• FrodoJePurger
    448
    Isto tako ima jako puno kupljenih lažnjaka... vidio sam barem 10 ljudi s fejk dresovima
  • petkove škarice
    119
    Jucer se nastavlja prica od proslih godina s klošarima koji prodaju fejk opremu kod pimpeka. Nazalost se i dalje veliki broj ljudi zaustavlja kod njih i kupuje a fan shop je 100m dalje. Bas je dobro kaj uvijek pored bude policije kolko hoces koji ne poduzimaju nis u vezi toga kao ni klub i nadam se da ce se to promijeniti.
  • NORTE
    18.1k
    prodaju fejk opremu kod pimpeka. Nazalost se i dalje veliki broj ljudi zaustavlja kod njih i kupuje a fan shop je 100m daljpetkove škarice

Ako odgovornima u klubu to ne smeta, meni još manje...

Sramota za klub samo takva, ali ne pada mi na pamet živcirat se više oko toga.

Gro ljudi nosi fejk dinamo dres, to je nevjerojatno, a jedan od razloga je upravo to što su dostupni i pred samim stadionom i što se takvi jebivjetri još uvijek nisu riješili.

Nadalje, takvi dresovi se sigurno prodaju i po raznim njuškalima i slično.
  • petkove škarice
    119
    A gle, kaj se tice njuskala i tih fejk stranica tu klub ne moze previse jer se prodaju i dresovi Liverpoola, bayerna, reala i drugih pa tak ni ti klubovi ne mogu tu previse nista. Ali ovo pred stadionom je potpuno druga prica jer se prodaje uzivo ispred jebene policije
  • Fantom
    568
    Ako odgovornima u klubu to ne smeta, meni još manje...NORTE

Carina i policija su pozvani bezbroj puta, izasli su na teren, ali ocito tim prodavacima to bas i ne radi neki problem...
  • petkove škarice
    119
    Kad su to cigani koji vjv nemaju ni prebivaliste ni dokumente ni nista i ne moze im se nista. Isto kako postoji ona jedna skupina na sveticama koja kad god igraju Dinamo i Hrvatska naplacuje parking svakome ko zeli parkirat na GRADSKOM parkingu ili ti kazu da ce ti napraviti stetu na autu, i svojim ocima sam vidio da naplacuju po 50 i 100 eura ekipi. Policija dode, poprica s njima, ode i ovi nastave radit svoje. Predivno nesto
  • NitkoBitan
    30.2k
    Isto kako postoji ona jedna skupina na sveticama koja kad god igraju Dinamo i Hrvatska naplacuje parking svakome ko zeli parkirat na GRADSKOM parkingu ili ti kazu da ce ti napraviti stetu na autu, i svojim ocima sam vidio da naplacuju po 50 i 100 eura ekipi.petkove škarice

O kojem se tocno parkingu radi?
  • petkove škarice
    119
    ovaj ovdje, stanu se na ulazu u tenjsku i ne daju proc Screenshot-20250809-201301-Maps.jpg
  • NitkoBitan
    30.2k
    To su vjerojatno oni iz ovih baraka na dnu slike. Ja zivim relativno blizu i tu nikad ne bih parkirao nevezano za utakmice. Bolje parkiraj negdje malo dalje pa na tramvaj.
  • petkove škarice
    119
    jeje to su oni, ma znam sve jer mi je frend zivio u toj zgradi pa sam zadnjih 5 godina upucen u sve al se uvijek parkiram gore i ne jebem ih 5%
  • NitkoBitan
    30.2k
    Fakat smo pretolerantni :sweat:
  • rioda
    9.6k

Ja sam jednom tu htio stati pa su me tražili 20 eura :lol: Reko, hvala i doviđenja
  • petkove škarice
    119
    vidio sam ja na svoje oci i par puta kad je nastao problem neki, iduci dan ih se skupi 20ak, stalno su neke scene s njima i nista se ne poduzima

isprike na offtopicu
  • Mihael2305
    276
    Screenshot-20250810-105508-Vinted.jpg Screenshot-20250810-105512-Vinted.jpg

Kakvih sve lažnjaka ima iss, za samo 35e dobite fuš belju u europskoj ligi
  • Dino
    4.2k
    Kad su to cigani koji vjv nemaju ni prebivaliste ni dokumente ni nista i ne moze im se nista.petkove škarice

Cigani u cijeloj Hrvatskoj posluju tak da otvore firme na ljude bez prebivalista u Hrvatskoj, poberu par desataka tisuca eura kazni zbog prodavanja laznjaka i neizdavanja racuna, zatvore firmu, sljedece godine otvore novu na nekog ko nema prebivaliste u RH i tak ispocetka. Nemoguce se boriti s njima sve dok MUP ne planira stati tome na kraj, a nazire se nekakav pomak kaj se tog tice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.