• Mathiasovi Chageri
    6k
    Što se američkih sportova tiče padaju mi napamet samo dva slučaja ili možda tri iz ovih sportova koje pratim puno više, NFL i NBA. Što se MLB-a tiče, to ne pratim toliko revno, ali mislim da je tamo bio eventualno jedan slučaj.

Znam da je bio onaj slučaj Allana Houstona i Knicksa da su mislim dobili od osiguravajuće kuće cijelu plaću ili su mu neki mali postotak tipa 15% morali platiti. On je imao baš ono teške ozljede koljena.
    Znam i za Bradforda ako se ne varam iz San Francisco 49ersa koji je potrgao križne dvaput pa se ekipa naplatila od osiguranja.

Ali to su u Americi slučajevi gdje se franšiza naplati od osiguranja, ali plate igraču ugovor i to su u većini slučajeva mizerni iznosi, ni blizu cijelih ugovora.
  • nemapredaje
    5.8k

Čitam preko bare i mislim si nije valjda zalizani imao svoje prste u time :monkey:
  • Heisenberg1986
    375
    da li se taj rizik može prenijeti na osiguranje (naravno, uz određeni trošak)The Undertaker

Moze i to je napravljeno za pjacu lani. No nemres ici sve osiguravati time, onda ces vise potrositi na premije osiguranja nego sto ces ustediti na lošim ugovorima.
  • The Undertaker
    8.6k
    Naravno, platiš tamo gdje ti je potencijalni gubitak velik u odnosu na premiju. Zanima me da li je to praksa ili iznimka.
  • FazeN
    1.5k
    da li se taj rizik može prenijeti na osiguranje (naravno, uz određeni trošakThe Undertaker

Može ali i to je skup rizik.
    Klubovi većinom osiguravaju svoje najbitnije igrače i plaćaju policu za ne daj Bože.
  • Jurki
    19k
    Ne znam kaj bi uopce mislil o Cordobi. Nismo ga vidjeli, nije dobil šansu. Mozda se ne trudi dovoljno na treninzima, to mi ne znamo i ne vidimo

Nadam se minimalno da bu proigral pa da barem vratimo ulozeno.
    Odlaskom njega i Špike otvara se vise prostora Vareli.
  • Haza
    10.6k
    Ne znam kaj bi uopce mislil o Cordobi.Jurki

Kad sam još zimus pisao o problemima oko Cordobe, mnogi su me napali...nadam se da više nikad nećemo ispred Šotičeka odabrati nekog novog Cordobu. Ispao nas je skuplje, i nije donio ništa, a Šotiček evo sad starta za Basel, prvaka Švicarske, u playoffu LP.
    Krila su nam jedine pozicije di štekamo, Varela mi nije napet, to je igrač na kojem nećemo ništa posebno zaraditi.
    Nadam se, Iako nema naznaka, da ćemo do kraja prijelaznog roka dovesti krilo koje je opasno po gol, a da pritom ima motoriku. Lisica je toliko smotan u nekim trenucima kad se nađe u gol šansi, da sam dojma da je riječ o bržem i okomitijem Špikiću.
    Hoxha, teško limitiran igrač, Vidović nije krilo, Varela/Barin igrač. Tu smo stvarno slabi, i volio bi iskreno tu vidjeti jednog igrača opasnog po gol...
    U HNL ne vidim takvog igrača, tako da bi idealno bilo upecati nekog igrača na posudbu iz lige petica, pa ako se dokaže...
  • NB86
    17.1k

Po meni je rjesenje desno stojkovic u rotaciju s lisicom
  • Droljo
    20.4k
    Bumo još jedan krug o šotičeku i njegovom tateku?
  • Paggini
    65.9k
    Varela mi nije napetHaza

Prvo gledam šta pišeš ti

igrač na kojem nećemo ništa posebno zaraditi.Haza

I onda poentiraš s ovim
  • Crusades
    18.1k
    Slažem se za krila, nisu na razini kvalitete kao i ostatak momčadi. Ali ne možeš sve ni riješit u jednom prijelaznom roku.

Ako se otvori neka prilika (netko tko nije uspio pronaći angažman u jačim ligama) do kraja prijelaznog roka treba reagirat, ako ne čekat do zime.
  • Haza
    10.6k
    Bumo još jedan krug o šotičeku i njegovom tateku?Droljo

Nemoj nasjesti na taj spin. Lik je tražio lovu koju je mjesec dana kasnije dobio Cordoba. Kad ćeš spomenuti tatu od Cordobe? Jel i on pohlepan?
  • Haza
    10.6k
    Prvo gledam šta pišeš tiPaggini

Ma nije mi napet samo zato jer znam pozadinu oko njega, što se tiče talenta, mali je bomba.
  • Twisted1
    985
    treba se riješit Perića kojeg ćemo po zadnjem što sam čuo isplatit da ga se riješe više, jer ne želi centa ostavitFazeN

jbga, treba poplatiti svu tu izgradnju nekretnina po Osijeku.
  • Haza
    10.6k
    Ali ne možeš sve ni riješit u jednom prijelaznom rokuCrusades

Naravno, nisam bacio hejt, jasno je meni da smo ovaj prijelazni rok probili sve granice uspješnosti. Preživjeti ćemo s ovim igračima na krilu ove sezone.
    Nisam za Stojkovića na desnom krilu, kao desno krilo on neće nikad razviti svoj potencijal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.