• El Madrigal
    546
    Jedino očekujem Stojkovica uskoro u prvoj.
  • Rex Ramae
    3.7k
    Puno, puno lijepih stvari se večeras dogodilo.

Uvod u tekmu vrhunski, pohvale za DJ-a, pohvale za zapad, a posebno za sjever, momci kapa do poda za koreo, za navijanje i decibele svih 90 minuta.

Veseli me ispunjen stadion, samo za primjer protiv Porta 2012 na ligi prvaka su bila 4683 gledatelja a protiv Seville isto u ligi prvaka 2016. 6021 gledatelj, kad zbrojimo manje nego danas.

Također, velika je razlika kad na zapadu pored mene sjedne netko tko razumije nogomet i kome nije mrsko ustati na poziv sjevera...jebeno!

A što se igre tiče, dobro je to, bit će bolje, puno bolje, imamo toliko prostora za napredak da me strah i pomisliti kakav stroj ćemo biti ali naravno treba strpljenja i vremena, ne ide ništa preko noći.

Lijepa zagrebačka večer uz naš Dinamo...
  • crophantom
    1.4k
    Lijepa vecer, Boysi strašni, svaka cast za navijanje i koreografiju, top, moj nečak koji je prvi puta u životu bio na tekmi je bio oduševljen čak i onim prvim topovskim, kaže, tenk puca

Kaj se tiče tekme neću nista reci, vise sam njemu objašnjavao nego gledao.

Ono sto mi je pokvarilo malo vecer je dio zapada, neka grupa, koja od jebene prve minute jebe mater Boga i oca malom Vidoviću i dere se vadi ga van u picku materinu, stavljaj mog Luku, eee, Stojkeeee... evo ti sad Boban, puši karu, jebote Vidovicccc...
    I tako cijelu jebenu tekmu, mogu samo reci, jebo vas takvo ponašanje prema igraču Dinama i čak ste mi malo ogadili Luku Stojkovica, ako čitate, primitivizam A+ Klase...
  • Hnlovac
    2.9k
    treba samo na zapadu imat grupe po 10ak ljudi po sektoru da se debilima dijele šamari
  • Neznam
    45
    Okej, vidim tu puno komentara koji dizu Stojkovića u nebesa a pokopavaju Villara ili slično.
    Prvo i osnovno Villar je protiv Osijeka bio realno loš, danas je do izlaska sa terena bio najbolji.
    Druga stvar Stojke danas po ulasku nije odigrao ništa posebno, imao je 2, 3 dobra pasa, međutim igrači Vukovara su pali i sve skupa je izgledalo puno opasnije.
    Mislim da se premalo kredita daje igračima koji počinju utakmicu, a previše onima koji ulaze kao zamjene. Cijela momčad je nova i realno neku bolju timsku igru možemo očekivati tek za 1 do 2 mjeseca, s time da ćemo najbolji bit tek nakon zimskih priprema. U potpunosti podržavam trenera i mislim da samo ovako treba nastaviti. Sve to će biti puno bolje...
  • crophantom
    1.4k
    okrenuo sam se da im nesto kažem, ali mali ima 7 godina, pitao me kaj se događa i zakaj se oni tak deru i psuju. Pa je onda imao lekciju zašto nikad u zivotu netreba biti takav neadtertalac, nemam bolje riječi...
  • Davieboy86
    837
    Tek je drugo kolo , a rekoh vam da ce Lisica biti super pozitivno iznenadjenje. Prva 11 ne osvaja HNL nego cijela momcad , a mi imamo Bogu hvala i klupu vrh. Spomenuo je Kova da mozda iduce kolo
    krenu neku drugi…a jos dok se svi uigraju sa novim pridoslicama bit ce ovo jedna lijepa i duga godina. Boysi raznijeli veceras! Bit ce to sve dobro! DZIS
  • Zagabria
    295
    Pozdrav i tebi sa Raba.
  • PomoćniSudac
    20

Mislim da sam i ja bio u blizini. Supruga i ja smo komentirali da se grupa ljudi odvratno izražava. Baš prežalosno.
    Osobno nam je malo pokvario doživljaj i dio nagruvanih navijača na stepenicama koji su stajali pa nam je pogled na teren bio "sužen". Prije su redari na zapadu gore tražili da si moraš naći mjesto. Ne možeš stajati po stepenicama. No nema veze.
    Svakako odlična igra Dinama. Nadam se da će tako nastaviti i dalje. Malo smo ipak imali sreće na 0:0 s onom prečkom i tak dalje...
  • Jay
    2.5k
    Skoro me srce izdalo kada je objavljeno da nas je 12 700, ali onda su mi prošli glavom ljudi koji nisu skenirali karte nego samo ušli. Takve su i moje navike bile zadnjih godina (ako mogu izbjeći čekanje zašto ne), ali to definitivno nije ispravan način.

Hoćemo titulu, još ove godine
  • PomoćniSudac
    20
    kako misliš "nisu skenirali karte nego samo ušli'?
  • crophantom
    1.4k
    ovo je bilo na zapadu dolje, ali primjetio sam da, da ima vise Luka Stojkovic fan klubova koji vode neke svoje privatne bitke umjesto da podržavaju klub
  • PomoćniSudac
    20
    eto onda čisto da se zna- i na zapadu gore je bilo sličnih povika...
  • Jay
    2.5k

Uvijek se zbog nekoga otvori prolaz i onda se još 10 ljudi nagura i samo im pogledaju karte.
  • wolfgang14
    2.8k
    Imam osjećaj da je Mudri ušao tamo u 70-80 minuti kada smo se digli da bi zabili još gol(ova). Ali neka je i Varela dobio minutažu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet