• veselko tenžera
    5.5k
    Perić teško može biti presedan jer mu je karijera gotova zbog ozljede.
    99% igrača će nastavit igrati za neki drugi klub pa im se isplati "dati popust" klubu za raskid, a od novog kluba uzeti neku lovu za novu sezonu. Osim toga, ako inzistiraju na punom iznosu i cijelu sezonu provedu na tribini, ruše sebi cijenu za novi ugovor tako da im je u interesu dogovoriti se oko iznosa za raskid i poći dalje. Što je igrač mlađi više gubi sa sezonom neigranja pa se lakše dogovoriti za raskid.
  • plavizg
    1
    Stimac o Franu Topicu na pressici

https://youtu.be/aGlF9VHv3I0?si=w8wXpGaO2dNI8UpL
    na 3:20
  • keppi
    435

Istina, srećom uglavnom je ovako kako ti pišeš, ali ipak ostaje pitanje jeli Perić stvarno gotov (nedavno napunio 31 godinu) ili ipak još može bez obzira na ozljede.
  • FazeN
    1.5k
    ali ipak ostaje pitanje jeli Perić stvarno gotov (nedavno napunio 31 godinu) ili ipak još može bez obzira na ozljede.keppi

Gotov je. Ne može više.
  • deda
    40.1k
    Nazalost to je rizik posla dečki. U američkom sportu klubovi plaćaju dugorocne ugovore za trajno ozljeđene igrače.
  • FazeN
    1.5k
    Istina deda logičko razmišljanje dovodi do tog zaključka, slažem se.
    Ali isto razumijem i momke koje to frustrira jer po njima ispada da Dinamo netko za*ebava, tako da kako god, slažem se s tobom jer si u pravu, ali razumijem i frustracije.
  • deda
    40.1k
    Gle, takva trajna ozljeda se događa s jednim igračem u 10 godina. Jednostavno moramo istrpit, isplatit i to je to.
  • JJosip
    74
    Perić mi je drag i da ga nisu ozljede uništile bi vjerojatno imao veliku karijeru i istina je da je puno dao Dinamu i da to treba cijeniti, ali je i Dinamo dao puno njemu. Zadnjih godina uopće ne igra, a plaća mu stalno ide, gospodski bi bilo u takvim okolnostima dogovoriti se s klubom koji je isto tako puno dao tebi za neku razumnu cifru.
  • deda
    40.1k
    Meni je osobno veći problem što je neko dao Dini dugoročni ugovor, a već tad se znal za ozbiljnu povijest ozljeda. Tu protuhu treba spomenuti tko god da je.
  • NitkoBitan
    30.7k
    Meni je osobno veći problem što je neko dao Dini dugoročni ugovor, a već tad se znal za ozbiljnu povijest ozljeda.deda

Rikverc brigada.

Nazalost to je rizik posla dečki.deda

Rizik koji snosi iskljucivo jedna strana. Nogometasi su zasticeniji od velebitske degenije.
  • FazeN
    1.5k
    Meni je osobno veći problem što je neko dao Dini dugoročni ugovor, a već tad se znal za ozbiljnu povijest ozljeda. Tu protuhu treba spomenuti tko god da je.deda

Slobodno napiši Vlatka Peras.
  • rokikaciga
    4.6k
    Ovo cak i ja mogu potvrditi kao informaciju :razz: Vec sam o tome i pisao na temi Peric

Nasao sam komentar

Peric je nazalost kronicno ozljeden i koliko sam cuo tijelo mu ne moze izdrzati napor potreban za HNL igraca. Vjerojatno mirovina nakon isteka ugovora i prebacivanje u gradevinurokikaciga
  • Haza
    10.5k
    Neki dan se pisalo da je neki Kvasina napisao da Krivak ide u Rijeku. Ovdje se pisalo, pa ću tu i odgovoriti, o tome nema govora, uopće se o tome ne priča i do današnjeg dana to nije bila tema između Rijeke i Lokomotive.
    Mali bi htio u Dinamo, ali mi od one, pomalo uvredljive ponude od 200 tisuća eura nismo obnovili kontakt.
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Nadam se da ćemo obnoviti….
  • Georg Koch
    6.5k
    Ja samo znam da je meni Krivak bas veliki talenat, a siguran sam, da mu se nije dogodila ozljeda kakva je (veliko da), sigurno ne bi sada igrao u Lokomotivi.
    Btw, ugovor mu istice iduce ljeto po TM-u, na zimu ga se moze zakapariti za dž, tako da oni sigurno nece uzeti neku ogromnu lovu.
    Ne bih imao nista protiv da ki budemo ti koji ce ga zakapariti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.