Kako ti je markoli napisao, njemu auti uopće nisu core business, dapače, ima ih samo kao marketinški "trik". Rimac se bavi razvojem baterija. — xavier
Koliko sam ja čuo njegov stari je taj svoj novac mutnim putem stekao. Rimac mladi je to iskoristio za početak firme. Ali da je lako napraviti takvu firmu bez obzira na poguranac ili zaleđe političko, već bi cijela Hrvatska bila puna takvih firmi. — og1986
Svaka čast Rimcu i samo da je više takvih i onih likova iz Otvorenog, a manje Frki Petrešića. — Mali Zeus
Naravno da ćeš teško imati profit kada se širiš po toj stopi po kojoj se on širi. Konstantno ulaže, zapošljava, razvija. Od 2015. do 2019. imovina mu se povećala za više od 10x, a prihodi za negdje 6x. Dovoljno je valjda 5 sekundi pogledati u bilancu da se vidi da mu je zaduženost izrazito niska u odnosu na imovinu. — markoli
Daj budi ozbiljan. Staviš link na jebeni forum.hr jer kao upisi tamo su relevantni pri donošenju suda o firmi koja zapošljava 700 ljudi. — Papastrumf
ulaže, zapošljava, razvija i di su rezultati? koliki su troškovi?
nemremo reći kako je sve divno i krasno, a nema bar pozitivne nule. — Kwedi
Samo ako je neka firma u minusu ne znači da je njezin plan i program loš. Moguće da je Rimac jedna velika prijevara koja je smotala i Porsche i Koenigsegg, ali smatram da je i dalje prerano za neke pesimističke sudove. — og1986
to sam i napisao. al cijelo vrijeme imamo prodaju muda pod bubrege. — Kwedi
ulaže, zapošljava, razvija i di su rezultati? koliki su troškovi? — Kwedi
Daj Kwedi nemoj zaje.. čiji troškovi? Tvoji? Moji? Jesu u Rimca uložene milijarde kao u propalu brodogradnju? Troškovi su visoki, kakva su i ulaganja, kakva je i zaposlenost.. — Neki tip sa Zapada
Ali ne razumijem tko je tu "prevaren". Znači firma se bavi čime se bavi, ali uz to sklapaju i auto koji je jako zanimljiv medijima te time dobiju besplatnu reklamu. — xavier
Uopće ne razumijem usporedbu RA i GNK?
Želiš reći da se u RA događaju financijske malverzacije? Ili je tamo jedini problem što se predstavlja kao proizvođač automobila, a zapravo razvija baterije? — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.