• Olmić7
    125
    Stanje u 11:00

SD 768 (20 ustupljenih) ZD 988, ZG 1608

Ukupno preostalo: 3364
  • Liks90
    3.5k
    Slabo ide prodaja, Ostat će preko 2 soma karata
  • crophantom
    1.7k
    ma i jučer je krenulo sporo ujutro, nakon otvaranja ticket pointa se ubrzalo, prodalo se 1000 na kraju dana, a ak sutra bude lijepo vrijeme očekujem da na dan tekme ode i vise.
    Ostat ce nešto prazno,ali reko bi bliže 1000 nego 2000.
  • NKDZ86
    5.5k
    ma ima danas cijeli dan i sutra, otići će još sigurno soma. već sad 10k protiv istre je top, polako ljudi
  • Dani Olmić
    2k
    Sporo to nekako sve ide
  • Liks90
    3.5k
    nejasno mi je da je zapad gore džabe za članove i da se nemre prodat, a kiše sutra nema…
  • crophantom
    1.7k
    Jučer se do 11 sati prodalo 116 karata, do kraja dana 1000+, danas smo na cca 100 prodanih, a vjerojatno i nesto malo vise obzirom na prepuštanja.
    A i vani je tmurno vrijeme, živjet mi se neda, kad se sutra sunčeko pojavi bit ce ljudi motiviraniji, cijeli tjedan prognosticari najavljuju smak svijeta.

Vec sad je posjeta kakvu bi do samo prije godinu ili dvije mogli samo sanjati protiv Istre, a bit ce to jos bolje sutra do početka tekme. :)
  • Masto
    71
    Ode to pred utakmicu ko što je mene cimalo protiv vukovara cijeli dan od podne malo rasprodan malo ubace 200 karata
  • deda
    40.3k
    I sam sam donio očigledno preuranjen zaključak da će potražnja za ovu utakmicu biti veća nego za onu s Vukovarom. Svi smo se uvjeravali kako je grad još prazan, ali izgleda je ipak dosta ljudi htjelo doći na otvaranje sezone vidjeti novu momčad. Ta motivacije je za ovu tekmu manja. Razlog što zapad gore ide slabije sigurno treba tražiti i u tome da je već dobar dio članova iskoristio 4 besplatne karte s obzirom da se približavamo kraju godine.

Posjeta će vjerojatno biti za oko tisuću manja nego protiv Vukovara. Tako trenutno procjenjujem. Iako ima još jedan rezervoar koji postoji. Protiv Vukovara nekoliko stotina ljudi nije uspjelo kupiti kartu i ući na stadion jer im se nije dalo ili nisu stigli se učlanjivati. Pogotovo se to odnosi na turiste kojih ima dosta ovih dana u gradu. Vjerujem da će oni sutra svi uspjeti doći do karte.
  • Georg Koch
    6.5k
    + za dio imas jos vrijeme, hoce padati/nece padati i slicno.
    S druge strane, grupa je sada pozvala i najavila sutrasnju koreografiju i "proslavu" Statuta putem Telegrama, vjerojatno ce pozivom dodatno dio ekipe se aktivirati.

Suma sumarum, mislim da je sigurno lijepo vrijeme da ne bi kaskali nimalo/eventualno jako malo za tekmom sa VU.

Suma sumarum 2 :sweat: sve su ovo za nas i za ono sta smo godinama zivjeli, brutalne brojke.
    Na nama svima je, da zajedno sa klubom mic po mic povecamo naviku odlaska na tekme i obicnih casual navijaca, i svih ljubitelja plave boje, kako bi samo dodatno isli uzlaznom putanjom :strong:
  • blue heart 72
    2.5k
    Također ne treba smetnuti sa ima i drugu činjenicu osim da je protiv Vukovara "grad bio prazan", a to je da je bilo na odmoru i puno naših ljudi koji rade vani i koji su iskoristili tu prigodu da skoknu do ZG-a i pogledaju tekmu.
  • tp1997
    1.9k
    nejasno mi je da je zapad gore džabe za članoveLiks90

Dosta ekipe je već potrošilo besplatne ulaznice na proljeće. Bar dobar dio ljudi koje ja znam da su članovi jest.
  • Liks90
    3.5k
    sve stoji. Ali ogroman broj ljudi se učlanio zadnjih dana…
  • Liks90
    3.5k
    Stanje u 12h

SD 733, ZD 941, ZG 1552

Ukupno 3226
  • criticus
    4.7k
    Iako ima još jedan rezervoar koji postoji.deda

I vjerojatno će nešto veći postotak godišnjaka doći...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.