• Crni86
    13.9k
    Bilo bi fino vidjet i onaj start nad villarom jos jednom ako netko ima.
  • rokikaciga
    4.1k
    onaj start nad villaromCrni86

Koji točno? :lol:
  • Crni86
    13.9k
    hahaha istina… onaj kad je igrac vukovara dobio zuti.
  • Crni86
    13.9k
    hvala

Identicna situacija kao kada je nakon var intervencije i dodjelljen crveni karton pred kraj utakmice. Samo sta je ovdje intezitet duplo veci. Crveni ko kuca
  • hardek
    5.6k
    Ne mogu se oduprijeti dojmu da je ovakvih situacija bilo i prošle godine i kroz njih se samo prođe jer eto mi smo Dinamo i nama ne treba igrač više ili penal.

Općenito i jučer je na svim 50 50 situacijama otišlo na stranu Vukovara jer su oni outsideri. Dajem ruku u vatru da smo slučajno gubili, da bi sudac dao crveni za ovo jer kad smo mi u pitanju oni konstantno imaju nekakav oblik suđenja kao da pokušavaju iznivelirat našu kvalitetu sa kvalitetom suparnika sa suđenjem.
  • Paggini
    63.6k
    Ako ovaj Villar preživi ovu sezonu, preživjet će bilo šta, masakriraju našeg dečka...
  • Crni86
    13.9k
    I treba o tome jasno i glasno pricat i kad se pobjedi. Dvije prve utakmice minimalno smo uskraceni za crveni i dva penala. Sve tri situacije su bile na 0:0. Ali onda se var javi u 88. minuti da se da crveni karton….

Netreba sutit samo zato sto smo pobjedili. Sta kad se takve situacije dogode kada izgubimo? Onda cemo ispast kmecavci i to s razlogom.
  • Danko
    2.2k
    Ja mogu razumjeti da sudac ajd, krivo procijeni, jbg ,desi se u brzini, al u šta gleda tele u var sobi kad ne vidi da je to čisti crveni!?
  • Sajla
    11.9k
    sudac je ipak od ovoga bio udaljen 3 500 000 mikrometara pa nije mogao vidjeti, ali VAR šuti bez razloga. s druge strane, u šoku sam da je netko napisao članak o tome.
  • Crni86
    13.9k
    clanak je napisan, ali ga ne mozes nac osim ako ga ne trazis….
  • Filip85
    465
    Upravo to. Sad kad sam pogledao opet, ovo je definitivno grublje nego ono na Arberu...
    Strašno je kako mrcvare Villara od prve tekme...
  • Ludovic IX
    9.5k
    jel si ti na sportnetu zazivao crveni za valincica zbog valjda ruke na centru igrališta?
  • The Undertaker
    8.5k
    Ne zazivam ja ništa nego komentiram sudačke odluke. Ako je sudac dosudio igranje rukom onda, s obzirom da je to sprječavanje minimalno obećavajuće a možda i izgledne šanse (morao bih pogledati snimku), mora Valinčiću dati žuti ili crveni karton (ovisno o procjeni situacije). Drugi par rukava je što to, koliko sam vidio sa tribina, nije kažnjivo igranje rukom. Dakle, greška suca u oba slučaja s time da je u prvom slučaju greška za suca teža (nepoznavanje pravila).
  • Zvonkec
    304
    nije uopće igrao rukom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.