• Masto
    64
    jel se govorilo o zvonareku za desno krilo
  • Haza
    10.6k
    jel se govorilo o zvonareku za desno kriloMasto

Nije on klasično desno krilo, njega je Osijek pratio, sad je u Švicarskoj.
  • Omake
    11.4k
    Lisici realizacija dosad jako šteka ali kada bi izvodio indirektne prekide uz ovo što stvara iz igre, on je krilo za 12-15 asista godišnje. Estetika onog što radi nije ugodna oku, ali daje rezultate. Plus u juniorima imamo 4 zanimljiva krila ove sezone, barem po meni. Ako ništa ne upali, na zimu dovesti nekog iz Švedske ili Norveške lige na tu poziciju ako baš bude falilo učinka (iako je meni najzanimljivije krilo koje sam vidio u zadnjim mjesec dana iz egzotičnije lige).
  • Goncalo Santos
    456
    zar je taj deal oko Varele toliko los po Dinamo? Financijski mislim, da nece tu puno klub zaraditi.
  • Noel
    15.1k
    Ja bi tu u temu desnog krila ubacio Bakrrara. On će sigurno bit jedna od opcija na toj poziciji.
  • Jurki
    19k
    Brojcano smo pokriveni na krilima, ali kvalitativno je to jako tanko.
    Da se igram Football Managera prodal bi Hoxhu i dopeljal neko drugo krilo.
    Kaj se Hoxhe tice, nije mi jasno da je u repki u vecini slucajeva dosta dobar, a kod nas od loseg do dovoljnog. Prevec trenera ga je treniralo i da niti jedan ga nemre upotrijebiti da bi bil koristan.
    Desno krilo.. jbg Lisica jos se uvek trazi i za sad je on najslabija karika u momcadi. Varela je talent, ali jos uvek nije za naslovne role. Sigurno se bu probalo s Bakrarom.. i kad malo to sve napisem, ne vjerujem bas da se bu dopeljalo novo krilo.
    Ako je procjena Zvone, Dabca i Kove da je ovo zadovoljavajuce.. s tim bumo zgurali do zime to sigurno. Kolko bu to kvalitetno.. tesko da se bumo nekaj prevec usrecili.
  • Haza
    10.6k
    zar je taj deal oko Varele toliko los po Dinamo? Financijski mislim, da nece tu puno klub zaraditi.Goncalo Santos

Da, financijski gledano ćemo proći ništa posebno. Više od 40 posto odštete ide igraču i menadžerima. Postoji otkupna klauzula odnosno pravo prvokupa koju ima Barcelona na 5 mil eura (Boban je navodno na tu cifru ugovorio dodatne bonuse koji se isto dijele u omjeru cca. 55/45 u korist Dinama, točnim ciframa/iznosima bonusa ne baratam). Mislim to je toliko divlja priča, niti slična situaciji Dani Olma, kad je u pitanju mogućnost zarade Dinama.
  • ElDorado
    5.4k
    Šotiček inače prvo poluvrijeme bez nekog učinka. Jedva dotakao loptu.
    A možemo pričat o Lisici ali lik je imao asistencije i protiv Rijeke predasistenciju
  • Omake
    11.4k
    Tri dodavanja i dva duela je baš sitno
  • Goncalo Santos
    456
    uf steta, mozda bi eventualno moglo biti koristi makar tako da Varela poput Olma bude dobar primjer drugim mladim igracima van Hrvatske da se isplati doci razvijati u Dinamo pa ako se pojavi neki talent razine Varele pazljivije dogovoriti uvjete.
  • DiddyGuela
    4.1k
    Izuzetno nepopularno ali ja bi volio da smo isli po Brekala ako je postojala sansa i ako je on bio voljan na ponudu po nasim uvjetima.
  • Haza
    10.6k
    bude dobar primjer drugim mladimGoncalo Santos

Dojma sam da Boban prepoznaje mogućnosti suradnje s Barom, i da Varelu gura ponajviše zbog toga.
    Inače, da je Boban bio u klubu prošle sezone, 1/1 bi Šotiček i Brekalo bili kod nas, a možda bi onda i narativ o tim igračima na forumu bio drugačiji.
    Šotiček u Baselu nije neki spektakl, da se razumijemo, ali usporedba njega i Cordobe unazad godinu dana je nebo i zemlja. Šotiček danas ima neku vrijednost, Corodbu smo jedva ugurali nekome...
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    znaci mali se sa loptom nije sastavio za 45 minuta veceras ,neka njega tamo
  • ElDorado
    5.4k
    Mozda lupam ali kod Cordobe je ocito bio problem nacin na koji je doveden i mutežina oko toga svega i ko zna kakav ugovor
  • Omake
    11.4k
    to je i meni palo na pamet. Isto tako, mali je odrastao u teškoj bijedi, možda se nakon ugovora u Dinamu prebacio na autopilot jer računa da mu je to dovoljno para za cili život. Činjenica je da se mu je jedino Jakir davao šansu, a Jakir baš voli igrače koji imaju fizičku moć poput Cordobe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.