• nemapredaje
    5.8k
    Rekao bih da i Vjeko ima neki “oku ugodan” kaput
  • Paggini
    65.7k
    Pag ustaše nose crne kapute, tvoji su u višebojni odmah ti je pokušaj ubacivanja u crnce propao :rofl:serbus

Didin kaput je bio na kemijskom!
  • cibona
    6k
    Ja sam svoje rekao, opovrgnut sam sa svojim zadnjim ulomkom i to sam priznao, a promijenio mišljenje definitivno nisam.

Drago mi je da dobivam poruke u inbox od ostalih forumaša koji dijele isti stav.

Priznaj da si sve ovo napisao samo kako bi nam dao do znanja da nakon sedam dana izbivanja sad i ti trebas biti moderator.Infinity

:lol: :lol: kao što eduardo kaže, toliko lud nisam. Dobijem glavobolju čim pročitam svoje vratolomije, ne želim niti pomisliti što bi bilo kada bih čitao ostale komentare na svakoj temi.
  • Papastrumf
    18.3k
    Drago mi je da dobivam poruke u inbox od ostalih forumaša koji dijele isti stav.cibona

Daj nam reci tko su ti ostali forumaši pa čisto da znamo s kime imamo posla.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Cibona je u prvom postu sve dobro i točno napisao. Nemam problem to javno napisati za razliku od drugih koji mu to pišu u inbox.
    O moderaturi i načinu moderiranja zadnjih gidina bih mogao dosta toga napisati, možda i budem kad se vratim s godišnjeg. Kad to napišem, vjerojatno će me neki samo čekati da me trajno baniraju, ali iskreno zaboli me.
  • Paggini
    65.7k
    O moderaturi i načinu moderiranja zadnjih gidina bih mogao dosta toga napisati, možda i budem kad se vratim s godišnjeg. Kad to napišem, vjerojatno će me neki samo čekati da me trajno baniraju, ali iskreno zaboli me.Mr Anderson

Daj ti nama reci koji ban nisi zasluzio, pa cu ti ja naci 20 slucajeva koja smo ti preskocili otvorena vrijeđanja, konflikte, offtopic za ban jer si dugo ovdje i aktivan si i konkretan forumas. Please nemoj radit od sebe zrtvu
  • Mr Anderson
    13.5k
    Uopće ne radim od sebe žrtvu. Ne sviđa mi se način moderiranja i to otvoreno kažem. Ovo je forum navijača Dinama, nije jebeni Sportnet forum.
  • Paggini
    65.7k
    Pa reci nam sta ti smeta, koji ban je bio pretjeran?

Postedi nas ovog opceg misljenja, daj mi primjer koji ban nisi zasluzio
  • Mr Anderson
    13.5k
    Kaj briješ ti, ne pričam o sebi osobno, niti sam ja bitan. Mišljenje o mojim banovima ću zadržati za sebe.
  • FazeN
    1.4k
    Ja sam ovdje 3 tjedna ne mogu komentirati o moderaturi i svemu tek sam došao, ali meni je skroz sve korektno i fer što sam vidio.
    S nekim moderatorima se nekad i čujem, razmjenim info i oni sa mnom i ljudi su baš chill (pogotovo u inboxu za bembaru :lol: )
    A i mislim na stranu kakvi su osobno, ja što sam vidio rade sve pošteno nebitno bio član foruma samo ili prenosio kakve info, uočio sam da u chatu opomenu lijepo sve ravnopravno bez ikakvih izuzetaka kako i treba
  • Paggini
    65.7k
    Kaj briješ ti, ne pričam o sebi osobno, niti sam ja bitanMr Anderson

E ovo je jos bolje, borba za druge potlacene clanove, ali opet, nedefinirano i nejasno, samo "moderatura je losa, ovo je sportnet".

Hvala na konstruktivnoj kritici!
  • nemapredaje
    5.8k
    Jedini nepravedan ban je bio Drolji za kupnju u Tommy-u.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Trebao je dobit barem tjedan dana.
  • The Undertaker
    8.6k
    Podrška administratorima, ja bih bio još gori (sa manje tolerancije a više banova).
  • vjeko1701
    17.7k
    Samo kožna jakna...igrom slučaja crna ;)
  • Eduardo
    25.7k
    O moderaturi i načinu moderiranja zadnjih gidina bih mogao dosta toga napisati, možda i budem kad se vratim s godišnjeg.Mr Anderson

Sad nema možda, napiši već kad si krenuo u tom smjeru. Slobodno se raspiši i ti i svi ostali kojima određene stvari smetaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.