• Droljo
    20.2k

Lako se golman kupi ak mali nije. Ne brinem ja tu puno..
  • Paggini
    64.1k
    Volim Nevistica, vjerujem u Žnuderla, ali Livakovic se ni u kojem scenariju NE ODBIJA.
  • tp1997
    1.9k
    Nadam se da i u klubu čitaju Zonu pa da ih možda malo pogura ova jednoglasna podrška povratku Livija :lol:
  • jedan u nizu
    14.7k
    Nadam se da i u klubu čitaju Zonu pa da ih možda malo pogura ova jednoglasna podrška povratku Livijatp1997

Nebi se iznenadio da se docek neki organizira :lol:
  • striko
    2.3k
    Livi naučio si lekciju. Vrati se kući i preuzmi vrata repke i najvećeg hrvatskog kluba.
  • Chempers
    775
    Ludost bi bila ne ga dovesti ako se želi vratiti. Golmani su nam ozbiljna slabost.
  • FazeN
    1k
    Uspio sam saznati da Turci žele pustiti Livija na posudbu ali SAMO S OPCIJOM OTKUPA, nikakve bezveze posudbe, ili u prijevodu žele ga se riješiti zauvijek jer ga trenutno ne mogu prodati
    oni žele osloboditi budžet za golmana nekog bradonju iz Trabzona žele dovesti
  • tp1997
    1.9k
    Onda je pitanje imamo li mi budžet za to i/ili je li procjena uprave da imamo dovoljno novca za to
  • Paggini
    64.1k
    Onda je pitanje imamo li mi budžet za to i/ili je li procjena uprave da imamo dovoljno novca za totp1997

Skupili smo dvije glave za plavog prijatelja, jebes mi sve ak ne bi i za Livija :lol:
  • tp1997
    1.9k
    Skupili smo dvije glave za plavog prijatelja, jebes mi sve ak ne bi i za LivijaPaggini

Na ograničenom sam budžetu trenutno, no za Livija bi se našla koja kinta
  • FazeN
    1k
    Ukoliko nam je cilj veliki korak u Europi, Livi se dovesti mora.
    Neovisno o tom koliko je zadrt Zvone i što misli u posudbama igrača u Dinamo.
    Također može Boban pričati u javnosti da se ništa on ne pita, ali ovdje će se samo on pitati.
  • Twisted1
    907
    Uspio sam saznati da Turci žele pustiti Livija na posudbu ali SAMO S OPCIJOM OTKUPA,FazeN

S obzirom da su nam ga "oteli" za samo 6 i nekaj milja, možda da probamo tu klauzuli ubaciti od 3, 3 i po milje pa kud puklo.
  • skener
    5.6k
    ili u prijevodu žele ga se riješiti zauvijek jer ga trenutno ne mogu prodatiFazeN

Pa to im je dosta jednostavno, sutra mu daju papire i oni su mirni
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Ljudi, ako vratimo Livija imamo golmana do kraja njegove karijere.

Po meni stvarno osim ako se radi o vrtoglavoj cifri ne vidim prepreku.
  • tp1997
    1.9k
    Neovisno o tom koliko je zadrt Zvone i što misli u posudbama igrača u Dinamo.FazeN

Ja prvi podržavam to da su nam modus operandi transferi a ne kojekakve Marić-style posudbe ali ovdje se skroz slažem, po pitanju Livakovića se ne smije biti tvrdoglav

Nadam se da ćeš nam skoro donijeti neki info o stavu Dinama jer vjerujem da su svi dosta nestrpljivi :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.