• Goncalo Santos
    436
    Ivusic na popisu, letica na pretpozivu, wow.
  • Mihaljević
    13.4k
    Šemper, Pandur, Horkaš, Kahlina > Ivušić, Letica

Luka Sučić > Fruk

Stojković > Marco Pašalić

Beljo > Petković

Vidović > Oršić

Valinčić > Juranović

Hvala
  • NitkoBitan
    30.6k
    Oni su family kuis
  • miro
    7.3k

Beljo < Petko (nogometno gledano)
    Fruk je tu zasluženo, najbolji igrač lige i konstanta
    ni Vidović ni Oršić nemaju tu mjesta trenutno, ali mogao je možda Stojkoviću dat pretpoziv
    za Valinčića i pogotovo za golmane se slažem
  • vjeko1701
    17.7k
    Ne treba ići u ekstreme po uzoru na određene konkurente. Neki od igrača koje si naveo se tek trebaju dokazati na ozbiljnijoj razini u Dinamu prije nego se priča o reprezentaciji. To kaj neki drugi sa popisa baš ne vrve kvalitetom na stranu, ipak su pokazali nešto na cišoj razini.

Izbacivanje Šučića je priča za sebe.

Golmani su tu najupitniji dio popisa. Definitivno ima nekih koji su zaslužili više i igraju na višoj razini. Ivušić zasada pokazuje zašto mu je vrhunac karijere igranje na Cipru a Letica je tu iz ko zna kojeg razloga. Jedino je problem da se onda opet ulazi u rasprave o trećem golmanu koji ionako neće zaigrati minute.
  • KtcGoat
    869
    Mislim da za Valincica ipak jos treba vremena
  • ElDorado
    5.4k
    Meni je uvijek i najviše na živce išlo njegovo slaganje momčadi po imenima a ne po pozicijama. Zato se to nekad dobro složi ali vrlo često glupo i besmisleno kao na zadnjem EP. I naravno nekoliko tih njegovih liblinga poput Vlašića ili Pašalića koji može igrati samo to što igra u Atalanti i ništa drugo ili Juranovića.
    A ove disciplinske pizdarije je uopće suvišno komentirati. Netko je tu već pisao Beljo njemu i kapetanu iz nekog razloga nije legao. Valjda ne odgovara gabaritima familije.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    Mario Pašalić je zahvalan igrač i kvalitetom sigurno pripada biti u repki, drugi je par rukava što nikad ne igra svoju poziciju, ali meni osobno on nikako nije upitan.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Na popisu (makar pretpoziv) je samo trebalo mjesta za Valinčića, ostalo je sve kako treba.
  • ElDorado
    5.4k
    nije ni meni kad bi igrao ono šta treba igrati, ali lik je kod njega igrao od zadnjeg veznog do krila. To je samo jedan od pokazatelja kako slaže repku po imenima a ne po pozicijama. Imao je popisa bez lijevog beka, bez krila, bez desnog beka, bez zadnjeg veznog.
    A ignoriranje Mišića mi je posebno mrsko ako ga usporediš s njegovim tovarskim liblinzima. Valjda zato jer je ostao u Dinamu.
    To je ta neujednačenost kriterija. Srao je po Petku dok je bio u formi u Dinamu a sad ga zove iz kebaba. Ili ovaj Letica koji brani u jebenoj Luzani.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    ma tu se apsolutno slažemo
  • Doktor Kunić
    5.3k
    Izdržat još godinu dana pa će se osloboditi i repka tih obiteljskih niti valjda
  • Jurki
    19k
    da bu stvar jos gora.. pusti Gvardiola na Jurisicevu svadbu za vrijeme istog okupljanja.. a Sucicu sere kaj je isel na vjencanje vlastitoj sestri.
    Bome za sve reprezentativce jednako..

Tek toliko o obitelji i vaznosti iste.

Dalicu napusi se kurca.
  • Hectorharatti
    323
    Koje bi se teorije vrtile da je L Sucic slucajno dinamovac
  • FazeN
    1.4k
    Koliko je naš narod zatucan to nije istina.
    Gledam i čitam komentare po mrežama, kakve veze ima to što je Dalić donio 2 medalje na SP i sad mu se ne smije ništa reći?
    Dalić je licemjerno govno koje trenira strogoću na malom Luki a vodi se motom #family
    Što nije trenirao strogoću kad je Kovacic izbivao iz reprezentacije ili kad su lagali za Kramarića da je mala povreda u pitanju a on kum na svadbi pije i lumpuje? Daleko najveći licemjer.
    I to što je dobar s obitelji Vlašić pa ona panjina nam godinama igra za repku je komedija.

Dobro se zna da ekipu u repci slaže Luka Modrić nikakav Dalić, već godinama. A i ti njegovi uspjesi kad ljudi pričaju, za mene nisu neki uspjesi. Ok 2 medalje sa SP, ali kad pogledaš roster ekipe koje je imao.
    U primeu Modrić, Kovačić, Rakitić, Brozović - jebote najjači vezni red na svijetu a nakon Španjolske 2012 možda najjači vezni red da je itko imao. Naprijed Mandzukica i Perisica, a da golmana ne spominjemo jer je branio 99 penala. S tom ekipom se bar jednom trebalo uzeti zlato, i dovoljno dugo sam u nogometu i znam dosta bitnih ljudi u nogometu te tvrdim da bez Dalica tko god bi bio na klupi imali bi iste uspjehe U NAJMANJU RUKU, ako ne i bolje.
    Čista neznalica i licemjer kojeg je trenerom napravila Zlatna generacija reprezentacije i golman koji je obranio 149 penala.

Nikakav trener, nikakav čovjek, pa nek priča šta god ko hoće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.