• NORTE
    18.7k
    Bit će jaaaaako zanimljivo vidjet što će napravit Uefa ove jeseni.
    Na superkupu su pozvali na zaustavljanje ubijanja civila.

Maccabi TA će se vrlo izgledno plasirat u EL (najmanje u KL), a u Gazi se događa genocid nad civilima i najavljena je nova vojna invazija koja će vjerojatno i svijet dići na noge kao nikad do sad.

Ovo je sad sportsko pitanje za Uefu.
    Izbaciti klub iz natjecanja jer u suprotnom bijes stiže i njima.

Utočište je taj klub pronašao u prijateljskoj Srbiji (genocid im je poznat) gdje igra svoje europske utakmice.
    (Isto vrijedi i za njihov košarkaški klub koji igra u Beogradu.)

Istovremeno M.Haifa još nije kažnjen za navijačku bizarnu političku poruku Poljacima, čiji je pak klub Uefa kaznila.

Imamo i zahtjev talijanskih sportskih trenera za izbacivanjem agresora iz sporta, ali zasad se prave ludi.
  • Paggini
    66.2k
    Ako su s pravom izbacili Ruse, ne znam šta se čeka s čifutima.

Ili je jedna invazija s klanjem civila ok, ali druga invazija s klanjem civila nije! Hjoj hjoj, najlakse se igrati politike kad se kaznjavaju igraci radi odbijanja nosenja LGBT kapetanskih traka, ali sad je ovo zeznuto!
  • Pacho
    4k
    Nek puste taoce kozojebi
  • Peškaman
    7.6k
    Hjoj hjoj, najlakse se igrati politike kad se kaznjavaju igraci radi odbijanja nosenja LGBT kapetanskih trakaPaggini

Čini mi se da su Englezi od ove sezone ukinuli ta sranja s trakama.
  • Paggini
    66.2k
    Čini mi se da su Englezi od ove sezone ukinuli ta sranja s trakamaPeškaman

Svi su se maknuli od tog, zaokret je cijeli svijet napravio, niti su firme slavile Pride mjesec kao inace. Toliko o ljudskim pravima, toliko o trendovima. Ali dosta offtopica
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Ako su s pravom izbacili RusePaggini

Mene čak čudi da Ruse nisu i ranije. Nije njima agresija na Ukrajinu jedini krimen. Sjetimo se da su pomagali i Assadu, zajedno s Iranom i Hezbolahom, da počini pokolj nad stotinama tisuća nevinih Sirijaca. Zanimljivo to nitko nije nazivao genocidom...

Saudijci isto, pobiju više civila i djece u Jemenu nego što je ubijeno u Ukrajini i Gazi zajedno, nitko ih ne sankcionira niti naziva genocidašima, naprotiv, svjetske nogometne zvijezde koje su sve brojnije u njihovoj nogometnoj ligi im još rade i lijepu promociju,a kritika 0. :vomit:

Turska mi je isto solidan primjer koji bi imao argumenata da ih se izbaci. Ako pogledamo što još od Osmanskih vremena rade Kurdima, a evo sad i u Siriji podržavaju Sirijsku vlast koja čini genocid nad druzima, alawitima i kršćanima (također svjetska javnost iz nekog razloga i to ignorira, kao i recimo najveću humanitranu katastrofu na svijetu, a to je Sudan).

O Iranu, Kataru, UAE, da ne pričamo koliko su sranja, pa možemo reći i genocida nanijeli stotinama tisuća ljudi financiranjem i naoružavanjem počinitelja, a zanimljivo za te države nitko nije prijetio da će ih izbaciti iz sportskih, glazbenih i ostalih natjecanja radi genocida.

Slažem se, Izraelce bi apsolutno trebalo izbaciti iz svih natjecanja, pogotovo dok im je ona budaletina na vlasti i čini ovo što čini. :vomit: Iako, tko garantira da neki budući nasljednik na toj poziciji ne bi bio i gori od njega? :fear:
    Putin, Netanyahu, Assad, Bin Salman, Ayatolah Hamnei, Erdogan, Katarske vlasti. Isto sranje, drugo pakovanje što bi se reklo.

Pardon na off topicu...
  • Hnlovac
    3.1k
    Izbacili ih ili ne(ne bi ušao u to) neka ih mi izbacimo kad nas spoji zdrijeb. Pa ak se usude doci u Zg i bacati neke bolesne parole da i se najuri ko miševe
  • NORTE
    18.7k
    Ako su s pravom izbacili Ruse, ne znam šta se čeka s čifutima.Paggini

Nisu im trebali ni dopustiti da igraju ovu sezonu.

Daljnjim čekanjem stvorit će si nepotreban problem i potencijalno narušiti regularnost ako ih izbace usred jeseni.

Mislim da neće imati drugu opciju nego izbaciti ih prije ždrijeba.
    Nakon uzvrata protiv Dynamo Kyiva kad se sazna u koje će natjecanje.
    Suluda situacija trenutno.

Ovo je trenutak kad se mora donijeti odluka i poruka.
    Tamo prijeti genocid neviđenih razmjera, a uz GLAD ovi najavljuju novu vojnu ofenzivu.
    Ne vidim načina da Maccabi nastavi igrat Uefa natjecanje.

Vjerojatno Uefa ima rješenje koga će ubacit umjesto njih.

Koliko kalkuliraju govori i da Haifa još uvijek nije kažnjena za poruku protiv cijele Poljske, a Rakow je kažnjen.
  • strumfich
    426
    Svi su se maknuli od tog, zaokret je cijeli svijet napravio, niti su firme slavile Pride mjesec kao inace.Paggini

Židovi spustili rampu jer im je backfirealo sve to pošto se ta bagra priklonila Free Palestine movementu.
  • Pacho
    4k

Ili ih nece izbaciti? Niti bi trebali.
  • ZgDLions
    1.5k
    Ja bi ih izbacio.
    Nit su dobri ljudi, nit će ikome faliti, a potencijalno samo problemi.
    Nek igraju sa amerima njihovu ligu, ionako se drže za ruke.
  • Crni72
    49

Danas za ručak u Moščeničkoj Dragi (Johnson) Đale sa nekom plavušom na ručku stol do mene. Kažu da bi nešto iz mora ali ne sirovo. Konobar im uvali carpaccio od brancina
  • Sibirski plavac
    5.7k

Ja bih puno prije njih izbacio ove razne Katare, Emirate, Saudijske itd. koji se često miješaju u
    natjecanja koja veze nemaju s njima ni geografski ni bilo kako drugo, a također naoružavaju ili finaciraju terorizam širom svijeta, što im iz nekog razloga svjetska zajednica ignorira, ali zato kad bilo koja zapadna zemlja nešto tako radi e onda slijede prosvjedi.

Katar je igrao Copa Americu, Dubai igra Euroligu, Saudijci su igrali nedavno na onom prvenstvu sjeverne Amerike, Gold cup. Ne razumijem...

Ima primjera i u muzici di recimo Australija već godinama nastupa na EUROsongu. Pravi Europljani ti Australci nema šta...

O sve većem broju raznih borilačkih, nogometnih, košarkaških ili automoto evenata koje gore navedene države dobivaju domaćinstvo sve više kako godine idu, e to mi je tek nejasno s obzirom na to da sve 3 navedene zemlje imaju povijest a i sadašnjost sponzoriranja raznih terorističkih skupina koje su počinile pokolje koji se broje u stotinama tisuća. I onda takvi idu pametovati zapadnim zemljama, a bez da pogledaju prvo u svoje dvorište.

I eto nas opet u off topicu. :monkey:
  • Hnlovac
    3.1k
    kakve je hlače imao Đale, tj koliko dugačke?
  • Crni72
    49
    Bermude!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.