Sad ste me malo zaintrigirali pa sam pogledao bilance Rimac automobila. Prihodi 2019. su cca 180 mil. kuna što je, recimo pola od Dinamovih. Lani su prvi puta imali i dobit od 14,5 mil kuna. Prijašnjih godina su im prihodi bili relativno mali, 70 mil. kuna i imali su gubitak. Zaista je, na prvi pogled, nejasan sav taj hype kad su, po fin. pokazateljima, prosječna tvrtka. Ako podjelimo troškove neto plaća sa brojem zaposlenih, ispada da mu je neto plaća oko 5500 kn što mi se čini jako malo. Dodatno mi je nejasno trošenje toliko sredstava na medijsku prezentaciju kad njegovi kupci nisu građanstvo već usko specijalizirane tvrtke koje se bave proizvodnjom električnih vozila. Koliko ja znam, njemu automobil, osim reklame, služi i kao dokaz ispravnosti koncepta tj. dokaz da njegove baterije, sustavi za punjenje i rapodjelu opterećenja i sl. zaista rade na gotovom proizvodu. Jedino po čemu se jako ističu je da su lani jako povećali kapital, vjerovatno kao posljedica ulaganja stranih tvrtki. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.