• CastAway1986
    3.5k
    Uloga koju ima u ekipi je od velike važnosti a na prvu oku nevidljiva ..Od trojca Mišić , Villar i Ljubičić mislim da ce Dejan najviše igrati u prvih 11 ! Živi bili pa vidjeli
  • Krizy
    59.2k
    U Kölnu je najviše utakmica odigrao kao desni vezni odnosno kao desno povučeno krilo.

41 utakmica, 11 golova i 3 asistencije.
  • Igor VG
    299
    Ljubičić je zamjena za Sučića i kao takav je neznatno manje potentan od Suleta. Sule je naš daleko najbolji i najpotentniji igrac iz zadnje dvije sezone. Dečko će napraviti brutalnu karijeru ako ga zdravlje posluži.
    Dejan će biti dostojna zamjena i to što je za sada samozatajan ništa ne znači. 02.08 na Opusu pojesti će smuđa, šarana, a bogami i kečigu. Čovjek se kreće potpuno logično, pokriva puno terena, konkretan je i u paru s Villarom preorati će teren. Nema kod njega puno poteza za prste polizati ali zato mu igra ima smisla i doprinosa momčadi. Malo strpljenja za njega, to će nam biti jedan od boljih uboda ovog ljeta.

DZIS
  • Omake
    10.5k
    Čim se malo sinkronizao s ostatkom ekipe, kao drugi igrač. Bit će odličan čim se potpuno uigra. Šteta onog Villarova lob pasa i Kulenoviceva promašaja, mogao je imati epsku večer.
  • Borovljanin
    246
    Danas mi je više igrao neku desetku
  • Crni86
    12.8k
    Ima dejo odlicnu njusku za gol i prostor. Mislim da mu vise pase pozicija te neke lutajuce osmice. Ono sta je aki igrao u prime danima. I na zagrijavanju ga bas gledao kakvom lakocom zabija golove i iz okreta, i lijevom i desnom. I u kolnu se nabzabijao golova…

Perfektan danas.
  • vjeko1701
    16.7k
    Bit će Ljubo II super a ne bi se čudio da je na njega Boban mislio da bi neki stariji možda i ostali do kraja ovdje.
  • Heisenberg1986
    362
    Odlično profilno paše uz šmekere miška i villara. Dok oni traže loptu za razigravanje ljubo traži prostor između linija i priključuje se u napad kao ademi prije. To je jako vazno da ne budemo staticni kao prije i da razbijamo defanzivne linije. Isto tako igra dosta na prvu i ubrzava igru. A vidi se da zna zabit gol i asistirat.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Na pravu sam mislio da ćemo što se tiče udaraca izvan 16 dobit još jednog Mišića. I onda zabije po gol svakom nogom izvan 16.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.