• ElDorado
    5.3k
    Sori nisu oni nista odmogli. Meni je to bas simpa. Druga stvar kaj su ovi bolesnici
  • Sajla
    11.9k
    Sori nisu oni nista odmogliElDorado

"haha, 55 000 pasa i mačaka, hahaha!" - odmah se poželiš učlaniti u takav klub? itekako su odmogli! nadam se da će u klubu to ipak preokrenuti u našu korist, Eduardo je dao izvrsne i konkretne ideje.
  • crophantom
    1.5k
    Institucija članstva bi trebala biti temelj svakog članskog kluba, a učlanjivanjem psa tu instituciju izvrgavaš ruglu, sto pokazuje i da ju ne poštuješ, tako da mi to nije nimalo simpa. Ponavljam, onda klub nije trebao snimati reklame za članstvo nego poslati mail članovima da učlane psa, mačku, kravu i 2 kokoši i eto nas na 100 000.
    Rečeno je tu da se to ne događa često, ali pošto su ovi drugi dan zvali novinara (ili novinar njih u kombinaciji, ko to zna) i javno se narugali članstvu, moje skromno mišljenje je da se od njih treba napraviti primjer i jasno se ograditi od toga, a putem toga i educirati ostale.
  • Crusades
    17.7k
    Naravno da nam to ne pomaže, ali sumnjam da ćemo zbog tog minornog incidenta "postati kao jogurt" tako da svi mogu mirno spavati. 1 od 55.000 nije baš nešto zabrinjavajuće.
  • Oluja
    5.5k
    Ovo sranje s uclanjivanjem zivotinja u ovom slucaju treba bilo kako pokusati okrenuti u nasu korist i odmah nakon toga podvuci crtu da se tako nesto vise nikada ne dogodi.
  • Droljo
    20.2k
    Ako sam dobro ispratio bez valjanog oiba se nemre učlaniti osim one opcije prijatelj kluba ili kako se već zove za strance varijanta.
  • NORTE
    18.2k
    "da bar imamo kapacitet na ovom stadionu koji odgovara modernom nogometnom stadionu, prihod Hajduka bio bi kudikamo veći" — Ljubiša

25 tisuća protiv Istre, 25 tisuća protiv Gorice.
    Turisti i euforija uključeni u računicu.

Gdje je problem?!
    Kapacitet 33 tisuće, a 25k na tribinama usred turističke sezone.
  • NKDZ86
    5.2k
    Gdje je problem?!
    Kapacitet 33 tisuće, a 25k na tribinama usred turističke sezone.
    NORTE
    Slaba turistička sezona, jbg...
  • Droljo
    20.2k
    Pape i dida su zapeli u gužvi...
  • Pacho
    3.6k

Oni bi stadioncinu za koju oni i grad ne mogu skupiti 50%. Ali oni to zasluzuju pa zazivaju drzavu :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.