• Paggini
    65.6k
    Neki red se mora znati!!!! #PodrskaDalicu #Famiglia
  • NitkoBitan
    30.6k
    Hashtag obitelj :lol:
  • Masto
    61
    Samo family
  • Goncalo Santos
    425
    Zato je tu njegov sin mezimac vlasic, di ces boljeg razloga za njega opet zvati sad kad je sucic poslan na dodatne satove poniznosti.
  • Mihaljević
    13.4k
    IMG-0238.jpg
    Šta ste se stisli? Ima i boljih Luka koji trebaju biti na popisu
  • Pacho
    3.9k

Znaci mora se igrama za klub iskupiti za nesto sto nema veze s igrom. Bravo Dalibane.

AISelect-20250817-133622-Firefox.jpg

Bitno da je po masnog srbina opet isao (a ovaj ga odjebao) iako je ovaj guzobolan napustio kamp radi sukoba s navijacima. I gurat te neke #obitelj spike, a onda se uzjebes, jer ovaj ode na vjencanje najblizoj obitelji
  • jedan u nizu
    14.8k
    Kazu Modric i ostali mu savjetovali da ne ide na sestrinu svadbu, uz napomenu da je Modriceva sestra nekoliko puta odgadala vjencanje zbog njegovih utakmica.

A mislim i ja bi otkazao da mi je Modric brat. Samo njegova kuverta bi mi platila cijelo vjencanje, medeni mjesec i novi auto u garazi. :sweat:
  • miro
    7.3k
    Evo što se događa kad lik s mesijanskim kompleksom izgubi kompas
  • shameless86
    676
    fuj..gadljivo
  • Noel
    15k
    Nije mi jasan Dalić. Stalno spominje vjeru i Boga i onda napravi ovakav bešćutni, zli, svjetovni potez. Puna usta obitelji, branitelja, teškog hrvatskog naroda, zajedništva. Zašto je pustio Kovačića kad je čekao rođenje djeteta? Za njega ne vrijede ova pravila ko za Sučića?

Iako Dalića poštujem zbog sportskih rezultata kao čovjeka više ne. Taj lik je tipični primjer lizača oltara i velikog katolika koji živi suprotno od onog kaj propovjeda. Od njegove viletine do druženja sa političarima do ovakvih poteza. Prvenstveno veliki licemjer. Ima toga i još.. jadna naša vjera i kršćanstvo sa ovakvim propovijednicima te iste vjere..
  • Filip85
    547
    Zašto je pustio Kovačića kad je čekao rođenje djeteta?Noel

Ovo me podsjetilo da Ćiro nije pustio Štimca da posjeti tek novorođenu kćer za vrijeme SP-a, rekao mu je "sine, imamo važnijeg posla" :grin:
  • rokikaciga
    4.6k
    Di ste vi koji ste branili njega kao covjeka? Ovime je opet pokazao kakav je zapravo iza fasade #obitelj i vjere.

Opet ponavljam, svaka mu cast za sve uspjehe sa HR reprezentacijom ali kao covjek cvrsta nula
  • Facke
    6.5k
    Najte osudivati odma na temelju clanka. Luka Sucic je sigurne vec duze znal za vencanje sestre. Ak je stem tek dosel do Dalica kad je bile okuplenje onda razmem i Dalica. Da mu je rekel dosta ranese mislim da nebi bil problem. Al za to treba znati i kakva je komunikacija bila izmedu Sucica i Dalica. I sad normalne si skaceju na Dalica ali ak se to sad ne napravi onda nam budu igraci dosli na tekme i male male bu neste falel ak se te se dozvoli.
  • rokikaciga
    4.6k
    Ma Facke ja ovo gore pisem na temelju informacija koja imam unazad 15ak godina. Stvarno je 0 od covjeka, samo gleda debljinu svog novcanika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.