• CastAway1986
    3.8k
    Uloga koju ima u ekipi je od velike važnosti a na prvu oku nevidljiva ..Od trojca Mišić , Villar i Ljubičić mislim da ce Dejan najviše igrati u prvih 11 ! Živi bili pa vidjeli
  • Krizy
    59.7k
    U Kölnu je najviše utakmica odigrao kao desni vezni odnosno kao desno povučeno krilo.

41 utakmica, 11 golova i 3 asistencije.
  • Igor VG
    311
    Ljubičić je zamjena za Sučića i kao takav je neznatno manje potentan od Suleta. Sule je naš daleko najbolji i najpotentniji igrac iz zadnje dvije sezone. Dečko će napraviti brutalnu karijeru ako ga zdravlje posluži.
    Dejan će biti dostojna zamjena i to što je za sada samozatajan ništa ne znači. 02.08 na Opusu pojesti će smuđa, šarana, a bogami i kečigu. Čovjek se kreće potpuno logično, pokriva puno terena, konkretan je i u paru s Villarom preorati će teren. Nema kod njega puno poteza za prste polizati ali zato mu igra ima smisla i doprinosa momčadi. Malo strpljenja za njega, to će nam biti jedan od boljih uboda ovog ljeta.

DZIS
  • Omake
    10.9k
    Čim se malo sinkronizao s ostatkom ekipe, kao drugi igrač. Bit će odličan čim se potpuno uigra. Šteta onog Villarova lob pasa i Kulenoviceva promašaja, mogao je imati epsku večer.
  • Borovljanin
    270
    Danas mi je više igrao neku desetku
  • Crni86
    13.8k
    Ima dejo odlicnu njusku za gol i prostor. Mislim da mu vise pase pozicija te neke lutajuce osmice. Ono sta je aki igrao u prime danima. I na zagrijavanju ga bas gledao kakvom lakocom zabija golove i iz okreta, i lijevom i desnom. I u kolnu se nabzabijao golova…

Perfektan danas.
  • vjeko1701
    17.3k
    Bit će Ljubo II super a ne bi se čudio da je na njega Boban mislio da bi neki stariji možda i ostali do kraja ovdje.
  • Heisenberg1986
    370
    Odlično profilno paše uz šmekere miška i villara. Dok oni traže loptu za razigravanje ljubo traži prostor između linija i priključuje se u napad kao ademi prije. To je jako vazno da ne budemo staticni kao prije i da razbijamo defanzivne linije. Isto tako igra dosta na prvu i ubrzava igru. A vidi se da zna zabit gol i asistirat.
  • Teofil Kateran
    3k
    Na pravu sam mislio da ćemo što se tiče udaraca izvan 16 dobit još jednog Mišića. I onda zabije po gol svakom nogom izvan 16.
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Malo se previše sve prebacuje na Villara, a Ljubičić nevidljiv na tekmi.
  • Dinaminjo
    1.6k

Podrzavam te kolega.
    Najmanje susjeluje u igri, trazi neki meduprostor za sut.
  • hardek
    5.6k
    Razlika između Ljube i Villara je ta što Ljubo ne treba loptu da bi bio koristan. Ako hoćeš otključat Villara moraš mu dati loptu a to znači da je uzimaš od Mišića. Kad sve staviš na vagu izađe ti da je Ljubo bolji fit za igrat sa Mišketom iako je Villar možda kvalitetniji igrač na papiru. Barem ja to tako vidim
  • marcio amoroso
    44.4k
    Malo se previše sve prebacuje na Villara, a Ljubičić nevidljiv na tekmi.Ijayi Atiemwen

Nevidljiv ako nogomet pratiš površno.
  • Crni86
    13.8k
    Opet se dizao kako je utakmica isla kraju. Volio bi vidjet jednu tekmu njega i misketa u paru te stojketa ispred. Opet se nekako oslobodio kad ga se povuklo nesto vise iza.

Vise ce doprinosit kao ta neka desetka u vecim utakmicama u europi nego u hnlu protiv bunkera.
  • Paggini
    63.1k
    Ja ne znam jesmo mi gledali druge utakmice, ali meni je danas Ljubo jedan od igrača utakmice. Presing, uklizavanja, presjecanja, fkt mi je danas dizao otkucaje srca JEBAČKI. Igračina i po.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.