• Pacho
    3.6k

Slazem se. Ako nista drugo, bilo bi korisno cuti ta objasnjenja da znamo kriterij za ubuduce
  • Paggini
    63.6k
    Zanimljivo kako je sve dobro sa suđenjem i svi su zadovoljni kad jedan klub dobije upitan penal, jedan klub zabije gol iz upitnog postavljanja napadača, a jedan klub i jako jako mutna situacija za penal se uopće ne spominje niti apostrofira igdje.
  • mlinchica
    3.7k
    Audio snimke se puštaju samo na zahtjev kluba ili će puštati za sve situacije koje će se analizirati od strane komisije?
  • Crni86
    13.9k
    Ne znam postoji li igdje vise tema di pisemo sve dvojbene situacije.

Protiv vukovara:.
    1) Penal na belji nakon kornera, suparnicki igrac s 2 ruke drzi s leda Belju dok on upucuje nekako udarac i pada - nema penala, nema tihe provjere
    2) crveni karton simmonsa na villlaru, prekrsaj otvorenim dzonom na zglob villara - epilog zuti karton
    3) xy faulova na Belji koji nisu sudeni, vec da pace sude se kontrafaulovi

Pohvalio sam Ercega proslo kolo, ovo jucer je bio najbolji primjer kriminalnog sudenja i vodenja utakmice. Kod cistog kontakta se ne sude faulovi. Ovaj sudac nije za 1. SHNL
  • San Lorenzo
    20.8k
    Ruka Valinčića, onaj korner za kojeg mi se činilo da je Nevistić bio pola metra u terenu...klasik hnl suđenje koje je bilo za dva koplja ispod prošlotjednog.
  • Kumerle
    1.1k

Zaboravio si "ruku" (kuk) Valincica iz kojeg Tadic skoro zabija gol i onda nakon tog je korner.
    I onaj dosudeni korner kad je Nevistic stigao loptu po meni, ne znam jel uopce dirala crtu, a kamoli prešla cijela.
  • Crni86
    13.9k
    Tak je momci.. Na to sam vec skoro zaboravio…

Edit. Sudeno zalede Belje koja je dosta rubna situacija kada golman fula loptu i gol ostaje prazan. Zalede sudeno prije nego je situacija rjesena. Ponovljene snimke nema da li je zalede, ali na prvu situacija izgleda dosta rubno. Poznato je da se u takvim situacijama prednost pusta sve do zavrsetka akcije.
  • The Undertaker
    8.5k
    U tom trenutku sam gledao pomoćnog i bio je barem tri metra od korner linije. Nema šanse da je točno vidio već je mahao "na osjećaj".
  • Jima
    370
    Mislim da je malom Pavlešiću ovo bila prva utakmica na prvoj ligi. Naravno da je napredovao po vezi, jer sudac bez zaleđa ne može doći do prve lige, ali uvijek je bio korektan i kvalitetan sudac na nižim rangovima. Bio je dobar i definitivno je potencijal (ali lakše je tako suditi kada te nitko ne može srušiti i dati negativnu ocjenu). Moj dojam iz dosadašnjeg iskustva s njim je da je korektan i pošten sudac. Kakvih sve ima na listama, on je jedan od boljih. Od njega mi je još bolji dojam, stav i talent ostavio Dragašević iz Zagreba (sudio prijateljsku protiv Ukrajinaca), te će on zasigurno završiti na UEFA listi.
  • by-tor
    396
    Ak je on dobar, kakvi su tek ostali
  • Jima
    370
    Nažalost loši
  • Crni86
    13.9k
    treca utakmica u shnl.

Zasluzio da ide u prvu ligu malo vjezbat se jos. Ako ne znas ovladat ovakvom utakmicom di ces nekom koja je izjednacenija tipa istra-varazdin ili varazdin-belupo. Toliko nekih kriminalno losih odluka u full jednostavnim situacijama da eto nezz kaj rec. Nije dorasto za SHNL
  • Jima
    370
    Ma jasno, ali to je naša realnost. Isplivao je Erceg svojim talentom, a ono što dolazi uz njega nije tako bajno. Ali iskreno, za mene koji sam sve to prošao, uvijek ću rađe istrpiti mladog suca nego anemične Strukane, Bele, pa i Kolariće kojima već sada vidimo limit. Desetljećima se jako loše radi u sudačkoj organizaciji i to je rak rana našeg nogometa. Tako da ne mogu previše biti ljut na jučerašnje suđenje, kada znam koji je naš plafon. Boljih nema i neće ih biti još godinama...
  • The Undertaker
    8.5k
    Suđenje je bilo prolazno ali ništa više od toga. Slažem se sa kolegom @Jima, mladim sucima treba dati podršku. Pohvala za pristup da ne sudi svaki kontakt makar nekad i pogriješio. Za prvi put je ok ali mora i bolje od ovoga.
  • Paggini
    63.6k
    Jel ima netko video ovog starta na Belji za penal?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.