• FrodoJePurger
    439
    Isto tako ima jako puno kupljenih lažnjaka... vidio sam barem 10 ljudi s fejk dresovima
  • petkove škarice
    110
    Jucer se nastavlja prica od proslih godina s klošarima koji prodaju fejk opremu kod pimpeka. Nazalost se i dalje veliki broj ljudi zaustavlja kod njih i kupuje a fan shop je 100m dalje. Bas je dobro kaj uvijek pored bude policije kolko hoces koji ne poduzimaju nis u vezi toga kao ni klub i nadam se da ce se to promijeniti.
  • NORTE
    18.1k
    prodaju fejk opremu kod pimpeka. Nazalost se i dalje veliki broj ljudi zaustavlja kod njih i kupuje a fan shop je 100m daljpetkove škarice

Ako odgovornima u klubu to ne smeta, meni još manje...

Sramota za klub samo takva, ali ne pada mi na pamet živcirat se više oko toga.

Gro ljudi nosi fejk dinamo dres, to je nevjerojatno, a jedan od razloga je upravo to što su dostupni i pred samim stadionom i što se takvi jebivjetri još uvijek nisu riješili.

Nadalje, takvi dresovi se sigurno prodaju i po raznim njuškalima i slično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.