• keppi
    476
    Imaš info ili si negdje pročitao?
  • FazeN
    4.7k
    Niko je pouzdan, on je info.
  • Peškaman
    8.4k
    Mišljenja sam da se mogla dati još jedna prilika kao rotacija na krilu.
    Osim Lisice sada imamo Topića i Stojkovića na desnom krilu.
  • Niko1986
    4.9k
    Houston DynamoFazeN

Tako je.
  • cron1ck
    2.2k

iii ide lagano naslov SN doznaju
  • scooniepenn
    6k

Znaš možda je li fiksna otkupna klauzula i je li posudba godinu dana?
  • FazeN
    4.7k
    je li fiksna otkupna klauzula i je li posudba godinu dana?scooniepenn

- Houston preuzima plaću
    - Posudba godinu dana
    - Dogovorena cijena za mogućnost otkupa na kraju sezone, ali nije obavezan otkup

To je bilo nekidan u pregovorima s Dinamom i Dynamom :rofl: sad jel to dogovoreno il šta novo možda Niko zna
  • scooniepenn
    6k

Hvala puno kolega. Čudna je ta cijela priča sa Cordobom, očito nije niti on do kraja posvećen kad ga Kova nije imao u planovima. Nadam se da će se tamo nametnuti pa da vratimo barem uloženo. Inače, ako ode i Topić ne vidim drugu opciju osim da i Stojke povremeno to igra. Varela će dobiti i desno određene minute, ali barem u prvoj polusezoni ne očekujem neku veliku minutažu. Moramo imati neku alternaciju za Lisicu.
  • FazeN
    4.7k
    Inače, ako ode i Topićscooniepenn

Topić je odbio Sarajevo sigurno, i Zrinjski (valjda)
  • Marcinko
    803
    Zrinjski ne može preuzeti plaću, a Boban je rekao da će Topić dobit priliku, a Sarajevo koje može preuzeti plaću je odbio Topić
  • scooniepenn
    6k
    Ako Topić ostaje onda mu treba dati minutažu ovu polusezonu pa vidjeti je li to to. Ja sam oko njega dosta skeptičan, ali neka me demantira kao što me ugodno iznenadio Lisica.
  • FazeN
    4.7k
    i bolje šta će u BiH uopće..lako za Topića treba se riješit Perića kojeg ćemo po zadnjem što sam čuo isplatit da ga se riješe više, jer ne želi centa ostavit
  • keppi
    476
    Zbilja nisam vjerovao da će Zvone i ekipa uspjeti baš toliko počistiti one koji su na neki način ipak postali nepoželjni.
    Još možda koja posudba ovih mlađih....i na kraju (ako nisam nekoga zaboravio) još jedino ostaje Dino Perić.
    Taj očito neda....
  • deda
    42.1k
    Ne možeš Periću zamjeriti. Dečko je dao Dinamu puno, nije imao sreće i vjerojatno mu je karijera gotova.
  • scooniepenn
    6k

Ono što mi nije jasno za Perića. Ako već ne želi oprostiti niti centa ne vidim zašto bi ga jednokratno isplaćivali ako nećemo dobiti nikakav "popust" na to. Neka fino Perić niže krugove dok mu ne istekne ugovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.