• Derby
    496
    Moram priznati da opet ne razumijem o čemu pričate. Na stadionu ima 22000 mjesta, 5500 prodanih godišnjih. Ima mjesta koliko hoćeš za sve.The Undertaker

Zabrinuti su jer sutra na Kranjci neće biti mjesto koliko hoćeš i jer će nekom novome biti teško postati godišnjak dok se ne izgradi Maksimir.
  • The Undertaker
    8.6k
    Moja greška, krivo sam shvatio.
  • Olmić7
    122
    Stanje u 17:00

SD 848, ZD 1119, ZG 1859

Ukupno: 3826
  • Keyser Soze
    15.7k
    Ukupno: 3826Olmić7

Kako je onda prije par sati iz kluba rečeno da je izdano preko 10k? Ovo je s godišnjima 9000
  • Haza
    10.6k
    Kako je onda prije par sati iz kluba rečeno da je izdano preko 10k? Ovo je s godišnjima 9000Keyser Soze

Nisam toliko u temi, ali mislim da se navodi broj preostalih karata, a ne prodanih. Tako da sve štima.
  • Keyser Soze
    15.7k
    Aha, to ima već smisla :lol:
  • Ludovic IX
    9.6k
    @crophantom @JMastermind, mislim da ljude buni što kad se rasproda tribina, makne se broj prodanih ulaznica iz zbroja.. to ako možete vratiti u zbroj

logično jer vaša skripta traži samo slobodne sektore ali za potrebe zone i brojanja prodanih ulaznica, treba ostavit negdje broj prodanih iz sektora koji više nisu slobodni
  • crophantom
    1.7k
    sad se ne prati broj prodanih, vec broj dostupnih. Ali mogu staviti da sektor uvijek ostaje, bit ce lakše za pratiti, dodam tablicu u podatkovni model pa promijenim kasnije.
    A ovo za prodane, to sam malo vise napisao da cu staviti po IDju stolice sve koje su u bilo kojem trenutku bile dostupne, al to za Goricu, krenula mi je gužva lagano :D
  • periklo
    44
    Što se tiče godišnjaka i ustupanja mjesta, mislim da se to super sada napravilo po pitanju bodova u Programu vjernosti - ako ustupiš mjesto, dobiješ xy bodova (ovisno o važnosti tekme) koje kasnije možeš zamijeniti za xy nagradu.

Za kupnju godišnje ulaznice za iduću godinu bih stavio da s opcijom ustupanja mjesta + postotkom dolazaka moraš imati recimo 80% ili koliko se već procijeni.

Time bi se riješio problem nedolazaka/neustupanja (moraš ili doći ili ustupiti ako želiš dogodine imati godišnju), a i klub bi tu zaradio koju pinku više jer istu kartu može maltene prodati više puta...

I možda bih stavio neke iznimke, u slučaju recimo neke ozbiljne bolesti da se može uz dokumentaciju opravdati nedolazak ili neustupanje mjesta.
  • JMastermind
    1k
    nemreš baš u letu, jer moraš počet pisat u bazu od trenutka kad počne prodaja...

Imam nešto spremno, probamo za iduću tekmu :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.