• Dubbbrava
    1.1k
    Ako bude samo jedna lista onda je to poraz demokracije :rofl:
  • Bosskovitz
    18.8k

Nije nikakav poraz demokracije, samo je jedan lošiji aspekt demokracije.

No nadam se da će biti drugih izbornih lista jer novi izborni sustav uvelike gura pluralizam u Skupštini. Prema starom Statutu, s tisućama i tisućama glasova mogao si ne dobiti niti jedno mjesto u Skupštini, danas već praktično s par stotina glasova možeš ući u Skupštinu.
  • jedan u nizu
    15k
    Ajde onda osnovati listu Zona :D
    Pa nek bude potpune demokracije.
  • mali M
    8.5k
    A zašto skupljamo te potpise podrške? I to samo navečer prije tekme? Jel to bitno za neku kvalifikaciju ili? I zašto onda nije na više mjesta cijeli dan? Samo info ako netko zna

Ajde onda osnovati listu Zonajedan u nizu

Auuuu razjedinio bi me u srži!! Zamisli izbor Boban ili @Gražvydas Mikulėnas, u odborima @Droljo, @Neki tip.. bolje da ne nabrajam, samo bi me srce izdalo... Znam samo da ukoliko bi se kandidirao @Bosskovitz da bi ja sigurno napravio protukandidaturu da uravnotežim svemir :rofl:
  • jedan u nizu
    15k

Graž i Droljo bi preuzeli plavi korner sigurno.

Ti i Boss ulazite u odbor za stadion.
  • Bosskovitz
    18.8k
    A zašto skupljamo te potpise podrške?mali M

Zato što svaka lista koja želi sudjelovati na izborima mora prikupiti najmanje 100 potpisa podrške članova s pravom glasa koji nisu kandidati na toj listi. To je odredba Statuta.
  • vjeko1701
    17.8k
    Ništa, Lista Zona Dinamo. Skupi se 100 potpisa bez problema :D
  • ElDorado
    5.5k
    Iskreno, skupljanje potpisa prije tekme mi je malo too much ako bas pricamo o demokraciji. Koristis resurse u svoju korist.
  • Georginho
    378
    Iskreno, skupljanje potpisa prije tekme mi je malo too much ako bas pricamo o demokraciji. Koristis resurse u svoju korist.ElDorado

A tko brani i nekoj drugoj listi da dođe i skuplja potpise prije tekme?
  • Olmic
    5.1k
    Ma mislim da se nitko drugi nece kandidirat jer svima je jasno trenutno stanje, trenutni put i u kojem smjeru to sve vodi. Izbori ce biti formalnost..
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Nevjerojatna mi je količina trovača koji govore kako ovo nije demokracija zato što nema protukandidata. Nije mi jasno jedino zašto se oni ne kandidiraju kad ih toliko žulja što će napokon narod odlučiti tko će voditi klub. Ako im se neke stvari ne sviđaju neka predstave program, nek skupe ljude i neka se kandidiraju.

Ali dobro i ja se bezveze pecam na takve tipove, puno je lakše bombardirat sa komentarima i teorijama zavjera nego se kandidirat i predstaviti svoj program.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Iskreno, skupljanje potpisa prije tekme mi je malo too much ako bas pricamo o demokraciji. Koristis resurse u svoju koristElDorado

To je kao da kažeš da je skupljanje potpisa za izbore na Trgu too much, koristiš Trg di prolazi hrpa ljudi u svoju korist. Uostalom kak si ti zamislio skupljanje potpisa?
  • ElDorado
    5.5k
    gle ja uopće nemam dvojbi za kog sam. Samo treba i tim drugima osigurat iste uvjete a ne da poslije seru kao Antolić. Ništa drugo mi nije ni u primisli. A mislim da druge liste ni ne bude jer se nadam da je i njima jasno da je Boban najbolje kaj nam se moglo desiti.
  • marcio amoroso
    45.1k
    gle ja uopće nemam dvojbi za kog sam. Samo treba i tim drugima osigurat iste uvjeteElDorado

A nitko ni drugoj, trećoj ili petoj listi ne brani da također danas prije tekme skuplja potpise. Apsolutno nitko.
  • The Undertaker
    8.6k
    Jasno da druga lista neće pobjediti ali je odlična prilika da neki ljudi uđu u Skupštinu. Po meni, sa 500 glasova će se već moći računati na pokoje mjesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.