• NitkoBitan
    30.7k
    Mislio je kolega na fotke slikane sa sjevera (slikan zapad), a ne slike sjevera.

Inace za Istru je za sad slabiji ritam za zapad nego za Vukovar, sjever je tu negdje. Ostaje nam sutrasnji, nadajmo se lijepi dan kako bi karatana proradila i neradna subota (dan tekme) na koju bi mogao otic veci broj karata.
  • Šteco
    1.1k
    Mislio ne kolega na fotke slikane sa sjevera (slikan zapad), a ne slike sjevera.NitkoBitan

Mea culpa. Ne stignem sve pohvatat zadnjih dana pa ne čitam s pažnjom. :up:
  • jedan u nizu
    15k

Sajla misli na zapad, na slike fotkane sa sjeverne tribine.
  • Šteco
    1.1k
    slike fotkane sa sjeverne tribine.jedan u nizu

Odgovorio sam već. A sad kad razmislim... Mislim da je ovo problem zakaj sam krivo protumačio, slike sa Sjevera...
  • Sajla
    12.6k
    nisi me shvatio. možda sam mogao jasnije napisati - "fotke sa sjevera" = slike zapadne tribine snimljene sa sjevera. mislio da je jasno kad sam napisao da se radi o sektorima za godišnjake

EDIT - vidim da je već par ljudi odgovorilo, glavno da smo se na kraju razumjeli :up:
  • Hnlovac
    3.1k
    a i realno slike zapada sa sjevera nisu skroz mjerodavne kaj se tiče praznih stolica jer se slika pod kutem i dolazi do optičke "varke" gdje se prazne stolice "izgube" iza ljudi

Naj-reprezentativnija slika zapada bi se trebala slikati sa sredine Istoka, ali u našim mogućnostima je najbolje slikati sa istočnog kraja Sjevera. Više puta sam tokom HNL tekmi RIjeke ili Osijeka skužio da snimke kamera iza gola čine njihove Istoke punijima nego kaj zapravo jesu baš zbog te optičke varke

Isto kao kaj publika snimana s pozornice na nekom događaju izgleda pakirano kao sardine a kad uzmeš dron snimku pod 90 stupnjeva ipak vidiš razmake među ljudima. Tek ćemo na Kranči moći precizno slikati popunjenost tribina kad sve 4 budu otvorene
  • Liks90
    3.5k
    Stanje u 21h

SD 799
    ZD 1042
    ZG 1696
  • Filip85
    566
    Dali se za Varaždin moraju kupiti ulaznice u Vž ili se mogu i online preko njihovog weba ?
  • crophantom
    1.7k
    Danas je prodano vise od 1000 karata, a ima jos 2 sata do ponoći :)
  • Sajla
    12.6k
    od ove sezone i Varaždin prodaje ulaznice online

S današnjim danom u rad je pušten novi dio našeg internetskog doma – portal za ulaznice, koji je trenutno dostupan u beta verziji.
    Nakon što smo završili s preoblikovanjem u sportsko dioničko društvo i riješili svu operativnu problematiku vezanu uz online prodaju, s ponosom objavljujemo da od sada svoje ulaznice za sve domaće utakmice NK Varaždin možete kupiti online – brzo, jednostavno i iz udobnosti vlastitog doma, bez potrebe za odlaskom na Ticket Point.
  • Olmić7
    124
    Ponoćni izvještaj:

SD 778, ZD 1014, ZG 1645

Ukupno preostalo: 3437
  • NitkoBitan
    30.7k
    Ponoćni izvještaj:

SD 778, ZD 1014, ZG 1645
    Olmić7

"Stanje za Vukovar 6.8. (srijeda) u 21:30, utakmica se igrala u petak. ZG 1624, ZD 909, SD 889."

Oba vecerasnja izvjestaja 2 dana prije utakmica, cisto usporedbe radi. Nije lose :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.