• Masto
    71
    lol sta hahaha
  • rokikaciga
    4.8k
    Netko vidi ovu facu i kaze "inteligentan covjek"
  • Filip85
    580
    Inteligentan ili ne, činjenica da ga je duboka država pokušala ubiti govori da je dobar za običan narod a prijetnja za sve vrste elita.
  • Sajla
    12.6k
    Inteligentan ili ne, činjenica da ga je duboka država pokušala ubiti govori da je dobar za običan narod a prijetnja za sve vrste elita.Filip85

poprilično sam siguran da je ovo s "inteligentnim čovjekom" bilo za prethodnu stranicu i slike Đalovića :lol:
  • rokikaciga
    4.8k
    Bravo Sajla :lol:
  • ZgDLions
    1.5k
    Meni Đale u tom restoranu izgleda ko strano tijelo.
    Taj položaj dok jede, valjda ne srče juhu preglasno.
  • Filip85
    580
    Moj bed, bilo je odmah ispod trumpovog videa...
  • NitkoBitan
    30.7k
    Ili je jedna invazija s klanjem civila ok, ali druga invazija s klanjem civila nije!Paggini

Ono sto Zidovi rade je 5 puta gore od Rusa, a toliko su otprilike i ubili vise civila od Rusa iako Ukrajina ima oko 30 milijuna stanovnika a Gaza manje od 2 milijuna, a i ruska invazija je zapocela 2022. dok su ovi krenuli tamanit krajem prosle godine.

Bolesno je to licemjerstvo. Pravde nema. Uostalom ne znam sto uopce igraju europska natjecanja kada nisu u Europi.
  • Pacho
    4k

Zato sto su okruzeni divnim civiliziranim kozojebskim narodima koji bi im probali odrubiti glave na svakom gostovanju. Doduse, srecom, i to ide na bolje pa sve vise muslimanskih zemalja normalizira odnose s njima, a hamaslije pustaju niz vodu.

Dovoljno je pogledati koliko zidova danas zivi u arapskim zemljama. Mislim da je 3-4k, a u nekim od tih zemalja ih je doslovno toliko malo da ih nabrajaju poimence.
  • Kumerle
    1.3k
    Ekipa, tema je "UEFA Europska Liga 2025./2026."
  • Tom Hanks
    4k
    Ajde ne budi glup
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.