• Doktor Kunić
    5.3k
    Slagao bih Vas kada bih rekao da mi nije drago gospodo.

IMG-5365.jpg
  • Nemrem igra Dinamo
    3.8k
    Dobro jutro svima, a posebno Tinu Veli.
    Malo mu fali do ludila, siguran sam :lol:
  • db-izbjeglica
    18k
    Pogledao prvo poluvrijeme i otišao spavati uvjeren da će ispasti. Nije me čak ni pretjerano razveselilo kad sam vidio da se to i dogodilo. Vidim da je i statistika debelo na strani albanskog imenjaka sa čak 20 udaraca po golu. Oni gol iz igre mogu zabiti jako teško, bilo kome...penal, prekidi, eventualno greška obrane protivnika nakon divljeg presinga.

Još jednom se potvrdilo ono što govorim već neko vrijeme, marko livaja je u HNL-u najzaštićeniji igrač u povijesti nogometa, ikad, igdje. U europskim pretkolima (protiv poprilično marginalnih klubova u europskim okvirima) ga nitko ne doživljava 2% i lik ne može ništa - al doslovno ništa.

Jučer je odmah na startu napravio faul u HNL stilu, sudac mu je isti tren dao zadnju opomenu pred žuti. Nema puštanja duela, nema sviranja faula za obostrana potezanja, nema prekidanja igre ako njegovo veličanstvo leži na terenu, a nema ni pretjeranog respekta i straha od strane protivničkih igrača.

Seoski igrač, da nije tako ne bi mu statistika u europskim utakmicama za hajduk bila jedan gol (iz penala) u 15 utakmica.

Ne znam što je jače, njegova statistika ili činjenica da je hajduk u 5 godina odigrao tako malo europskih utakmica (16 utakmica, doktor baluna jednu nije odigrao).

Al ono, poznavajući njih, sad će se par dana međusobno pičkarati, svi će biti krivi, to će se polako smanjivati i kroz par tjedana sve po starom, bahaćenje na svim razinama, proglasi, priopćenja, pressice, ukralo, pokralo, svi lopovi mi pošteni, oni bi bili gazde i svi bi ih trebali slušati.
  • ElDorado
    5.3k
    Kako kmeči naš Frane.

“Nije sramota ispasti od Citya, ni od Dinama, ali je sramota ispasti od Dinamo Citya. Nije Manchester City, nije kijevski Dinamo, to je albanska momčad koja je u svom imenu spojila europske veličine. “

Haha omaklo se Radiću
  • NKDZ86
    5.3k
    E tovarija, već je ovo tragikomično, nez kaj bi vam rekao, već vas žalim polako čovječe zbog bijede.
    Možda bi bilo bolje da su prošli, teško bi pratili ritam na dva kolosijeka, ovako sve snage na hnl, ali toliko su jadni da im ništa neće pomoći. Ako budu treći, čestitke. Osijek im je glavni konkurent za 3. mjesto. Na 1. i 2. mogu zaboraviti ako se ne dogodi čudo koje već čekaju desetljećima
  • IceMan
    3.4k
    Sad se mogu u miru posvetit rušenjem sudačke mafije u HNS-u :lol:
  • Georginho
    330
    Dosta ih zaziva "svog Bobana" koji bi ih resetirao i pročistio
  • Noel
    14.9k
    A ovaj Vahid Halilhodžić za albansko tržište mi je vrh trener. Lik mrtvo hladno odradio "splitskog Luisa Enriquea" jučer škola nogometa. Pojeli su ih na terenu pritiskom radili su im albanci kaj su htjeli.
  • Pavinho
    380
    Dobro jutro svima, a najvise Hekuranu Berishi
  • DiddyGuela
    4.1k
    Mrzinnn Dinamo siptarsko ime tooooo. :party:

Slabo sam spavao, trebalo je ovo proslavit sa ritualnim citanjem tovarskih foruma i drustvenih mreza.
  • Dinamosaurus
    53
    Jel ima negdje da pogledam highlightse?
  • rokikaciga
    4.4k
    Jel nisu Vucevica doveli?
  • austrijanac
    7.6k
    Na sramotu je Iliru Daji što nije naložio svojim igračima da izbace loptu van granica igrališta dok je Livaja ležao i na kraju zbog te ozljede izašao, ali on je na svoj popis pobjeda nakon Dinama iz Zagreba, nažalost dodao i splitski Hajduk.

Definicija klošarenja.
  • Jurki
    18.9k
    Dosta ih zaziva "svog Bobana" koji bi ih resetirao i pročistioGeorginho

Pa imaju svog Gogilija i Raquetu... najveci magovi sportske politike u ovom dijelu Europe..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.