• Kujtim Shalla
    6k
    Daj @FazeNtvoj dm vise , tema su transferi, izneses ak imas nesto konkretno ,ja Sam se zajebao priznajem pa te jednom prilikom i pitao u dm ,medjutim ništa konkretno nisi odgovorio
  • FazeN
    1.4k
    Zato jer nikad ne znaš tko čita ovo. A mediji su ovdje više kod vas nego kod svoje kuće.
    Napisao sam ti sad jel ti dovoljno konkretno? Neka imena nisu za javnost
  • Kujtim Shalla
    6k
    Vi koji pratite situaciju iz bliza, zg i okolica ,treninzi i to. Kakav je situacija sa Cordobom, da li je on spreman ? Da li trenira uopce? Zapelo je na onom ljecnockom, da li se zna sta je bilo po sredi ? Cudno mi Malo da kod svakog dobrice od covjeka n nije ni na karti
  • Kujtim Shalla
    6k
    pa svi znaju za deal.izmedju bare i barce ,odnosno bare i Bobana. To nije Tajna , potpisao za nas ,potpisao je ugovor sa nama do 2028 a Barca ga moze odkupit po.medjusobnom dogovoru za 2,5 milja ili 5 mislim da zavisi kad ga odkupe,zar nije tako nešto u pitanju?
  • Fatos Beqiraj
    27
    Daj napisi ako znas da se rijesi ta situacija sa Varelom vise, da znaju ljudi na cemu smo, jel to 5 miliona, ili prvootkup, ili bonusi za nastupe...
  • FazeN
    1.4k
    nek napiše Haza ako želi on je bolje upućen.
    Ja samo znam da je 5m sigurno to se djeli s postotnom koji smo dogovorili i onda plus bonusi koje su dogovorili za što i kako stvarno ne znam. Pretpostavljam minute, golovi, igre, asistencije.
  • Kujtim Shalla
    6k
    poštujem, i naravno da imaju stvari koje se ne iznose i javnost. Nema frke ,ali imaju i stvari koje su poznate ,.a znamo svi i mi i dnovinari da je nacin na koji smo došli do malog ajmo reci poseban, tako da je normalno da imaju i posebne stavke u ugovoru
    Meni je drago da takav talent ,kojem u ovim godinama smatram jesnakim ako ne i vecina od našeg najvecih ambasodara Olma. Kako ce se ovaj momak razviti vrijeme ce pokazati. U olmovom slucaju on je imao racionalne roditelje i zbog toga je tamo gdje jeste,vaspitanje i lucni odgoj je pola a ostalo je talent . On je to sve imao, a Varela ,mislim da je tu Bara koji kolo vodi . Nadam se radi nas samih a i radi malog da ce dobru odluku donjeti,marljivo raditi i ostati kod nas barem 2 godine
  • Fatos Beqiraj
    27
    Znaci Varela je Barcelonin?
    To me samo zanima na kraju kad dodje vrijeme prodaje jel se nas ista pita
  • Zagi
    11.3k
    Stvarno ne znam, pa ne želim pisati ako nije točno, kažem ti da je dogovor strogo tajan i tko god kaže da zna detalje sve, laže.FazeN
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    Branko Pavić u Dubravu na dvojnu registraciju
  • NKDZ86
    5.3k
    Kasniš miro i to pošteno
  • FazeN
    1.4k
    pa ne znam sve detalje. Znam samo cifru.
    Ostalo ništa ne znam oko bonusa i ostalog. Ima tu upucenijih ljudi od mene možda znaju
  • Droljo
    20.4k
    Prebacio sad na partizan - imt i zabije gol neki lik špica (broj 9) pa komentator veli kak ga ide. Pogledam tko je taj neki kostić iz budućnosti došao sad za 900k u partizan. U tri kola zabio 3 komada ko i beljo. Fizički je i sličan belji ali lik ima 18 godina jbte. Naši sa 18 izgledaju ko da imaju 13...
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    Kasniš miro i to poštenoNKDZ86

Isprike, ne pišem puno na forumu zadnje vrijeme niti citam. A danas je odradio prvi trening s Dubravom pa sam zato napisao
  • Dadox
    727
    Pavića je htjela Gorica,prije dolaska Bakića,ali se nisu dogovorili jer je Gorica tražila postotak od buduće prodaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.