• Batigol
    91
    mislim da se i klubovi nesto pitaju u vezi s juniorima....
    Nadam se da ce se kod nas s novim vodstvom omladinske skole,malo bolje pokrenuti proizvodnja kvalitetnih mladih igraca...godinama smo tu stangirali....
    O hajduku da i ne pricam....
  • Jos-Optimus
    7.2k
    A i ti njegovi uspjesi kad ljudi pričaju, za mene nisu neki uspjesi.FazeN

Gledaj stari, miješaš kruške i jabuke. Dalić je licemjer i seronja, to se slažemo, ali pisati da to nisu uspjesi je tragikomično. Misliš da smo samo mi imali dobru ekipu? Kakve ekipe je imala Belgija? Nizozemska? Engleska? Brazil? Španjolska? Je li to znači da Engleska ima loše trenere od '66?
  • Droljo
    20.4k
    Dalic cim netko od prethodnih reprezentativaca napokom odigra 1-2 dobre utakmice (kao nas dobri Orsa) odmah ga se zove...rokikaciga

Dalić mi se gadi od rusije još ali to je repka, ne klub i ako ti jedan oršić ili perišić može pomoći u tih tjedan dana treba ga i zvati. Svi se znaju, nije strano tijelo itd. I ja bih oršića zvao prije stojkovića za lijevo krilo. Opet ga ide a to je za takvo kratko razdoblje super. Pa čak i pašalića marca amerikanca...
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Sve ovo za Dalica stoji,podrzavam Sucica ali sve se moglo izbjeci jednim potezom. Kada imas tako nekog kao Luka u svojoj obitelji onda se malo podredis i njemu. Naprimjer krajem srpnja 99% nema nikakvih obaveza prema klubu i repki
  • Mr Anderson
    13.5k
    Istina, mogla je sestra pomaknuti malo termin vjenčanja u dogovoru s bratom, ali ako je istina ovo da mu je dva mjeseca prije odobrio odlazak na svadbu, te da je Gvardiola pustio na vjenčanje frenda i slične stvari onda je Dalić ispao teško govno i licemjer.
  • jedan u nizu
    14.9k
    Ja bih se cak i usudio reci da nebi bila drama da je to okupljanje izostavljen sa popisa, a vracen sljedece.

Ok, ides na svadbu, nisi 100% u reprezentativnom okupljanju, treba mi igrac koji je 100%, pa makar i na klupi samo bio.

Sve 5, razumijem.

Ali onda sljedeca okupljanja ga izostavljati i ne pozvati zbog toga.
    E zbog takvih stvari ispadnes dubre.
  • Chempers
    789
    Tko je u pravu a tko je u krivu ne možemo znati, al jedva ste dočekali bome. Na istoj strani sa zagrizenim tovarima. Mrzite li mozda i reprezentaciju kao neki od njih?
  • Pesca90
    81
    Nisam upoznat zašto nema Stojkovica na U-21 popisu,da li je to zato što uskoro puni 22.g. pa nema pravo nastupa?
  • Nousername
    816
    Po cemu je Ivusic zasluzio biti na popisu?
  • mokoxax468
    1.4k

Spomeni da nismo sigurni tko je kriv (makar imamo jasnu informaciju od Mire) CHECK
    "Isti smo kao tovari" CHECK
    Mrzimo reprezentaciju jer mrzimo Dalića CHECK

Čestitam kolega, uvodni tečaj "Izbjegavanje teme i obrambene mehanike 101" uspješno apsolviran, evo za vas jedan HNS orden
  • Ludovic IX
    9.6k
    pa primio je samo 6 golova u 4 europske tekme...ali je igrao u europi a to dalić voli
  • PetkoDaniOršaGol
    573
    Dalića gledam iz dva kuta. Nitko mu ne može osporiti uspjehe i sve dobro što je izašlo iz razdoblja 2018. do danas. Realno gledano, mi nismo mogli do naslova prvaka Svijeta ni da je na klupi u oba slučaja (Francuska 2018 i Argentina 2022) bio hibrid Ancellotija, Kloppa i Ilije Lončarevića. Takve tekme su geopolitika i tu male zemlje ne prolaze, pa ako je potrebno i besramnom krađom, kao što smo vidjeli u oba slučaja.

Zamjeram mu ono što i svi ostali ovdje, ali od svega najviše me pogodilo slaganje prve 11-orke po prijašnjim zaslugama, a ne po trenutnoj situaciji. Tu je propustio mnogo i napravio mnogo štete.

Na kraju, kad ode, otići će kao najveći izbornik u povijesti repke, a skinuti ga može samo netko tko će u nekom novom finalu SP-a biti jači od doslovce svih interesnih skupina zajedno. Jako, jako teško. Dao Bog da se varam.
  • Bjelko77
    79
    Za tu zlatnu generaciju je trebao bas netko poput Dalica. Netko tko ce sve te ogromne zvijezde koje igraju u Realu, Barci, Liverpoolu, Juventusu i ostalim vrhunskim klubovima smiriti i stvoriti zajednistvo. I to je ucinio vrhunski. I zato je najveci izbornik kojeg je Hrvatska imala. I lako moguce da je on bio na klupi umjesto Cacketa 2016, da bi i uzeli taj Euro.

Ali mislim da u ovoj situaciji, kad vise nemamo igrace koji su nositelji igre u top 20 klubova svijeta treba netko drugaciji. Sad imamo situaciju da i dalje imamo dobre igrace u top ligama, ali vise nisu vrhunski igraci kao sto je to bilo prije 10 godina. Nadam se da je ovo svjetsko 2026 last dance za Dalica, Modrica i cijelu family pricu.
    I da nakon toga krece nova era repke s trojicom nazad i izbornikom koji je jako dobar takticar, a opet ima tu karizmu da ga igraci vole. I voli obrambeni i pragmatican nogomet. I tu mi pada na pamet jedan vrhunski kandidat koji se i prije povezivao s repkom...ali ako nece sad, nece nikad. Jedan jedini - Neno :heart:
  • Goncalo Santos
    456
    kakav neno, dobija otkaze ko na traci, stozer mu se raspao, a od prvog mandata u Dinamu pamti ga se samo po otpremninama i sukobima gdje god je bio.

To vise nije ista osoba kao nekad.

Uz svo postovanje i zahvalu na tome sto je postigao u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.