• Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Zna netko kad bu prodaja za Crnu Goru?
  • Sajla
    12.4k
    Koje bi se teorije vrtile da je L Sucic slucajno dinamovacHectorharatti

već sam vidio komentare da ga se ne zove jer je deklarirani hajdukovac. misliš da bi bilo luđe od toga?
  • Enco
    541

Istina, sve točno napisano
  • Mathiasovi Chageri
    6k
    Jedva čekam prvu presicu kad bude okupljanje, nadam se da će naši beskičmenjaci po redakcijama uzgojiti muda i udarati iz sve snage po izborničkom bleferu, moralnoj nuli, karakternom patuljku i Modrićevom zapisničaru.

Isto tako se nadam da će dobiti finu porciju zvižduka na prvoj idućoj utakmici.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    nadam se da će naši beskičmenjaci po redakcijama uzgojiti muda i udarati iz sve snage po izborničkom bleferuMathiasovi Chageri

Ovo je ono, nadam se da će naši političari krenuti raditi za hrvatski interes. Znamo da neće, next topic. Slažem se da bi bilo dobro
  • FazeN
    1.4k
    Jedva čekam prvu presicu kad bude okupljanje, nadam se da će naši beskičmenjaci po redakcijama uzgojiti muda i udarati iz sve snage po izborničkom bleferu, moralnoj nuli, karakternom patuljku i Modrićevom zapisničaru.

Isto tako se nadam da će dobiti finu porciju zvižduka na prvoj idućoj utakmici.
    Mathiasovi Chageri

To ti se nikad neće dogoditi jer je Zlatko Dalić čovjek visoke inteligencije i kupio je sve branitelje, te vjernike pričajući o temama koje su ljudima srcu bliske i teške priče drže.

Branitelji i domovinski rat, iliti vjernici i Bog i Gospa.
    Čovjek je proračunat i jako pametan, i u trenutku kad je napravio ovakav licemjerni i govnarski potez, ima te ljude iza sebe i zna kako ih kupiti.
  • rokikaciga
    4.6k
    U HNL ima barem 3 golmana koja su bolja od Ivusica

Jedini ljevi bek je Gvardiol?

Dalic cim netko od prethodnih reprezentativaca napokom odigra 1-2 dobre utakmice (kao nas dobri Orsa) odmah ga se zove...

Jebote kao neka sekta. Tesko upast u repstaciju ali kad si tu ne mozes ispast.
  • jakov1
    803
    i ti njegovi uspjesi kad ljudi pričaju, za mene nisu neki uspjesi. Ok 2 medalje sa SPFazeN

Buraz...
  • Vratite nam Istok
    598
    Nevezano uz to je li Dalić dobar trener ili nije, fantastično mi je kako se u velikoj većini slučajeva svede na to da smo "imali boljeg izbornika, osvojili bi više". Isti princip po pitanju Ćire, Ćervara, Dalića (nastavi niz), a ta ekipa za 4M ljudi osvojila nešto što smo mislili da nikad nećemo.
  • FazeN
    1.4k
    Nevezano uz to je li Dalić dobar trener ili nije, fantastično mi je kako se u velikoj većini slučajeva svede na to da smo "imali boljeg izbornika, osvojili bi više".Vratite nam Istok

Isto kao što se ovcama svede sve na princip
    "Mi smo mala nacija od 4milje ljudi i možemo biti sretni da smo išta napravili."
    Istina možemo biti sretni, ali kad shvatite da naših 4m ljudi gdje se od malena igra stalno nogomet, gdje nam je nogomet sve, onda se brojka zaboravlja. Najjače kad vidim da spominju tu usporedbu s npr Kinom "ima ih milijarde nas 4 milijuna budimo ponosni", da budimo ponosni ali tu milijardu Kineza boli jaje za nogomet već kao što je nama nogomet njima je ping pong ili koji pm više.

U Hrvatskoj reprezentaciji tih godina igrali su igrači iz Real Madrida, Barcelone, Bayerna, Intera, Liverpoola itditd. Imali smo i osvajača Zlatne Lopte pobogu koji je prekinuo niz jednom Ronaldu i Messiju.
    I da to ne samo da su igrači već nositelji najvećih ekipa u Europi, pa nadodaj na to na njihovu klasu i nacionalni naboj i srce koje imamo u nogometu, dolazimo do zaključka da smo velesila u svijetu nogometa i stoga je za mene neuspjeh što nismo uzeli Zlato bar jednom.
    To je moje mišljenje ne znači da je ispravno uopće.
  • ElDorado
    5.4k
    Sudeći po tome gdje nam se prodaju igrači, koja je razina hnl, da je sve manje igrača iz diaspore, nogomet će nakon odlaska Dalića i kapetana lagano u prosječnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.