• The Undertaker
    8.5k
    Dobar ugođaj na tribinama danas, BBB odlični sa domoljubnim repertoarom a i kasnije, koreografija pogođena uključujući i zvučne efekte. Poseban pozdrav DJu za Vukovar od Dukata, baš lijepo.
    Što se tiče utakmice, rezultat nas ne treba zavarati, ovo nije dobro. Neka ozbiljnija ekipa bi nam u prvom poluvremenu zabila dva komada. To je, u neku ruku, i očekivano i Kovačević ima još dosta posla. Neki strukturni "problemi" u igri se već naziru ali dajmo mu još vremena do prve europske utakmice da se to riješi.
  • Georginho
    321
    Prvo poluvrijeme kriminalna igra uzevši u obzir protiv koga smo igrali. Kako je utakmica odmicala i protivnik fizički padao, tako je naša kvaliteta ipak presudila. Ali puno je tu još posla pred našim trenerom.

Boysi odlični!

Ne znam koga izdvojiti kao najboljeg danas, ali me definitivno Arber naživcirao svojim prozirnim pokušajima driblinga i bezidejnošću u napadu. Ne znam jesam li prestrog prema njemu jer ga i inače ne šmekam previše, ali baš imam osjećaj da je napad propao čim lopta dođe do njega...
  • Crni86
    13.8k
    Ocekivana utakmica s obzirom na kolicinu novih igraca i da je tek drugo kolo. Sa ovim deckima treba strpljenja, jos smo momcad u izgradnji i imat cemo fenomenalnih poluvremena ali i nekih slabijih. Bitna je pobjeda i sad pripreme za rijeku.

Boysi velicanstveni veceras.
  • Ritam Ulice
    1.4k
    Sjever je danas grmio. Danas smo pokazali tko je grupa i sta je. Sve pohvale covjeku koji je pustio Vukovar, Vukovar piesmu… svaka cast.. dajte nam jos malo bolju igru na terenu i puna saka brade
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Villar je protiv Osijeka bio realno loš, danas je do izlaska sa terena bio najboljiNeznam

Molim??? Isto kao protiv Osijeka medu najlosijim.

Druga stvar Stojke danas po ulasku nije odigrao ništa posebno, imao je 2, 3 dobra pasa, međutim igrači Vukovara su pali i sve skupa je izgledalo puno opasnije.Neznam

Slazem se. Ali je cinjenica da smo mi izlaskom Villara i ulaskom Stojkovica prodisali i poceli igrat nogomet. Jel je to sada iskljucivo do toga sto je Vukovar pao je upitno. Vidjet cemo u buducim utakmicama.

Mislim da se premalo kredita daje igračima koji počinju utakmicu, a previše onima koji ulaze kao zamjene.Neznam

I sa ovim se slazem. Zato mi je bilo drago da Kovacevic nije odmah nakon prve tekme mijenjao recimo bas Villara i Vidovica za ove koji su bolje odigrali nakon ulaska. Svako moze odigrat losu tekmu i te pre ceste rotacije su greska koju smo zadnje dvije sezone radili.

Sad je druga stvar sto ja mislim da nam trenutnih prvih 11 uopce nije najjacih prvih 11.

ALI ako se ovako nastavi onda ocekujem promjene u prvih 11. Za mene jasna stvar Villar Misic i Ljubicic ne mogu zajedno tak da jedan mora na klupu.
    Uz to Vidovic ne bu dobar na krilu, papogotovo ne u jacim tekmama.
    Optimalno mi se dakle cini izbacit jednog od trenutne trojice i stavit Stojkovica ili Vidovica na njima prirodnu 10etku.

Osobno se nadam da budu te promjene vec napravljene za Rujevicu. Ali shvacam ukoliko im Kova zeli dati jos prilika.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.6k
    Evo došel doma konačno pa da i ja kažem koju...
    Prva tekma odmah preko 12k gledatelja, ma odlično!
    DJ je danas bio u top formi, a onda smo na Sjeveru samo nastavili jebeno grmiti od prve do zadnje minute, L&P.

Koreografija uz topovske prebrutalna, hvala dečkima koji su opet uložili puno vremena i truda da ovo sve tak vrhunski izgleda...

Dečki na terenu su malo ušli u tekmu, rekao bih s teretom unaprijed upisanih bodova, a Vukovar se hrabro i visoko postavio, svaka im čast na pristupu u prvom poluvremenu.

Nakon gola smo prodisali i rutinski priveli tekmu kraju, šteta da nije još koja ušla, ali Bulat je danas odlično branio.

Od igrača me oduševil naš Highlander McKenna i doktor Miške, uz to desna strana je opet bila vrlo dobra. Drago mi je zbog prvijenca Belje, a i da je Kule opet utrpal :strong:

I da, Neva danas maestralan na golu, nekoliko bitnih obrana i drugi clean sheet u nizu :clap:

Mislim da rastemo iz tekme u tekmu i da je ova sezona (opet) naša!

Hoćemo titulu, još ove godine!
  • Crusades
    17.6k
    Koliko neki mogu srat.
  • Paggini
    63.2k

*5:0 u prva dva kola*

Zona:

"LJUDI OVO NE VALJA JOOOOOOOOOOOOO"
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Kak da smo svi (uključujući Slavonce) očekivali petardu pa smo sad nezadovoljni "samo" s 3-0.

Vukovar se pokazal u vrlo solidnom izdanju, smisleni izlasci prema naprijed, a ne samo puko napucavanje.

Villar je bil najbolji na pripremama, sad kak da se malo pogubil...istina da ga režu često, al kak da ima potez/dodir/korak previše pa onda zakoči akciju...iako je brutalno jak na lopti.

Desna strana ide na mlazni pogon, a Moris me jako podsjeća n Gvardiola: fizički moćan, siguran na lopti, progresivan

6 bodova u džepu...još 80 nam fali :wink:
  • bbb medimurje
    4.2k
    Jedina zamjerka je agresija i energija u fazi obrane, opet to nije na nivou, mora biti jaci pressing na loptu, prelako su nam dolazili u opasne zone koje nisu znali koristiti, jace ekipe u posjedu bi nam opet stvorile 3-4 dobre sanse
  • Borovljanin
    272

Pa dobro, i prošle godine smo dobro počeli pa se vidilo kak smo završili.

Ono što želim reći je da ne trebamo zbog pobjede protiv Vukovara sada misliti da ćemo se prošetati ligom i da igramo bezgrešno. Ekipa je imala samo u prvom poluvremenu protiv nas 2-3 mrtvaca. Svi su sretni zbog pobjede, ali moramo to dosta bolje. Prelagano su nam opet stvarali opasnosti.
  • IceMan
    3.4k
    Imam osjećaj da pola zone su novinari na kraju utakmice na presici.

Jučer maltene maltertiraju Kovu nakon pobjede od 3:0, pa zašto ne Stojke, pa zašto Goda, pa zašto ova trojica u sredini, pa zašto lijeva strana lošija od desne…

Bože…. Kao da smo izgubili 3-0 a ne dobili. Koriste dobrotu Kove, da je s druge strane Bjelica već bi bilo par njih dobilo zabranu na press.

Sve jasno da možda još to nije uštimano 100%, al ljudi moji pa mi imamo 90% novu ekipu. I tek su dva kola iza nas, i to pazi - uspješna i bez primljenog gola.

Samo naprijed treneru i dečki!
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    To s Kovačevićem je (nažalost) jednostavno tako.

Trener Dinama mora biti spreman na pressice svaki dan ili dva. Trener Dinama mora biti spreman na svakakve naslove, glupa ili provokativna pitanja, novinske članke u kojima doslovno svi novinari i cijela javnost “znaju” deset puta bolje od njega. Bit će tu i 100 + telefonskih poziva svaki dan, svakojakih kokošara koji su za svoje interese spremni prodati i mamu, dok će najmanje od svega biti prijatelja. On toga mora biti svjestan.

Sjeti se, jer nije bilo tako davno, razapinjanja Bišćana iza Atene, sjeti se i “profesore bježite sami da vas ne bi naganjali do Sesveta” za Jakira.

Generalno, Sopić je tu bio u pravu. Kad se novinaru povisi ton, na zadnje noge bi se digli svi njihovi sindikati ikad….
  • Schpatz
    792
    Ekipa je imala samo u prvom poluvremenu protiv nas 2-3 mrtvaca.Borovljanin

Koja? Ne sjecam se da smo bili izigrani i da su nam slozili 2-3 mrtvaca pa me podsjeti koja su to?
    Ako mislis da su „mrtvaci“ onak sut iz voleja nakon kornera i ona greda isto nakon prekida, moram te razocarat, to nisu mrtvaci.

Ali stvarno se previse sere. Uopce ne zelim secirat jucerasnju tekmu na pojedince, cinjenica je da nam Vukovar kao niti Osijek nisu stvorili apsolutno nista osim ako je doslo iz prekida kao jucer i nekih greskica u otvaranju kao u Osijeku koje nas nisu kostale i koje ce se, siguran sam, popravit.

Prosle godine smo redovito bili izigrani u tranziciji, to se dosad, u ove 2 tekme, nije dogodilo.

I cudim se da nitko ne pohvali Domingueza, za mene odigrao tekmu na istoj razini kao McKenna.

Sad Rujevica, po nova 3 boda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube