    Svakako bi trebala biti bar još jedna lista, ako nikako drugačije neka ju DP u tajnosti odradi s nekim.
    Ako bude samo jedna prozivalo bu nas se za kvazi demokraciju , budimo od starta drugačiji od drugih.
  • Sajla
    12.6k
    ako nikako drugačije neka ju DP u tajnosti odradi s nekimEnco

nedaj Bože, bolje jedna lista nego nekakve igre u tajnosti
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k

Ma ne, pa još gora slika na van bi bila "namjestili su si protivnika i spriječili formiranje neke prave oporbe" nego da se nitko drugi ne kandidira.
  • NitkoBitan
    30.7k
    Jedna lista jedna lista, ni Perez nije imao protukandidata na izborima.
  • serbus
    5.3k
    Mene više zanima što nam Boban donosi ako želiš moj glas pokaži mi svoje ideje i plan za narednom razdoblje.
    Bilo bi lijepo da se ne vežemo na ime nego na viziju i program, kako određeni kandidat vidi dinamo u svom mandatu.
    Zanima me jel misli staviti Zeku za počasnog predsjednika jer može biti samo jedan počasni koliko sam shvatio ?
    Vizija kluba u narednom razdoblju ?
    Možda "nebitno" ali isto tako mene kao i dosta članova muči Sunara da li će i dalje biti angažiran oko kluba?
    Tako da prije nego dam glas ima pitanja koja traže odgovore.
  • mokoxax468
    1.4k
    Svaka lista dužna je dostaviti program rada, tako da ćeš to imati na uvid vjerojatno sa zatvaranjem prijava lista.
  • The Undertaker
    8.6k
    Tada smo imali duplo manje članova. Očekujem veći odziv ako bude više lista.
  • mali M
    8.5k
    Zato što svaka lista koja želi sudjelovati na izborima mora prikupiti najmanje 100 potpisa podrške članova s pravom glasa koji nisu kandidati na toj listi. To je odredba Statuta.Bosskovitz

Hvala ti, zbilja mi je to promaklo u Statutu.

mene kao i dosta članova mučiserbus

Stari moj, ja prvi puta čujem da je Sunara neki bitan faktor, a kamoli da bi bio kamen spoticanja Bobanove liste :yikes:
  • serbus
    5.3k

Čovjek je sinonim za alpiniste baš zato i je "bitan" faktor, glavin potrčko ja ga oko kluba ne želim ni blizu a kamoli da mu daju neke ovlasti da on dočekuje ljude koji idu u lože i kao radi reda tamo.
    Nisam ni rekao da bi bio spoticaj nego ako metla radi na legende kluba s pravom, ne očekujem da stane na takvom liku. Valjda kao član imam izbora prije glasanja dobiti odgovore od liste na neka meni bitna pitanja među kojima je njegov status oko kluba.
  • mali M
    8.5k
    pa nažalost moram te informirati da sigurno jedna od točka 5 godišnjeg programa sigurno neće pisati: "Napucati Sunari vritnjak da odleti do Sesveta".
    Da li će te zadovoljiti ako piše "samo" nešto kao: - Klub će trajno nastojati razvijati se i napredovati u svim poslovnim i profesionalnim segmentima svoga djelovanja, neprestano težeći unapređenju kvalitete rada te osiguravanju stručnog i kompetentnog kadra u svim poslovima koje obavlja.
  • ElDorado
    5.5k
    Možda je za nekog Sunara stručnjak.

Ok lik stvarno nije bitan ali je jebeno iritantno da se još uvijek tamo mota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.