• ksapi
    5.5k
    Heroj ulice!
  • Tom Hanks
    3.9k
    Da još i stative gađa gdje bi mu bio kraj...
  • rokikaciga
    4.1k
    Samo jako doktore. Rekao sam ove godine opet 20 golova.
  • San Lorenzo
    20.8k
    Kuler je prošle sezone pokraden za titulu najboljeg strijelca jer je morao s klupe promatrati ono drvo koje se muči sa osnovama trčanja.
  • Zagi
    11.1k
    42 minute total, dva gola.
  • Borovljanin
    273
    Super sub. On treba dat gol i to je to. Drago mi je zbog svih kritika koje je primao, izgleda da mu paše uloga druge špice
  • Jos-Optimus
    6.9k
    čekaj da ti znalci objasne kako Kanga utječe na igru
  • Papastrumf
    18.2k
    Da maknemo Kangu sa strane, kakav je ucinak Kule imao kao prva spica, odnosno u trenutku kada se Petko ozljedio i kada je Kule poceo startati od 1. minute kao solo spica? Koliko startova je imao i kakav ucinak?
  • rokikaciga
    4.1k
    Ne, ne opet. Molim vas ko boga nemojte opet. Nova je sezona, Kule ima 2 gola u 2 utakmice s klupe. 5-0 nam je gol razlika. Nemojte, preklinjem vas
  • Crusades
    17.6k
    Sasvim legitimna konstatacija... nitko mu ne oduzima odličan učinak prošlu sezonu, tako je nastavio i u ovoj, ali prošlu jesen kad nije bilo Petka i kad je bio prva špica nije ga bilo na terenu, a ne da je zabijao. Olakotna okolnost mu je ozljeda ramena.
  • Marley
    4.7k
    Ono kad je ozlijedjen potegnuo sam skoro cijelu polusezonu? (Uz to jos i znao da nema konkurenciju, sto mu je jos jedna olakotna okolnost, psihologija i podsvijest cuda rade).

Pa mislim da nitko nije ni tvrdio da je to njegova idealna uloga, da bude jedini i glavni napadac. Cak ni njegovi najveci zagovornici ovdje, a ja sam jedan od tih svakako.
    Mozda, da nije bilo te ozljede ramena, mozda, da ga je imao tko odmoriti, tko zna...

Stoput sam vec rekla, kao nas drugi napadac idealan, sve ispod toga sto se za njega pise/govori je nepotrebno i neosnovano ponizavanje Kuleta.
  • Papastrumf
    18.2k
    Ne znam tko tvrdi da on nije dovoljno dobar za ovu ulogu koju ima, a to je druga spica?
    Idealan igrac za to.
  • Dadox
    658
    Sandra volim,želim ga u rosteru,naš je dečko. Upravo u ulozi koju je imao ova 2 kola ili eventualno u paru s Beljom ili Bakrarom.
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Ako Kule sam ne zatrazi sredinu gdje ce igrati prvu špicu to bi shvatio,ali do god ovako radi,igra ,zabija suvisno je spominjati koju ulogu ima na terenu. Tad je Kule i najbolji , kad nije u centrum paznje i nije prva špica koja nosi ogroman teret. Nema boljeg i zahvalnijeg napadaca za odigrati drugu spicu , a pocinjato u ptørvih 11 kad trener misli da treba . Kule je sretan sa Dinamo ,a mi smo sretni sa njim. Kako je mocno usao u sezonu. ovakvom igrom, gdje igramo sa krilima koji traze napadace a ne soliraju bude golova punomove sezone . I za Belju a i za Kulena . Jaki smo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet