• rokikaciga
    4k
    Ja ne razumijem ove komentare od tovara "vidim pomak u igri od dolaska garcie"? Kaj se vidi nek mi netko objasni? Jer jedva dobivaju momcad koja vrijedi 6.5 mil. dok vrijede 35 mil.FrodoJePurger

Shelbourne, Dila Gori, Žilina, Zire, Gzira, Debrecen...

Ajde sad su dobili Građanski Dinamo pa je to nekakav napredak...
  • Keyser Soze
    15.2k
    Stvaraju više šansi, al fali im kvalitete. Livaja im isto za sad ne igra ništa spektakularno.
  • FrodoJePurger
    437
    je stvaraju više šansi ali protiv klubova koji ne znaju ozbiljan nogomet igrat
    Mislim možda se varam ali sumnjam da će nešto drugačije biti od prošle sezone kaj se njih tice
  • Jay
    2.5k
    Rebić pokazao da se došao valjati i igrati na kartu "imena", Livaja očito prolazi duboku privatnu krizu o kojoj se ne smi pričat, Ivušić bi od mene dobio 3/10 golova da mu sad pucam na livadi. NE znam za vas, ali meni se sve ovo sviđa. I jako mi je draga euforija koja je sad nastala jer su dobili u EUROPI!!! i to još DINAMA!!! Asti Gospe što će bit slatko kad ispadnu.
  • marcio amoroso
    44.3k
    Meni hajduk ne izgleda loše, ali se mora reći da imaju jako loše protivnike i da će se vidjeti kakvi su kad budu morali igrati u 14 dana dva puta protiv vjerojatno Jagiellonije, ići u Osijek i dočekati Rijeku doma. Taj period će meni osobno reći kakvi su.

Na prvi dojam mi baca da će od Pajazitija definitivno imati koristi i da imaju ogroman problem sa stoperima. Ostatak im je koliko toliko ok.
  • Masto
    28
    svetkovina je idući tjedan u petak imaju jos četvrtak za ispast
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Napisao sam i prije nego je Pajaziti službeno potpisao, na temi HNL da je sigurno dimenzija više nego majstor lake šetnje Rakitić. On kao i Karačić su navikli na HNL nogomet, ustabilizirali se i adaptirali, što igračima koji dođu van HNL-a u HNL zna biti stvarno ogroman problem.

Ivusic po nicem nije trenutno bolji od Silića. Osim decifita na stoperskoj poziciji, solidno su svugdje popunjeni i dokazali(za sad) da mogu iznosit utakmice i igru bez prevelikog učešća i doprinosa Livaje. Dinamičnije izgleda ovaj Hajduk znatno naspram onog žabarovog iz prošle sezone.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Bit će borba s njima, neka nitko ne misli da ćemo im brzo pobjeći. Mislim, dao bog ali.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Livaja ne djeluje zasad dobro pod Garcijom, ne znam u čemu je stvar, ali premalo ga ima u igri.

Rebić je igrac koji će u 30 kola hnl-a, izgubit 47 lopti, dat 1 eurogol, pospremit 2 odbijanca, dobit pet žutiĥ i dva crvena kartona,uz to jebat m Garciji,potuč se sa Valinčićem ,desnim bekom Belupa i navijačem sa istoka Rujevice, pljunut Bela u tunelu i pokazat srednji prst torcidi na kraju balade.

6 kola će gledat sa tribine.
  • don
    15k
    kakav je Livaja bia?
  • Paggini
    63k
    Meni hajduk ne izgleda lošemarcio amoroso

Pa ne znam ni ja šta bih mislio iskreno.

Protiv Zire je to izgledalo dosta jalovo i nikakvo s obzirom da ovima nije bilo najboljih igrača i ovaj je dobio crveni, ali se prošlo.

Ovo danas je ok, ali i ti šipci su stvarno zločin protiv nogometa, baš dugo nisam gledao toliko divlju ekipu. Isto im neki glavni napadac nije igrao...

Protiv Istre su mi izgledali dosta loše, baš nikakav nogomet osim Kalika i Bambe koji su iz nekog razloga izgledali izvrsno hahah.

Ne znam, iskreno ne vidim ništa u njima specijalno. Tipa Rijeka izgleda kao odron trenutno, Hajduk još nije ta razina ali miriši da bi moglo otići prema tome. Ne vidim ništa od tog famoznog Garciaballa osim da Krovinovic i Kalik imaju vise loptu, a Livaja sve manje. Obrana im je očaj.

Ne bih se stvarno čudio da ih Shqinamo izbaci jer ne osjetim nikakvu ravnotežu i smirenost kod tovara kad igraju, odnosno imam osjećaj da mogu iz svakog napada dobit gol.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Nešto je ovo bolje, vide se tragovi života. Opet, ne mogu se otet dojmu da ih sere nemilo i u 90% tekmi pospremaju jednu šansu koju imaju, a nerijetko je i to krumpir nekakav. S druge strane nama kao da uvijek treba 5 stativa prije gola, a primamo kad protivnik pređe centar. Osim tog nekog osobnog dojma to djelomično i potvrđuje xG tablica, gdje oni uz svu katastrofu koju pružaju još overarhchievaju.
  • Ritam Ulice
    1.4k
    Meni hajdug izgleda poletnije ali je i dalje totalni kaos u organizaciji igre kao i prije. Rebic je teska toljaga za sad, livaja je out skroz, krovinovic je toljaga kojoj se nesto posrecilo pa se cini da igra bolje. Da sam tovar ne bi bio bas preoptimistican. Hvala Bogu pa nisam tovar.
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Dečki nešto se i protivnika pita…
  • Niko1986
    2.6k
    Utakmica poput filma "Beskrajan dan"?

- Tako se činilo. Kao da sudac nikad neće svirati kraj, baš je dugo trajalo.

Ovako Krovinović i ekipa gledaju na kraj utakmice protiv momčadi koja vrijedi isto kao Vukovar. Oni Boga mole da bude kraj da pobijede 2:1 i s nekom prednosti putuju kao da igraju protiv Cityja. Ne treba ih podcjenjivati kao prošle sezone jer vidjeli smo gdje to odvede, ali zašto bi se trebali bojati momčadi koja doma strepi protiv Dinamo Cityja i moli Boga da sudac sviraj kraj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.