• FazeN
    1.1k
    Veliku ulogu igraju prijetnje koje dobiva u TurskojFazeN

Dominik Livaković svakodnevno dobiva prijetnje Turskih navijača u inbox te vrijeđanja konstantna.
  • Zagi
    11.2k
    Koja bi to snaga od momčadi bila. Livi, vrati se doma!
  • tp1997
    1.9k
    Što se tiče Dinama naletio sam na zid te stav njihov budem saznao kroz sat negdje, treba mi vremena.FazeN

Samo da ne budemo tvrdoglavi
  • shameless86
    654
    ja sam za,al da dodje i potpise visegodisnji ugovor..ovako ako dodje na posudbu,neva ce otici psihički ,a o formi da i ne pricam..
  • NitkoBitan
    30.3k
    ovako ako dodje na posudbu,neva ce otici psihički ,a o formi da i ne pricam..shameless86

Hvata formu otkad je dosao u Dinamo.
  • Droljo
    20.2k
    Može livi danas. Hvala
  • shameless86
    654
    a znam..jbg..livi bi mi bio prvi pick uvijek..al kaj ak dodje na posudbu od godine dana npr?..kaj cemo sljedece ljeto?malog zlovenca odmah gurnut u vatru :rofl:
  • rioda
    9.7k
    Do kad ima ugovor s Turcima?
  • crophantom
    1.5k
    TM kaze 30.06.2028.
    Puno
  • ElDorado
    5.3k
    Kolko su turci jebali po Zajcu ovo bi im bio još veći gušt. A i pitanje kak Boban u ovom trenutku razmislja. Povratci su znamo to jako dobro vrlo skliska tema
  • shameless86
    654
    pa nemam nista protiv toga da se pripremi teren za malog sljedece ljeto..ak eventualno livi dodje na posudbu neku samo..ak je dobar kak kazu..samo naprijed..samo da se sve iskomunicira na vrijeme..
  • tp1997
    1.9k
    A i pitanje kak Boban u ovom trenutku razmislja. Povratci su znamo to jako dobro vrlo skliska temaElDorado

Tu me najviše strah da će Boban biti tvrdoglav, ali nadam se da je jasno da nije svaki povratak loš i da nije prijelazni rok koji je zacrtan na početku uklesan u kamenu i da mora biti tako i nikako drugačije

Ako je istina da se Livaković želi vratiti, ne vratiti ga bila bi ogromna, ogromna pogreška
  • Izet Hajrović
    6.1k
    U ovoj situaciji ne bi trebalo biti previše razmišljanja. Ako dolazi na posudbu s opcijom/obavezom otkupa, onda taj transfer svakako ulazi u budžet za iduću sezonu. Imamo priliku riješiti golmana za 5, 6, 7 godina. Liviju bi svakako dobro došao povratak u Dinamo jer prema trenutnoj situaciji Kotarski je jedinica na SP2026.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.