• jedan u nizu
    16.7k
    Nadam se da i u klubu čitaju Zonu pa da ih možda malo pogura ova jednoglasna podrška povratku Livijatp1997

Nebi se iznenadio da se docek neki organizira :lol:
  • striko
    2.9k
    Livi naučio si lekciju. Vrati se kući i preuzmi vrata repke i najvećeg hrvatskog kluba.
  • Chempers
    1.1k
    Ludost bi bila ne ga dovesti ako se želi vratiti. Golmani su nam ozbiljna slabost.
  • FazeN
    4.8k
    Uspio sam saznati da Turci žele pustiti Livija na posudbu ali SAMO S OPCIJOM OTKUPA, nikakve bezveze posudbe, ili u prijevodu žele ga se riješiti zauvijek jer ga trenutno ne mogu prodati
    oni žele osloboditi budžet za golmana nekog bradonju iz Trabzona žele dovesti
  • tp1997
    2.3k
    Onda je pitanje imamo li mi budžet za to i/ili je li procjena uprave da imamo dovoljno novca za to
  • Paggini
    74.5k
    Onda je pitanje imamo li mi budžet za to i/ili je li procjena uprave da imamo dovoljno novca za totp1997

Skupili smo dvije glave za plavog prijatelja, jebes mi sve ak ne bi i za Livija :lol:
  • tp1997
    2.3k
    Skupili smo dvije glave za plavog prijatelja, jebes mi sve ak ne bi i za LivijaPaggini

Na ograničenom sam budžetu trenutno, no za Livija bi se našla koja kinta
  • FazeN
    4.8k
    Ukoliko nam je cilj veliki korak u Europi, Livi se dovesti mora.
    Neovisno o tom koliko je zadrt Zvone i što misli u posudbama igrača u Dinamo.
    Također može Boban pričati u javnosti da se ništa on ne pita, ali ovdje će se samo on pitati.
  • Twisted1
    1k
    Uspio sam saznati da Turci žele pustiti Livija na posudbu ali SAMO S OPCIJOM OTKUPA,FazeN

S obzirom da su nam ga "oteli" za samo 6 i nekaj milja, možda da probamo tu klauzuli ubaciti od 3, 3 i po milje pa kud puklo.
  • skener
    6.8k
    ili u prijevodu žele ga se riješiti zauvijek jer ga trenutno ne mogu prodatiFazeN

Pa to im je dosta jednostavno, sutra mu daju papire i oni su mirni
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Ljudi, ako vratimo Livija imamo golmana do kraja njegove karijere.

Po meni stvarno osim ako se radi o vrtoglavoj cifri ne vidim prepreku.
  • tp1997
    2.3k
    Neovisno o tom koliko je zadrt Zvone i što misli u posudbama igrača u Dinamo.FazeN

Ja prvi podržavam to da su nam modus operandi transferi a ne kojekakve Marić-style posudbe ali ovdje se skroz slažem, po pitanju Livakovića se ne smije biti tvrdoglav

Nadam se da ćeš nam skoro donijeti neki info o stavu Dinama jer vjerujem da su svi dosta nestrpljivi :lol:
  • Infinity
    20.7k
    Kad je Livakovic otisao, jedna od prvih stvari o kojoj smo ovdje pisali je mogucnost da mu navijaci kluba preko noci tek tako okrenu ledja i da ce dozivjeti nevidjeni pritisak u jednom trenutku. Taj trenutak je dosao.

Iako bi nam bio pojacanje, u meni je jos uvijek ljut onaj vrag od njegovog odlaska, pa se uopce ne bih nesto puno trudio oko njegovog povratka. Kako nas je zbog reprezentativne karijere odjebao prije dvije godine, tako ce mozda opet za godinu. Ne zelim da budemo prostitutka u koju igraci dolaze samo kad im gori pod nogama, a odlaze na prvi mig. Nek dodje, ali nek se dobro namuci za taj povratak, da mu sutra ne pada napamet opet otici u neki jebeni Fenerbahce.
  • CUCAK
    607
    pa valjda se i Neva može prodati za nešto, možda i Čavlina... kad je u pitanju Livaković kockao bi se sa prodajom oba i ostavio Filipovića + malog slovenca za 3. golmana
  • FazeN
    4.8k
    Fener? Ta smeća? Što misliš zašto je Zajc došao početkom mjeseca? Uzeo je ciganima zadnji cent što je mogao jer su ga izradili za lovu.
    Znaš li za slučaj Max Krusea s tim ciganskim klubom?
    Fener je jedan od najodvratnijih klubova na cijelom svijetu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.