• Crni86
    13.9k
    Bilo bi fino vidjet i onaj start nad villarom jos jednom ako netko ima.
  • rokikaciga
    4.1k
    onaj start nad villaromCrni86

Koji točno? :lol:
  • Crni86
    13.9k
    hahaha istina… onaj kad je igrac vukovara dobio zuti.
  • Crni86
    13.9k
    hvala

Identicna situacija kao kada je nakon var intervencije i dodjelljen crveni karton pred kraj utakmice. Samo sta je ovdje intezitet duplo veci. Crveni ko kuca
  • hardek
    5.6k
    Ne mogu se oduprijeti dojmu da je ovakvih situacija bilo i prošle godine i kroz njih se samo prođe jer eto mi smo Dinamo i nama ne treba igrač više ili penal.

Općenito i jučer je na svim 50 50 situacijama otišlo na stranu Vukovara jer su oni outsideri. Dajem ruku u vatru da smo slučajno gubili, da bi sudac dao crveni za ovo jer kad smo mi u pitanju oni konstantno imaju nekakav oblik suđenja kao da pokušavaju iznivelirat našu kvalitetu sa kvalitetom suparnika sa suđenjem.
  • Paggini
    63.3k
    Ako ovaj Villar preživi ovu sezonu, preživjet će bilo šta, masakriraju našeg dečka...
  • Crni86
    13.9k
    I treba o tome jasno i glasno pricat i kad se pobjedi. Dvije prve utakmice minimalno smo uskraceni za crveni i dva penala. Sve tri situacije su bile na 0:0. Ali onda se var javi u 88. minuti da se da crveni karton….

Netreba sutit samo zato sto smo pobjedili. Sta kad se takve situacije dogode kada izgubimo? Onda cemo ispast kmecavci i to s razlogom.
  • Danko
    2.2k
    Ja mogu razumjeti da sudac ajd, krivo procijeni, jbg ,desi se u brzini, al u šta gleda tele u var sobi kad ne vidi da je to čisti crveni!?
  • Sajla
    11.8k
    sudac je ipak od ovoga bio udaljen 3 500 000 mikrometara pa nije mogao vidjeti, ali VAR šuti bez razloga. s druge strane, u šoku sam da je netko napisao članak o tome.
  • Crni86
    13.9k
    clanak je napisan, ali ga ne mozes nac osim ako ga ne trazis….
  • Filip85
    456
    Upravo to. Sad kad sam pogledao opet, ovo je definitivno grublje nego ono na Arberu...
    Strašno je kako mrcvare Villara od prve tekme...
  • Ludovic IX
    9.5k
    jel si ti na sportnetu zazivao crveni za valincica zbog valjda ruke na centru igrališta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.