• DiddyGuela
    6.1k

Tocno to sam i ja pomislio. Stoper ide driblati prakticki na vrhu svojih 16 metara...to se ne radi ni u 3. ligi.

Mislim da su Albanci bacili laganih iz 2 u 1.
  • rokikaciga
    14.6k
    to se ne radi ni u 3. ligiDiddyGuela

To je taman ta razina igre koju smo gledali jucer
  • Mr Anderson
    19.6k
    Mi smo pobjeđivali velikane u LP pa se nije toliko pisalo i hvalilo ko nakon njihove tijesne pobjede protiv nekih poluamatera u kvalifikacijama za kornfleks ligu. A i mi smo baš jučer komentirali kako je onaj drugi gol pomalo sumnjiv.
  • striko
    3.3k
    Ljudi su željni bilo kakvih pobjeda pa glorificiraju i ovakve protiv slastičara. Zato će i prizemljenje biti bolnije. Oni su prvaci u uzdizanju a bome i ne štede riječi kad treba pljuvati. Sačekajmo prvi kiks.
  • Paggini
    86.6k
    Jebote manje uzbudenja u medijima je bilo kad smo Milan skinuli
  • Crni86
    22.1k
    taman ja ovo krenuo pisat.

Izjave su im kao da su pobjedili barem neki klub liga 5, a ne faking dinamo city
  • Jos-Optimus
    10.9k
    Ne samo to, sjeti se podcjenjivanja terena protiv Monaca, igrača više protiv Milana, slabog Red Bulla...a ovi fakin Ziru jedva izbace s igračem više i piše se o rapsodijama
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k
    faking dinamo cityCrni86

Žulja ih taj dinamo jako... Što su ti kompleksi :wink:
  • Mlađi referent
    15.7k
    Uvijek je dobar znak kad vidim po internetu i medijima masu komentara na tovare, a nijedan kritičan ili poziv na smirenje strasti.
  • Zg123
    3.6k
    Ja ne znam sta novinari pa i Garcija pricaju ali oni su doma na guzove dobili ovu miki maus ekipu. Jbt ko da su igrali protiv nekog giganta a ne ekipe iz Albanije
  • Droljo
    28.5k
    miki maus ekipu. Jbt ko da su igrali protiv nekog giganta a ne ekipe iz AlbanijeZg123

Pa jel nisu nas odrali balkanci koji nisu ni iz albanije nego sa fucking kosova? Ili brzo zaboravljamo ili vrijede dvostruka pravila...
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Jesmo onda pisali hvalospjeve kad smo dobili u uzvratu?
  • Paggini
    86.6k
    brzo zaboravljamo ili vrijede dvostruka pravila...Droljo

Da smo mi jucer odigrali onakvu utakmicu protiv Dinamo Citya, danas bi bilo razapnuce svakog igraca, trenera, bobana, manenice, tete cistacice, gospona u kucici ispod zapada, ekipenu shopu...

Tako da da, vrijede dvostruka pravila
  • Niko1986
    7k
    Čemu čuđenje da top 30-40 klub u Europi ima drugačije standarde od 160. kluba?
  • Droljo
    28.5k

Nije bio klasični uzvrat ali da. Sa tom pobjedom smo prošli dalje i lijepo smo pisali.

Mi smo drugi svijet pa smo i takvi gubili od slabijih ekipa od albanaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.