• tp1997
    1.9k
    Stavih caveat gore, ako se Stojkovića ne vidi na krilu. Ja bih osobno bio najsretniji da Stojke to igra, štoviše i umjesto Lisice, ali komunicirano je i otvoreno i potezima struke da se Stojkovića primarno vidi u sredini.

Varela je svjetski talent ali njega treba dozirati, a Topića ne računam. Ideja da Topić postaje ikakva ozbiljna opcija na desnom krilu mi je užasna.
  • CastAway1986
    3.8k
    KRAJ JEDNE ERE
    Screenshot-20250815-191047-Instagram.jpg
  • Dani Olmić
    2k
    Hvala ti Špika i sve najbolje :heart:
  • SAS1987
    18.4k
    Livija navodno zeli i Sevilla, Celta i Dynamo Kiev.
  • Odani Zgd
    767
    Skoro sam pročitao Livaju hehe.....ma sumnjam da će Livaković kod nas,mada bi bilo top
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Kaže Kvasina da je Krivak blizu Rijeke, nadam se da nije istina…
  • Mudri
    21
    Neka ide. Dosta je kamatarenja Dinama od strane onog divljaka Šikića.

Imamo Lisicu.
  • Dani Olmić
    2k

Kvasina je tolko transfera najavio u proslosti - a od tih se mozda 10% ostvarilo
  • DrRatoljub
    132
    Baš me zanima koliko će Rijeka platiti ako je istina. Sigurno manje nego bi tražili od nas. Neka. Pa da vidimo kako će poslovati.
  • Odani Zgd
    767
    Jbg realno nemremo mi i pobrati sve šta valja u HNL-u,mi imamo trenutno najjači kadar i odličan remont je napravljen.Sad je na Kovi red,Boban je svoje odradio i nek čovjek ide na zasluženi odmor
  • Teofil Kateran
    3k
    Ma nije Kvasina baš pouzdan, bubao je i da će Frigan ovo ljeto sigurno potpisat za nas ako se dobro sjećam, a od te priče nije bilo apsolutno ništa jer smo od početka prijelaznog roka hvatali Belju.
  • Paggini
    65.5k
    Ako će Šikić svog najvećeg eksponata prodati u Rijeku za 500 - 700k, jer Rijeka vise ni ne daje, onda je legitimno pitanje da se zapitamo što je zapravo u pozadini tog deala i jel sve čisto. A ako nije sve čisto, što vjerojatno.i nije, radije bih da ne poslujemo.

Rekao bih iskreno da Krivak trenutno milju eura vrijedi, a ako nastavi ovako, do polusezone će biti na milju i po.
  • dd29
    778

Baš sam nekidan razmišljao (nakon što su osigurali europu) zašto ne kupe krivaka, lawala, jagušića ili nekog sličnog, ljudi nemaju krila uopće
  • Jurki
    19k
    zato jer doticne igrace treba platiti.
    Miskovic bi igrace, ali za dzaba.
    Jos bolje ako mu Dinamo posalje 2 autobusa igraca pa napravi selekciju.. i sere po novinama kak je uspjesan.
    Jbg Misko.. izbusili gume na autobusu.. ukinulo liniju.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Krivak bude top igrač ako ga ozljede zaobiđu i siguran sam da bi on k nama, a ne u Rijeku. Ali da ga i kupimo, kud bi s njim? Još ako nam je Jagušić prvi pick.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.