• C@ptain Koons
    186
    slažem se, ali isto tako se sjeti Čačića i kako je Dinamo izgledao protiv njih na Maksimiru kad smo ih nabili.. Ima i nešto do garda koji nismo prikazali protiv njih (post Čačić) iako smo bili bolja ekipa.
  • Pacho
    3.7k
    Sad kad su na podu im treba stati na vrat i ne dozvoliti ni da na koljena dodu. Nastaviti gurati ovo za penale svugdje, a na skoljci ih demolirati.
  • Georginho
    330
    Baš je gušt čitati ovo kmečanje tovarije :lol:
  • Nolifer
    12.2k
    Sjebo sam chat gptHnlovac

5xUErP.gif

:lol:
  • San Lorenzo
    21k
    Laku noć svima, posebno Iliru Daji!
    deposed_dinamo_tirana_coach_ilir_daja_celebrates_winning_the_2007_08_albanian_title.jpeg
  • wolfgang14
    2.9k
    Kako su se tovari baš pošteno okrenuli protiv Livaje... Wow! Nisam mislio da ću ovaj dan vidjeti, inače su uvijek svi drugi krivi a bog baluna je jedini koji nešto zna, sad pričaju da dokle god je on klubu i iznad kluba da neće biti rezultata. From hero to zero
  • Purgeri
    1.2k
    Laka nam ova prekrasna noć uz sliku unezvjerenog tovara koji nakon pobjedničkog gola treneru Dinama pokazuje na zaleglog Livaju.

adadasdsaadasadsasadsdsadasdsadsa.jpg
  • Ritam Ulice
    1.5k
    da da krenula je pljuvacina opaka. Bas me zanima kako ce to zavrsit. Vjerojatno se do nedjelje sve zaboravi
  • wolfgang14
    2.9k
    Jel ovo tovar iz hajdučkog stožera došao kod trenera dinama dok slavi pobjednicki gol kako bi mu rekao da Livaja leži na terenu?? Poprilično sam siguran da je, jer ga je četvrti sudac odvlačio od tamo..... hahahahahah kakav bilmez

image.png

image.png

EDIT:
    sad vidim da je da hahah. Zbog toga su se posvađali stožeri bili, on je uzrokovao to

image.png
  • Pacho
    3.7k
    :lol: :lol:
  • ksapi
    5.6k

A nemojmo sada mi biti licemjerni. Ne sjećam se kada smo odigrali pravi derbi, svih 90 minuta, s pobjedničkim gardom i mudima, napadački i izdominirali na terenu.
    Pamtim kup iz sezone 2023/24 kad smo ih pomeli prvo poluvrijeme vani, ali je bilo samo 1-0 pa smo na kraju drhtali za pobjedu.
    Kada odigramo kako pada, 5 Kolarića ih neće spasiti. Prije svega nama trebaju muda u derbiju, ajmo mi to prvo srediti.
  • jedan u nizu
    14.8k
    Nekad su bili balkanski velikani, sad su hrvatski gigant.NORTE

Jos malo pa ce biti dalmatinski divovi
  • MolonLabe
    598
    Slobodna Dalmacija ima clanak kako im je novinarska ekipa srela ispred stadiona Albanca u hrvatskom dresu. Lik navija za Albaniju i Hrvatsku isao i na Euro ovaj zadnji. Lijepa prica puna postovanja kao sto je uglavnom uvijek s Albancima.

Zalijepiti cu samo kraj clanka koji sve govori o hrpi govana s juga.

Odmah su se oko njega pojavila dvojica torcidaša koja su u čudu rekla:

- Što je ovo?! Pa mi ne navijamo za reprezentaciju.

Fatmir je bio sretan što smo ga zaustavili i popričali malo s njim, a priznajemo da je i nama bilo drago. Simpatično i lijepo. No, nije se svidjelo dvojici torcidaša. U početku su grubo reagirali, ali nije dalje bilo nikakvih tenzija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.