• Boycie
    3.2k
    Nezz sta je jace, tajming pred Gospu, ime kluba od kojeg su ispali ili ovaj transparent iza gola... kad mislis da ne mogu gore, ovo je epic... cak su i ovi sa bijelim siledžicama potegli do Albanije...

IMG-20250814-232548-528.jpg
  • Oluja
    5.5k
    Pola sata prije Velike Gospe stvari su sjele na mjesto
  • Rex Ramae
    3.7k
    Jedna će torcida plakati ovu noć, jebi se jebi splite, Dinamo šampion :cool:
  • javolimtebejako
    2.8k
    u splitu vise vanzemaljaca nego u roswellu
  • Pavinho
    380
    Area 1950
  • Paggini
    64.6k
    Dobro da je praznik sutra jer do pet ujutro cu radit kaos po sportnetu, komentarima na indexu, gledat sve podcaste najave i strucne analize prije utakmice i rijesit neke neplacene racune na twitteru kojeg ponovno palim nakon pola godine
  • Zagi
    11.2k
    Da nije onaj golman Istre odlučio da mu se baš i ne brani zadnjih 10 minuta, već bi bili u standardnoj ćakuli.
    Ovako spinnati će oni da je ovo zapravo bolje, okretanje HNLu standard ali i tu ih čeka hladan tuš.

Još dva mjeseca , manje više.
  • NitkoBitan
    30.4k
    Livaja se bacio na pod... E moj Markane nije ti to Kolaric da prekine igru.
  • Ritam Ulice
    1.5k
    da se ides zajebavat ovako nes nemres smislit!
  • Doktor Kunić
    5.3k
    da mi je vidit face, ponovo ispadaju od amatera i još uz to moraju slušati dinamo dinamo dinamo. Pa živote koro limunova :rofl: :rofl:
  • vjeko1701
    17.5k
    Da nije onaj golman Istre odlučio da mu se baš i ne brani zadnjih 10 minuta, već bi bili u standardnoj ćakuli.
    Ovako spinnati će oni da je ovo zapravo bolje, okretanje HNLu standard ali i tu ih čeka hladan tuš.

Još dva mjeseca , manje više.
    Zagi

Meni je samo bitno da ove sezone ne izgubimo prvi derbi s njima. To ih vraća u život pa taman popili 6 komada od NK Špičkovine
  • Zagi
    11.2k
    Istina. Vrijeme našeg darivanja je nadam se , završilo.
  • Fabercaster
    412
    Još jednom ću ponoviti nakon nove briljatne predstave da je apsolutna sramota koga mi nismo pobijedili 2 godine u Maksimiru...sažvakat i ispljunut da nebi opet VAR-ovi ne radili u Puli i sličnim mjestima...
  • Ritam Ulice
    1.5k
    A SADAAAA… CITANJE KOMENTARA NA HAJDUCKOM INSTAGRAMU! ALA GUŠTAAAA BRALEEEW
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.