• Tongo Doumbia
    6.9k
    Nisam ih ni ja vidio. Jel se zezaš ili?
  • ksapi
    5.6k

Ne zezam se, a pogoto ovo da im je kvaliteta hrane dosta pala. Moguce da sam ja naletio taj jedan put na lose, ali ne znam
  • mali M
    8.4k
    Ajmo ksapi ti si taj, gdje ići u Zg klopati na dobar omjer kvalitete i cijene?
  • Dino
    4.2k

Nisam ksapi al za okej lovu se moze dobro najest u Pizzeriji Helena na Jarunu. Kao ak bas gledamo omjer neki jeld
  • ksapi
    5.6k

Ovo je stvarno jako širok pojam. Barem reci o kakvoj vrsti hrane pričamo?

Što se tiče roštilja, najbolji omjer cijene i kvalitete mi je Rustica, za meso još tri dosta dobra mjesta su mi Bicko, Kvatrić i Pri Zvoncu (u sva tri sam bio dosta nedavno).

Zanimljiv je i R&B food za rebarca (ako ideš tamo obavezno naručl unaprijed rebra od boškarina ili bika).

Ako bi pak nešto finije od ovog - Korkyra (morsko), Balon, Vinodol, Pod Zidom..
  • mali M
    8.4k
    pa i htio sam širok pojam... Baš to.. Riba, roštilj, meso.. onak općenito...
    Viš Rustica mi je i blizu i sve al nekako njih uvijek zaobiđem... Budem dao šansu, od ostalih samo u Bicku nisam bio..
    A što se tiče R&B-a to mi je želja već 10 godina al nikako da odletim.. doduše, malo me ohladila informacija od njihovog bivšeg kuhara da izrabljuju ljude tamo, ne plaćaju pa rotiraju pomoćno osoblje i tak... Neznam dal je istina, ako je on lagao i ja lažem vas...
  • shameless86
    675
    rustica mi je top,bar ona kaj je na ravnicama..dva puta sam tam festu radio,i uvijek je klopa bila super..i ako ste slucajno na zapadu,stari kotac dobar rostilj,pogotovo raznjici..imaju sad restoran i u centru grada,al tam nisam bio pa ne znam jel im ista kvaliteta
  • rioda
    9.8k
    ako ste slucajno na zapadu,stari kotac dobar rostilj,pogotovo raznjici..imaju sad restoran i u centru grada,al tam nisam bio pa ne znam jel im ista kvalitetashameless86

Bili nedavno, baš su nas razočarali uslugom. Mislim da su uzeli prevelik zalogaj s brojem gostiju
  • jedan u nizu
    14.8k
    Dobro jutro svima osim Rijecanima!
  • KtcGoat
    862
    Magazinska klet kod autobusnog za rostilj isto top, bar meni
  • jedan u nizu
    14.8k

Mlinarica na Ksaveru isto ima dosta dobar rostilj!
    V starem Melinu je isto dobra klopa, teletina i patka su mi bili super. Jako lijep ambijent. Cijena nesto povisena ali ne prestrasno.
    Izletiste Suhina, poslije podsusedskog mosta je dobar omjer cijene i kvalitete. Jako old school mjesto (karirani stolnjaci i takav ugodaj). Zapravo sam tamo jeo samo pohanu piletinu i dosta ljudi kaze da je odlicna, i onako kako ju je mama/baka znala pohati. Za ostalu klopu iskreno ne znam :sweat:
  • Gringo
    435
    Magazinska Klet Pri staroj smokvi. Bio sa ekipom par puta, dobra klopa.
    Osoblje sve ćirilica..
  • jedan u nizu
    14.8k
    poz iz rijekeMasto

znas na koga mislim :wink:
  • Masto
    60
    ma znam sve oke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.