• Dani Olmić
    2k
    Hvala ti Špika i sve najbolje :heart:
  • SAS1987
    18.6k
    Livija navodno zeli i Sevilla, Celta i Dynamo Kiev.
  • Odani Zgd
    809
    Skoro sam pročitao Livaju hehe.....ma sumnjam da će Livaković kod nas,mada bi bilo top
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Kaže Kvasina da je Krivak blizu Rijeke, nadam se da nije istina…
  • Mudri
    33
    Neka ide. Dosta je kamatarenja Dinama od strane onog divljaka Šikića.

Imamo Lisicu.
  • Dani Olmić
    2k

Kvasina je tolko transfera najavio u proslosti - a od tih se mozda 10% ostvarilo
  • DrRatoljub
    167
    Baš me zanima koliko će Rijeka platiti ako je istina. Sigurno manje nego bi tražili od nas. Neka. Pa da vidimo kako će poslovati.
  • Odani Zgd
    809
    Jbg realno nemremo mi i pobrati sve šta valja u HNL-u,mi imamo trenutno najjači kadar i odličan remont je napravljen.Sad je na Kovi red,Boban je svoje odradio i nek čovjek ide na zasluženi odmor
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Ma nije Kvasina baš pouzdan, bubao je i da će Frigan ovo ljeto sigurno potpisat za nas ako se dobro sjećam, a od te priče nije bilo apsolutno ništa jer smo od početka prijelaznog roka hvatali Belju.
  • Paggini
    68.7k
    Ako će Šikić svog najvećeg eksponata prodati u Rijeku za 500 - 700k, jer Rijeka vise ni ne daje, onda je legitimno pitanje da se zapitamo što je zapravo u pozadini tog deala i jel sve čisto. A ako nije sve čisto, što vjerojatno.i nije, radije bih da ne poslujemo.

Rekao bih iskreno da Krivak trenutno milju eura vrijedi, a ako nastavi ovako, do polusezone će biti na milju i po.
  • dd29
    788

Baš sam nekidan razmišljao (nakon što su osigurali europu) zašto ne kupe krivaka, lawala, jagušića ili nekog sličnog, ljudi nemaju krila uopće
  • Jurki
    19.4k
    zato jer doticne igrace treba platiti.
    Miskovic bi igrace, ali za dzaba.
    Jos bolje ako mu Dinamo posalje 2 autobusa igraca pa napravi selekciju.. i sere po novinama kak je uspjesan.
    Jbg Misko.. izbusili gume na autobusu.. ukinulo liniju.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Krivak bude top igrač ako ga ozljede zaobiđu i siguran sam da bi on k nama, a ne u Rijeku. Ali da ga i kupimo, kud bi s njim? Još ako nam je Jagušić prvi pick.
  • Goncalo Santos
    733
    Krivak ima ugovor do kraja sezone, znaci idealan deal za rijeku da ga dovedu besplatno.

Osim toga miskovic i sikic su visokopozicionirani duznosnici izvrsnog odbora hns-a kojima je Dinamo okrenuo leda, mozda zvuci paranoicno, ali ne bih se zacudio da se tu stvori neki savez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.