Ban centar mi je u startu bio ružan, sad mi je super. — Mali dioničar
pa činjenica je da su nas investicije pogurale, a najviše ih dolazi iz EU fondova. — Kwedi
slažem se. govorim isključivo o izvoru novca. imaš ljude, komentatore koji kažu "prestanimo poticat poljoprivredu" al generalno jer je sporan javni novac. i kroz našu državnu blagajnu ide po nekim kriterijima. naravno da nisu dobri kako si i spomenuo. al i fondovi su naši, jer smo dio tog sistema. na to se referiram. — Kwedi
baš bi boris lalovac, milanović i slični genijalci uspjeli zadnju godinu mandata malo iznad da nije dvije godine ranije ušlo se u EU. — Kwedi
a zanimljivost je da smo do nedavno vukli manje novca nego kaj smo uplaćivali u EU, znači bili u minusu pod milanovićem i još neko vrijeme pod HDZ, tako da to pada u vodu. Ako pričaš da su EU fondovi spasili bdp i hrvatsku ekonomiju onda bolje promijeni temu jer nema tu kruha. Popričaj sa nekime koji je studirao ekonomiju ili inženjersku matematiku na PMF pa će ti to objasniti.
A što se rimca tiče vidim da je tebi problem više sam on pa u skladu time ne voliš ništa šta je on taknuo.
Ok, to mogu shvatiti, jer ga neki ljudi dižu u nebesa, a zbog mutne prošlosti i osobne nezainteresiranosti za njegove poslove to povezuješ u jedan paket. Više ideš ad hominem.
Kaj me nije briga, ali onda reci da ne voliš ga kao čovjeka i bez obzira na argumente nećeš prihvatiti da je nešto pozitivno proizašlo iz te avanture. — og1986
Otto Barić anyone?! — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.