• Krizy
    72.6k
    Kakvu golčinu je primio Partizan :lol:
  • Paggini
    86.6k
    Brat vidio dan prije gol od Joe Colea Švedskoj na svjetskom 2006 i pomislio što ne bi i on pokušao
  • rokikaciga
    14.6k
    Mene je podsjetilo na Luis Garciju 2005e kad je prebacio Buffona
  • Kumerle
    2.9k

Ali većinom zasluženo. Nabijali su nas i Istra, Slaven...

Zato sam nekako uvjeren da neće biti kao prošle sezone i da ova momčad nikako ne može biti loša kao prošlogodišnja, a Rijeci i highdugu realno jest jer Pajaziti umjesto Raquel i onaj šipac neki od 19 godina umjesto Uremovića nisu pojačanja, a po meni niti Ivušić kraj vrlo dobrog Silića koji je iznio kraj sezone.
    Rijeka će sad u rasprodaju kad ima sigurnu Europu i neće sigurno jači biti, mogu biti samo na istoj razini, a to je da drhtiš u dvije tekme protiv Shelbournea koji je 5. momčad Irske, siguran sam da smo mi bolji od toga.

Znam da će neki sada pisati da smo tako govorili i prošle sezone, ali ja nisam. Okej, nisam bio aktivan na Zoni jer sam bio aktivniji na tribini, sada su se karte promiješale, ali meni je od prve tekme s Istrom bilo jasno da je Mmaee taraba kad ga je Lawal onak ostavio na centru ko malo dijete u šprintu, još je jednom nakon toga ispao, a mi smo se prvih 10 min branili grčevito, nakon toga ona naša igra do golmana koji nabije naprijed, ali nekom srećom smo dobili 4:0 ako se dobro sjećam. Poslije Bayerna i odlaska Jakira naš pad je krenuo i resetirani dolaskom Zvone Bobana siguran sam da se nikad više onakva bolikurčina i penzionerski nogomet neće dogoditi i da ne možemo biti lošiji nego prošle godine.
  • rokikaciga
    14.6k
    Ocijenili ste igrače Hajduka. Livaja vam je najgori u Tirani

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/ocijenili-ste-igrace-hajduka-livaja-vam-je-najgori-u-tirani/2700017.aspx

Hehehehe

Najvišu ocjenu (2.8) dobio je Fran Karačić, strijelac jedinog gola za Hajduk. Iza njega su Adrion Pajaziti i Branimir Mlačić, koji su ocijenjeni s 2.5. Najniže ocjene dobili su oni od kojih se najviše očekivalo. Trener Gonzalo Garcia te kapetan i najbolji igrač i strijelac Marko Livaja ocijenjeni su s po 1.7.

I ovo, drugi clanak pljuvacina o Livaju...sukus clanka je ova slika

9226ace6-fb87-4256-ba69-18c4bc51d6e7.jpg
  • hardek
    10.2k
    Ček nema sažetka utakmice? Taman sjeo popit kavu u nadi da ću pogledati masterclass od jučer kad ono ništa
  • Klenx
    11.3k
    Koliko god mi je drago što su tovari ispali toliko je i tragično od kakvih ekipa smo mi lani gubili bodove i naposljetku titulu...CastAway1986

Tema je vjerojatno za drugi topic.
    Možda ružno i nesportski za reći, ali nama je gubitak titule isključivo od Rijeke prošle sezone nakon svega što smo usrali prošlo ljeto i zimu bio dugoročno najbolji ishod.
    Tri razloga ću ti navesti:

1.) Mogućnost provjetravanja svlačionice u ovakvoj mjeri uz podršku javnosti. Da smo bili prvaci, puno teže bi bilo senatorima pokazati izlazna vrata. I drukčiji odjek bi to imalo.

2.) Ne mogu se oteti dojmu da bi 15.7. nespremni, nekompletirani i sa igračima koji dolaze i odlaze kao na kolodvoru naletili na neku minu u kvalifikacijama za LP, u konačnici bi se našli u EL ili čak ECL i iz novinarske perspektive jedva bi dočekali rešetati Bobana koji “nije uspio”, a ta EL ili ECL bi došla kao razočaranje.

3.) Ove godine imamo neki zanos “vraćanja titule u Zagreb”.
  • CastAway1986
    5.7k
    slažem se ja s tobom za sve sto si rekao i drago mi je da se vratila neka euforija i zanos u Dinamu I Zagrebu ali još se nisam pomirio s lanjskom sezonom u onakvoj konkurenciji..
  • Crni86
    22.1k
    one godine kad su bili 5., nisu trebali ni izborit europu.

Dolazi Luksa u dosta teskoj situaciji za klub kako financijskoj tako i rezultatskoj, cak je nekako i doveo neke igrace, dovodi tog livaju, tramezzani trener. Uspio ih je dic, upali su u europu na kraju. I meni se cinilo ajde napokon neka normala dole, nisu previse galamili, fokusirali su se na sebe i cak su igrali nogomet pod tramom i onda dambrauskasom. Mirilo se sa savezom itd itd

Sve je to trajalo jednu sezonu… Mislim da je Luksa bio na dobrom putu, ko je napravio zaokret znaju ssmo Luksa i NO. Na kraju su postali jos gadljiviji i odvratniji nego sta su bili, a sve im se to duplo vraca sada.
  • Schpatz
    1.3k
    Marko Livaja- junak, velicina, najbolji igrac na terenu jucer.

Hvala Albanci da ne moram vise citat o skupinama KL, da ne moram vise citat o 100 milijuna € koja ce dobit jer su dosli do playoffa KL i jos dodatnih 100 koja ce dobit radi 6 utakmica u KL. I kako ce se Sigur, Durdov, Brajkovic i Pusktas prodat za 100mil € jer su vangeneracijski talenti posebice sad u izlogu mocne KL protiv mocnih protivnika Noaha, Breideblika, Sheriffa itd.

Hvala Ivusicu koji se boji lopte ako ta lopta dolazi izvan 16m. Ili je ipak rijec o „najboljem golmanu u Hrvata?“

Sad ajmo opet euforija na temelju poguranaca, nefunkcioniranju VAR-a na njihovim tekmama i manipuliranim snimkama. Pa da opet citamo o „velikom klubu“.
    Barem smo dobili malo mira, hvala Dinamo City, hvala Albanci.

Hvala koje nemogu opisat rijecima posebice nakon onog njihovog ruganja nakon naseg proslogodisnjeg poraza u Münchenu.

Ajmo sad Belupo, nadam se da uzimate barem bod pa da im poklonite koju kutiju normabela za glavobolju i muku koju ce te im u nedjelju priustit.
  • badjibadara
    9.7k
    Malo ih je zasluzilo skulpturu u splitu za zivota

8VrSmmI.jpeg
  • Jurki
    25.6k
    "Svatko tko navija za strane klubove protiv hrvatskih je klaun"

Ja sam ponosan kaj sam klaun
  • Zg123
    3.6k
    Ja ne znam jel plivaja stvarno mislio da ce sudac zaustaviti igru kad ovi imaju potencijalnu kontru pa zamisli kakav je to propuh u glavi i onda gogi doda gas i dovede jos veceg propuha rebica. Oni pricaju o stabilizaciji a placaju odstetu za golmana i daju mu ne bas malu placu a imaju iz svoje skole mladog golmana koji je na pripremama bio izvrstan
  • Paggini
    86.6k
    Ja sam ponosan kaj sam klaunJurki

Pa kako si klaun, navijali smo za Varaždin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.