• Goncalo Santos
    380
    Krivak ima ugovor do kraja sezone, znaci idealan deal za rijeku da ga dovedu besplatno.

Osim toga miskovic i sikic su visokopozicionirani duznosnici izvrsnog odbora hns-a kojima je Dinamo okrenuo leda, mozda zvuci paranoicno, ali ne bih se zacudio da se tu stvori neki savez.
  • Haza
    10.5k
    Krivak u Rijeci je izmišljotina, ne kažem da neće biti nešto od toga, ali trenutno to nije tema. Boban je ponudio stvarno uvredljivu lovu (krenuo je sa 200 tis eura), Rakow je ponudio 500 tis eura, ali ima Krivak ponude iz Rusije i nekih malo divljih zemalja čije bi ponude mogle ići do 1 mil eura. Lokomotiva nema love, i prodat će ga onome koji ponudi najviše. Mi nismo unazad mjesec dana obnovili kontakte s Lokomotivom, teško da i budemo.
    Ako dođe do toga da bi Rijeka ponudila 700 tisuća eura, što bi možda Šikić prihvatio, neka ode u Rijeku, ne vidim dramu oko toga.
    Ako nekoga zanima transfer Krivaka javim kroz koji dan nove detalje. Nisam znao gdje da o tome pišem da ne bude offtopic.
  • Zagi
    11.2k
    Još ako nam je Jagušić prvi pick.Mr Anderson

Ne znam zašto bi to bilo definitivno?
    Obojica su sjajni mladi igrači i koga izaberemo, dobro je .
    Iako obojica po meni pretendiraju za istu poziciju (desnu osmicu) ne bih se baš zakleo da Jagušić nemre biti jako dobar na desnom krilu.

Ovo Boban-Šikić bi je rekla-kazala sfera .
  • Efes Pilsen
    12.4k
    S obzirom kakav kadar ima Loksa njima bi najbolje bilo da Krivak ostane na posudbi. Daj 500 + 500 ako odradi odreden broj minuta do kraja sezone i ok. Ionak za posudbe nemozemo naci rjesenje.

Najvece je tu pitanje tko je bolji pick Jagusic ili Krivak, Jagusic je nesto skuplji..
  • Zagi
    11.2k
    Najvece je tu pitanje tko je bolji pick Jagusic ili Krivak, Jagusic je nesto skuplji..Efes Pilsen

Koji mir kada imamo ljude u klubu kojima vjerujemo da mogu dati kvalitetniji odgovor na ovo pitanje, a?
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Ja sam apsolutno miran, da :grin: Kazem, ako i odu po Jagusica samo zato sto je cisci deal meni je to isto ok. Uglavnom, nece bit zbog nesposobnosti.
  • Haza
    10.5k
    Ovo Boban-Šikić bi je rekla-kazala sfera .Zagi

Ako govoriš da kao Boban i Šikić nisu u sukobu, stvarno su odnosi jako loši. Možda se strasti smire, ali nisam optimist. Meni nije nerealno da Rijeka digne odnos s Lokomotivom, pogotovo sad kad imaju para.
  • Crni86
    14.2k
    onako imaju i jednog zajednickog prijatelja i sikic i miskovic. Cudi me da ta veza prije vec nije proradila

Jednima i drugima vise znaci povezanost s dinamo nego dinamu zajedno odnosi s rijekom i loksom. Treba imat svoj djir, razvijat svoje klince, dovodit izvana nove sergije, vidovice i sl. i toe to. Nama su jedni i drugi postali interesantni jer mi sami nismo dobro odradivali svoj posao.
  • Zagi
    11.2k
    Nemoj se ljutiti ali osobno sve insajderske tretiram kao tračeve. Možda je , možda nije.
    Nemam pojma o njihovom odnosu. Pokazati će vrijeme.

Kaj se lokomotive tiće , nebih volio da izgubimo taj rudnik talenata.
  • Paggini
    65.1k
    Ako smo spali na to da se bojimo da Lokomotiva ode u smjeru Rijeke, onda možemo komotno zaključati klub.

Ono što se trenutno događa jest revizija cijele akademije, da se upravo ne dogodi ono što se događalo zadnjih 6, 7 godina, da nam Šikić pred nosom krade ne samo klince, nego još bitnije - trenere.

Ako ta revizija bude uspješna, Lokomotiva nam neće ni trebati jer ćemo imati i previše svojih klinaca, a uz Dinamo II i kvalitetni trenerski kadar, ne znam šta točno Šikić može ponuditi klincima a da Dinamo ne može.
  • Odani Zgd
    764
    Dajte još kojega iz Barcine škole ala Dominguez,mali je toppp
  • penetrisac
    274
    Dominguez igra pre-brutalno.
  • Dinaminjo
    1.6k
    Zivkovica ponudit Rijeci za 1m + 50% transfera?
  • NitkoBitan
    30.5k
    Zivkovica ponudit Rijeci za 1m + 50% transfera?Dinaminjo

Nemoj me nasmijavat, Misko ne bi dao milju za igraca nema sanse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.